Uz nevim co dal
- MagicMisel
- Autor tématu
pokud chces necham ti cerpadlo za pakatel
Jety?No a je dobry?za kolik?
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- MagicMisel
- Autor tématu
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
- MagicMisel
- Autor tématu
Přesně tak. Já si taky myslím,že to bude v tom víčku. Sundej ho a zkus jemňoučkým šmirglem přejet ty kontakty v tom víčku. Pak to ještě pro jistotu vyčisti kontaktolem a utři do sucha. Ty kabely jsou taky možný.
Káblíky mam nový a svíčky taky!Ty starý probíjeli jak svina!To bylo normalne videt jak to kostrilo!ja mam auto furt u toho mechanika !dneska za nim jedu tak se uvidí
- MagicMisel
- Autor tématu
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
- MagicMisel
- Autor tématu
a co lambda? Tu máš měněnou? Zkus si nechat změřit emise jinak co stálo to čidlo nasávaného vzduchu?
Lambda byla dobra!nic neukazala diagnostika ani kdyz ju premeroval!čidlo vzduchu myslim kolem 1000 ale nevim to presne!!az to budu mit vyuctovaný tak to sem vsecko napisu co kolik stalo!Spalin ve vyfuku je moc!!meril to!!!emise by to v zadnym pripade neudelalo!!Nevis co by to mohlo byt jeste?co ty vstriky?
a co lambda? Tu máš měněnou? Zkus si nechat změřit emise jinak co stálo to čidlo nasávaného vzduchu?
Lambda byla dobra!nic neukazala diagnostika ani kdyz ju premeroval!čidlo vzduchu myslim kolem 1000 ale nevim to presne!!az to budu mit vyuctovaný tak to sem vsecko napisu co kolik stalo!Spalin ve vyfuku je moc!!meril to!!!emise by to v zadnym pripade neudelalo!!Nevis co by to mohlo byt jeste?co ty vstriky?
no trysky nemyslím měřili jste tlak na válcích?
já jsem měl spotřebu snad 13l a pomohla lambda a go hlavy
Fiat Tipo
- MagicMisel
- Autor tématu
no trysky nemyslím měřili jste tlak na válcích?
já jsem měl spotřebu snad 13l a pomohla lambda a go hlavy
Na kolik te prisla ta go hlavy?zitra tam za nim jedu tak mu to musim rict!Dneska zkusi ty vstriky jestli nekapou nebo tak neco!
má být 12 12 12 12 a já měl před go 6 7 9 6,5 tak to žralo a kur.. se motor
Fiat Tipo
- MagicMisel
- Autor tématu
jirkaR napsal: vstřiky je blbost no to mě dál známej zadara protože jsem mu něco sehnal platil jsem těsnění 1000,zarovnání hlavy 500,a zbroušení ventilů ale to změření komprese by ti měl udělat zadara to trvá snad 5 minut
má být 12 12 12 12 a já měl před go 6 7 9 6,5 tak to žralo a kur.. se motor[/quote
jasný!zkusím mu to navrhnout!kazdopadne uz me to s........e!To bude zas pruvan v penezence!Nebo spis tajfun!
- MagicMisel
- Autor tématu
Jo jeste dodam!!!nevim kolik presne to zere ale tipuju tak 20- 25litru a to je sakra moc!
no to je jako by to byl 4litr to je fakt moc mě to bere 8,5
Fiat Tipo
- MagicMisel
- Autor tématu