Uz nevim co dal
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- MagicMisel
- Autor tématu
No taky se na to dívám. Chvíli počkej. Nějak sem to pos....
Jasný dík moc!nebo bys mi to mohl poslat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
Tento odkaz je na ty tři malý obrázky. První z nich označuje VAE ventil kroužkem číslo 2.
fiattipo.coolglory.de/einspritzanlage/sensoren_8v.jpg
Fotka celého motoru . Označen též číslem 2.
Jestli to teď nepůjde tak je zkus opsat jako kdyby jsi psal adresu nebo napiš do GOOgle výraz: VAE ventil Fiat
Je to adresa fiattipo.de.
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
- MagicMisel
- Autor tématu
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
- MagicMisel
- Autor tématu
Tož,když máš knížku doma,tak se kúkni ty 8O
Ok ja kouknu!!ja to jen hledal a nenasel!!tak to jeste zkusím!!spoustu věcí co jsem potreboval tam neni!!
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
To máš tu lambdu zlatou nebo co? Já jsem za ní dal 1800 i s prací. Stojí kolem tisícovky vyhřívaná boschka.stojí 2700
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
,
jinak jestli hledáte nějaký čidlo v knížce- jak na to- tak u 2.0 nenajdete nic ta knížka je docela k ničemu čidlo teploty vody najdeš normálně na jakoby kov. hadici vede k ní konektor to musíš najít
a sytič by měl být jak je sání a vede k sací hlavě tak před ní je odbočka gumová a ta vede k takovýmu stříbrnýmu válečku a ten stojí udajně nový 13 000
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Jirko já ji mám taky třídrátovou, je to univerzální, takže musel překopat konektory, s tím si mechanik musel chvilku pohrát. Má to vyhřívání a další úpravy s tím pokud vím nedělal. Měnil jsem ji, protože byla mrtvá - což se po 160tkm není čemu divit.
no to ne
jinak ještě mě napadlo jestli nemáš něco stou říd.jednotkou když se ti v ní hrabal
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
- MagicMisel
- Autor tématu
Chlapy tak zavada pravde podobne zjistena!!byl o zub prehozenej rozvodak!!!Ten koumak co to mel predemnou se fakt vyznamenal!!Kdyz uz tak musim vymenit i rozvodak!Nevite kolik stoji rozvodak i z kladkou?Kladka tam je jen 1 že?
jo ale je tam ještě vodící kladka přes vyvažovačku a řemen vyvažovaček.. takže počítej aspoň se 2000,- za všechno...
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive