FIAT TIPO 2,0 i.e. GRANTURISMO - trhá motor

Více
18 roků 6 dní zpět #16 od scoty-granturismo
a nemôže to robiť len zvlhnutá lambda sonda lebo nová 3 konektorova stojí 3500sk
A ESTE BY SOM CHCEL VEDIET AKO RESETNEM RIADIACU JEDNOTKU??? :?:

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 6 dní zpět #17 od MagicMisel

a nemôže to robiť len zvlhnutá lambda sonda lebo nová 3 konektorova stojí 3500sk

Ja sem řj resetoval tak že sem odpojil na noc kable z baterky a dratkem je privazal k sobe aby byli propojený!

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

Více
18 roků 4 dní zpět #18 od jirkaR
no takhle se dá rychle zjistit jestli nemáš závadu v elektr.

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
18 roků 4 dní zpět #19 od jirkaR

no takhle se dá rychle zjistit jestli nemáš závadu v elektr.

no mysel jsem udělat si ten test co jsem tu psal

Fiat Tipo

Více
18 roků 4 dní zpět #20 od jirkaR

Ja sem řj resetoval tak že sem odpojil na noc kable z baterky a dratkem je privazal k sobe aby byli propojený!

no mělo by to stačit 3 sekundy

Fiat Tipo

Více
18 roků 3 dní zpět #21 od scoty-granturismo
tu je obrazok celeho motora

a potrebujem poradiť obrazok 2 je čidlo nasávaneho vzduchu???

a tam dole sú trisky???

ESTE OTAZKA AKO SI MAM ZISTIT TLAK V PALIVOVOM SYSTEME?? A AKO HO NASTAVYM AKO MA BYT?????????? :?: :!:

Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
18 roků 3 dní zpět #22 od temprař
musím tě pochválit,že máš čistý motor - takto jsem já svůj dvoulitr nikdy čistý neměl. Jo a to čidlo s tím hnědým konektorem by mohlo být to čidlo nasávaného vzduchu. Já když ho odpojil a auto nastartoval tak byl strašně trhavý volnoběh a motor mi vůbec nechtěl jít do otáček. Znovu jsem ho připojil a tak 10 vteřin mu trvalo,než se opět vzpamatoval. Buď bude špatné to čidlo anebo zkus ten konektor pročistit kontaktolem. Ale na 100 procent sem si tím čidlem nejsem jist - nevím jestli je to určitě ono.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 3 dní zpět #23 od scoty-granturismo

musím tě pochválit,že máš čistý motor - takto jsem já svůj dvoulitr nikdy čistý neměl. Jo a to čidlo s tím hnědým konektorem by mohlo být to čidlo nasávaného vzduchu. Já když ho odpojil a auto nastartoval tak byl strašně trhavý volnoběh a motor mi vůbec nechtěl jít do otáček. Znovu jsem ho připojil a tak 10 vteřin mu trvalo,než se opět vzpamatoval. Buď bude špatné to čidlo anebo zkus ten konektor pročistit kontaktolem. Ale na 100 procent sem si tím čidlem nejsem jist - nevím jestli je to určitě ono.

TEMPRAR diki moc za pomoc skúsim to,,,

R15 205/50

Více
18 roků 3 dní zpět #24 od scoty-granturismo
AKO SI MAM ZISTIT TLAK V PALIVOVOM SYSTEME?? A AKO HO NASTAVYM AKO MA BYT??????????

R15 205/50

Více
18 roků 3 dní zpět #25 od scoty-granturismo
nechápem prečo mi nechcete pomôcť,,neská som menil filter palivový a tuším oniečo lepšie to šlape!

R15 205/50

Více
18 roků 2 dní zpět #26 od lacc
K tomu resetu RJ - tiež som to tak robil, že som spojil - a + kontakty, resp. odpojil na dlho baterku, ale keď som bol s autom na teste tak boli v pamäti závad všetky chyby ktoré som zámerne vyrobil pri domácom testovaní čidiel - odpojenie lambdy, čidla atď. Takže reset RJ sa zrejme doma urobiť nedá.

Tempra 1.6i 57kW 1992

Více
18 roků 2 dní zpět #27 od jirkaR
je to je čidlo teploty zkus ho proměřit !!

jinak s tlakem musíš do servisu fiat jinak se to asi změřit nedá

a k tomu resetu mě to spojení + s - bez baterky všechno vymazalo
asi záleží na typu říd. jednotky

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 dní zpět #28 od jirkaR
jo a tamto jsou trysky

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 dní zpět #29 od scoty-granturismo
to musím dať dole ten blok cez ktorý sa nasava vzduch aby som ich dal dole??? ,,myslím tie trisky

R15 205/50

Více
17 roků 11 měsíců zpět #30 od jirkaR
ty chceš sundávat trysky? 8O

Fiat Tipo

Vygenerováno za 0.517 sekund