Uz nevim co dal

Více
18 roků 2 měsíců zpět #61 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Uz nevim co dal
nevím to by nás bylo víc ty vstřiky by něco měli vydržet jinak s tím známým jsem dopadl jako ty stálo mě to již 75 000 a auto 45 000 tak máš ještě rezervu :lol:
jinak když jsou špatný trysky tak spíš jsou ucpaný si myslím ty máš špatnýho něco co to řídí a to dělá ta lambda zkus se podívat jak vypadá jestli je už měněná to poznáš jestli je původní

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #62 od MagicMisel
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: Uz nevim co dal

nevím to by nás bylo víc ty vstřiky by něco měli vydržet jinak s tím známým jsem dopadl jako ty stálo mě to již 75 000 a auto 45 000 tak máš ještě rezervu :lol:
jinak když jsou špatný trysky tak spíš jsou ucpaný si myslím ty máš špatnýho něco co to řídí a to dělá ta lambda zkus se podívat jak vypadá jestli je už měněná to poznáš jestli je původní

to je super potěšení! :lol: No uvidím zitra!!To už budu vedet jestli jsou spatny nebo ne!!každopadne ty tlaky si necham, zmerit!samotnyho by me to zajimalo jak na tom ten motor je!!kdyby byli spatny myslis ze by to nejak slo poznat na akceleraci pri jizde ??

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

Více
18 roků 2 měsíců zpět #63 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Uz nevim co dal

a co lambda? Tu máš měněnou? Zkus si nechat změřit emise jinak co stálo to čidlo nasávaného vzduchu?

Lambda byla dobra!nic neukazala diagnostika ani kdyz ju premeroval!čidlo vzduchu myslim kolem 1000 ale nevim to presne!!az to budu mit vyuctovaný tak to sem vsecko napisu co kolik stalo!Spalin ve vyfuku je moc!!meril to!!!emise by to v zadnym pripade neudelalo!!Nevis co by to mohlo byt jeste?co ty vstriky?

Jak to tak popisujes, tak ta lambda sonda musi byt k.o. Mit takovou spotrebu a vyssi hodnoty spalin to je urcite ono. Navic pokud Ti tak tece ten benzin takovym zpusobem tak je spalena, to stejne plati o katalyzatoru.
No ty vstriky, zkus se na to podivat, pokud sou zanesene, tak by nemusely dosedat a uzavirat privod paliva. Zkousel si nejaky pripravek na cisteni vstriku? Ono to vetsinou dost pomuze.
V kazdem pripade, promer si sam tu lambdu, dle navodu v clancich, to zvladnes i doma sam (pouze dig.multimetr). Lambda resi emise a spotrebu vyraznym zpusobem.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #64 od jirkaR
no jelikož nemáš s čím srovnávat tak to asi nepoznáš já jsem myslel že to jede super ale po go motoru a hlavy to jelo daloko líp :!:

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #65 od MagicMisel

a co lambda? Tu máš měněnou? Zkus si nechat změřit emise jinak co stálo to čidlo nasávaného vzduchu?

Lambda byla dobra!nic neukazala diagnostika ani kdyz ju premeroval!čidlo vzduchu myslim kolem 1000 ale nevim to presne!!az to budu mit vyuctovaný tak to sem vsecko napisu co kolik stalo!Spalin ve vyfuku je moc!!meril to!!!emise by to v zadnym pripade neudelalo!!Nevis co by to mohlo byt jeste?co ty vstriky?

Jak to tak popisujes, tak ta lambda sonda musi byt k.o. Mit takovou spotrebu a vyssi hodnoty spalin to je urcite ono. Navic pokud Ti tak tece ten benzin takovym zpusobem tak je spalena, to stejne plati o katalyzatoru.
No ty vstriky, zkus se na to podivat, pokud sou zanesene, tak by nemusely dosedat a uzavirat privod paliva. Zkousel si nejaky pripravek na cisteni vstriku? Ono to vetsinou dost pomuze.
V kazdem pripade, promer si sam tu lambdu, dle navodu v clancich, to zvladnes i doma sam (pouze dig.multimetr). Lambda resi emise a spotrebu vyraznym zpusobem.

No nejhorsi je ze sem to tomu mechanikovi dneska rikal ze musi byt spatna ta lambda a on rikal ze ju meril a ze je dobra!!!No ale o tom cerpadle sem mu to rykal tak 5krat a on furt ze je dobry a pak nakonec bylo spatny! :roll: Ten pripravek urcite zkusim!

Více
18 roků 2 měsíců zpět #66 od MagicMisel

no jelikož nemáš s čím srovnávat tak to asi nepoznáš já jsem myslel že to jede super ale po go motoru a hlavy to jelo daloko líp :!:

:roll:

Více
18 roků 2 měsíců zpět #67 od MagicMisel
Myslite že by se vyplatilo koupit nejaký uplne stejny Tipko bez papiru na nahradni dily?tak sem o tom premejslel ze co bych potreboval a bylo funkcni tak bych pouzil a vyslo by to levnejac!!tak treba do 5-8 000Kč! :?:

Více
18 roků 2 měsíců zpět #68 od jirkaR
no jelikož máš 2.0 tak ten by se scháněl těžko navíc když to bude vrak tak tam nebude moc věcí taky funkčních to spíš přitáhnout něco z německa ale to zase bude o něco drašší

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #69 od MagicMisel
Tak zas mam nový zpravy!!!tlaky na valcích mam 10 10 12 12 což je uplne senzační!!Stím sem ani nepočital!!a chlapy mam dalsi dtaz!!mechanikovi jsem rek ze mam zaslepenej egr ventil a on rykal ze to muze byt tim!!!ze to nedostava spravny data pro řj a proto to tolik žere myslite že by to tim mohlo byt??jinak vstriky po el strance pracují dobre!

Více
18 roků 2 měsíců zpět #70 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: Uz nevim co dal

Tak zas mam nový zpravy!!!tlaky na valcích mam 10 10 12 12 což je uplne senzační!!Stím sem ani nepočital!!a chlapy mam dalsi dtaz!!mechanikovi jsem rek ze mam zaslepenej egr ventil a on rykal ze to muze byt tim!!!ze to nedostava spravny data pro řj a proto to tolik žere myslite že by to tim mohlo byt??jinak vstriky po el strance pracují dobre!

EGR na 1.8 a 2. 0 motorech řídí akorát termostat v tělese termostatu a tlaky v sání čili je to těžká mechanika (sám sme vyházel všechno co mělo s EGR co společnýho a žádnej problém...- u diesla je elektronickej

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 2 měsíců zpět #71 od MagicMisel
kurna tak ja uz fakt nevim!!!lambda je prej v poradku!a když na to nema vliv ten egr ventil tak fakt netusim cim by to mohlo byt! :roll: :cry:

Více
18 roků 2 měsíců zpět #72 od MagicMisel
treba kdyz auto nastartuju a je bezvetri tak je uplne cejtit ten benzin jak to strasne zere! :cry:

Více
18 roků 2 měsíců zpět #73 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: Uz nevim co dal

treba kdyz auto nastartuju a je bezvetri tak je uplne cejtit ten benzin jak to strasne zere! :cry:

myslíš smrad nespálenýho benzínu z vejfuku?
možnosti: špatná lambda, velkej tlak na vstřikách,vadný vstřiky- netěsný, (špína, atd..) nebo nejdou zavřít (kaput..)

pokud cejtíš smrad benzínu u stojícího auta s vyplým motorem, tak je vada v systému vedení benzínovejch par a to spotřebu neovlivní...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 2 měsíců zpět #74 od MagicMisel
U pustenýho motoru!lambda je pry dobra!tak asi ty vstriky no!!Prej jsou docela dost drahy!myslis ze se vyplati koupit jety?

Více
18 roků 2 měsíců zpět #75 od MagicMisel
aji kdyz to zmery tak ma byt kolem 1,5 a ma to kolem 60 (nevim čeho) spalin!!tak to je velkej rozdil!takhle mi to dneska rikal

Vygenerováno za 0.543 sekund