Uz nevim co dal

Více
18 roků 2 měsíců zpět #46 od MagicMisel
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: čerpadlo

pokud chces necham ti cerpadlo za pakatel

Jety?No a je dobry?za kolik?

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #47 od MagicMisel
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: Uz nevim co dal
Chlapy kde koupit cerpadlo aby bylo co nejdriv?Ted sem byl u toho mechanika a oni mu ho jeste nedovezli a ani nevi kdy mu ho dovezou!!Prece to nemuze byt takovej problem ho sehnat ne?

Více
18 roků 2 měsíců zpět #48 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Uz nevim co dal
Myslím, že to nebude v čerpadle. Zkus se mrknout na předstih klolik je doopravdy. Stroboskopická lampa stačí. Pak by to mohly být kabely ke svíčkám a víčko rozdělovače. Kabely můžou probíjet nebo prostě nevedou napětí. Víc ti asi nepovím, nvím ani co máš za motor a řízení motoru.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
18 roků 2 měsíců zpět #49 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: Uz nevim co dal
Přesně tak. Já si taky myslím,že to bude v tom víčku. Sundej ho a zkus jemňoučkým šmirglem přejet ty kontakty v tom víčku. Pak to ještě pro jistotu vyčisti kontaktolem a utři do sucha. Ty kabely jsou taky možný.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 2 měsíců zpět #50 od MagicMisel

Přesně tak. Já si taky myslím,že to bude v tom víčku. Sundej ho a zkus jemňoučkým šmirglem přejet ty kontakty v tom víčku. Pak to ještě pro jistotu vyčisti kontaktolem a utři do sucha. Ty kabely jsou taky možný.

Káblíky mam nový a svíčky taky!Ty starý probíjeli jak svina!To bylo normalne videt jak to kostrilo!ja mam auto furt u toho mechanika !dneska za nim jedu tak se uvidí

Více
18 roků 2 měsíců zpět #51 od MagicMisel
Chlapy tak problem je vyresen!!tak na pul!!!auto jede jak drak !pomohlo to cerpadlo a ten snimac teploty naqsavanýho vzduchu!!akorat ta spotreba!!!Furt to zere jak tank?nevíte cím by to mohlo byt?Co treba vstriky?

Více
18 roků 2 měsíců zpět #52 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Uz nevim co dal
a co lambda? Tu máš měněnou? Zkus si nechat změřit emise jinak co stálo to čidlo nasávaného vzduchu?

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 2 měsíců zpět #53 od MagicMisel

a co lambda? Tu máš měněnou? Zkus si nechat změřit emise jinak co stálo to čidlo nasávaného vzduchu?

Lambda byla dobra!nic neukazala diagnostika ani kdyz ju premeroval!čidlo vzduchu myslim kolem 1000 ale nevim to presne!!az to budu mit vyuctovaný tak to sem vsecko napisu co kolik stalo!Spalin ve vyfuku je moc!!meril to!!!emise by to v zadnym pripade neudelalo!!Nevis co by to mohlo byt jeste?co ty vstriky?

Více
18 roků 2 měsíců zpět #54 od jirkaR

Lambda byla dobra!nic neukazala diagnostika ani kdyz ju premeroval!čidlo vzduchu myslim kolem 1000 ale nevim to presne!!az to budu mit vyuctovaný tak to sem vsecko napisu co kolik stalo!Spalin ve vyfuku je moc!!meril to!!!emise by to v zadnym pripade neudelalo!!Nevis co by to mohlo byt jeste?co ty vstriky?

no trysky nemyslím měřili jste tlak na válcích?
já jsem měl spotřebu snad 13l a pomohla lambda a go hlavy

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #55 od MagicMisel

no trysky nemyslím měřili jste tlak na válcích?
já jsem měl spotřebu snad 13l a pomohla lambda a go hlavy

Na kolik te prisla ta go hlavy?zitra tam za nim jedu tak mu to musim rict!Dneska zkusi ty vstriky jestli nekapou nebo tak neco!

Více
18 roků 2 měsíců zpět #56 od jirkaR
vstřiky je blbost no to mě dál známej zadara protože jsem mu něco sehnal platil jsem těsnění 1000,zarovnání hlavy 500,a zbroušení ventilů ale to změření komprese by ti měl udělat zadara to trvá snad 5 minut
má být 12 12 12 12 a já měl před go 6 7 9 6,5 tak to žralo a kur.. se motor

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #57 od MagicMisel

jirkaR napsal: vstřiky je blbost no to mě dál známej zadara protože jsem mu něco sehnal platil jsem těsnění 1000,zarovnání hlavy 500,a zbroušení ventilů ale to změření komprese by ti měl udělat zadara to trvá snad 5 minut
má být 12 12 12 12 a já měl před go 6 7 9 6,5 tak to žralo a kur.. se motor[/quote

jasný!zkusím mu to navrhnout!kazdopadne uz me to s........e!To bude zas pruvan v penezence!Nebo spis tajfun! :roll:

Více
18 roků 2 měsíců zpět #58 od MagicMisel
Jo jeste dodam!!!nevim kolik presne to zere ale tipuju tak 20- 25litru a to je sakra moc!

Více
18 roků 2 měsíců zpět #59 od jirkaR

Jo jeste dodam!!!nevim kolik presne to zere ale tipuju tak 20- 25litru a to je sakra moc!

no to je jako by to byl 4litr to je fakt moc mě to bere 8,5

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #60 od MagicMisel
a tema vstrikama to byt fakt nemuze?kdyby byli uplne v prdeli a misto toho aby strikaly tak by proste kapali nebo tekli?prej sou docela dost drahy ty vstriky!ten motor by mel byt po kompletni go!kupoval sem to od znamiho tak sem si myslel že to auto bude v cajku celi!ale fakt se neda verit v tohle snad nikomu!dusoval se jak to vsecko je v poradku a ono nic!!!No snad kdyz se to ted doladi tak to bude v poho!

Vygenerováno za 0.684 sekund