malý výkon

Více
16 roků 10 měsíců zpět #1 od bery1970
malý výkon vytvořil uživatel bery1970
nevim chlapi co bych měl pořešit,aby to jezdilo trochu rychlejc,samozřejmě krom toho abych koupil novej motor nebo auto :roll: 1,2,3 to je v pořádku na trojku to vytáhnu krásně plynule na 80 km\h aniž bych tomu musel dupat za krk,ovšem po přeřazení na 4 to zrychluje opravdu velmi zvolna a je jedno jestli mám půl plynu nebo podlaha.o pětce se ani zmiňovat nebudu,no zkrátka na velmi dlouhé rovince 110-115 km\h.
ps:do kopce je to slabý i na tu trojku :(

bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč

fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• vilímek petr
16 roků 10 měsíců zpět #2 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: malý výkon
Čao,přesně tak to jezdí aj mě.Já bych tipnul převodovku a na její zpřevodování.A nebo už to jsou opravdu duchodci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #3 od bery1970
Odpověděl bery1970 pro téma Re: malý výkon
tak důchodci to jsou určitě,hlavně ten můj ten tvůj je ještě cucák :D ,ale ta rychlost je na 1,4 si myslím malá,takhle jezdí stejně starý stodvacítky.tak jestli je to převodama myslíš že se vyplatí do toho ještě investovat.když tak kolik :?:

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

• vilímek petr
16 roků 10 měsíců zpět #4 od vilímek petr
Já už na investice do auta prdím,samozřejmě to nejnutnější(koroze,motor,brzdy,nápravy atd),ale co se tyká převodovky s tím asi nic neuděláme,leda nějakou rychlejší a to je zase drbárna s prací.A to se asi už ani neoplatí na to naše jezděni(už to nejsou závodní auta).Ale když tě něco napadne tak dej vědět.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5 od jamk1
Odpověděl jamk1 pro téma Re: malý výkon
To snad teraz zartujete, alebo co? Ja som tu prave dnes pisal, ze moje Tipko 1,4 DGT s karburatorom a bez katalyzatoru ide po dialnici 195. To vazne a nesrandujem.

Druhe Tipko 1,4iE s katalyzatorom - to je katastrofa. 180 - horko tazko niekedy 185 a hotovo. A spotreba strasna....

Prave vcera som mal tu smolu, ze ma bleskli pri Nitre na dialnici s ich Passatom a namerali 174. Mal som strasne stastie, ze som mal prave vcera narodeniny - tak boli velmi zhovorcivi a za 2 000.-Sk sme to vybavili. Bez straty VP.

• vilímek petr
16 roků 10 měsíců zpět #6 od vilímek petr
Tak v tom případě Bery tomu asi málo šlapem na krk

Více
16 roků 10 měsíců zpět #7 od roman325e
Odpověděl roman325e pro téma Re: malý výkon
Moje 1,4 karbec jede taky v pohode,na dalnici jsem jel nejvic 160 ale to kvuli strachu :D jinak litam vsude 130. 8O

Tipo 1.4. 1989.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #8 od bery1970

mě ani to šlapání na krk nepomůže,prostě to nejede.no ale jak bylo psáno výše pro moje účely to stačí.kdybych jezdil častěji dálky chtělo by to určitě něco onačejšího.

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

Více
16 roků 10 měsíců zpět #9 od roman325e
Odpověděl roman325e pro téma Re: malý výkon
To ja si koupil Tipo na dojeti 10km do prace,tam tyden stoji a pak 10km zpatky. Dal jsem za nej 5000kc a ted zjistuju ze se mi s nim jezdi dobre tak s nim litam vic a vic. :D

Tipo 1.4. 1989.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #10 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: malý výkon

nevim chlapi co bych měl pořešit,aby to jezdilo trochu rychlejc,samozřejmě krom toho abych koupil novej motor nebo auto :roll: 1,2,3 to je v pořádku na trojku to vytáhnu krásně plynule na 80 km\h aniž bych tomu musel dupat za krk,ovšem po přeřazení na 4 to zrychluje opravdu velmi zvolna a je jedno jestli mám půl plynu nebo podlaha.o pětce se ani zmiňovat nebudu,no zkrátka na velmi dlouhé rovince 110-115 km\h.

co třeba vyfoukat nebo vyměnit vzduchovej filtr? zkusil bych ho vyndat a projet to, jak by to jelo , nebo přicpaný výfuk může taky být

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 10 měsíců zpět #11 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: malý výkon

hochu to bude ucpaný něco no....jelikož to jede líp moje 1.7D to já z něj dostanu bez problémů tu rychlůost co ty na 4...a pak mě to ještě jede dál 5...

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 10 měsíců zpět #12 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: malý výkon
To jo..filtry a jestli třeba nepřibrzďují kola. Jel sem teď nedávno v UNU a právě kola brzdily...ne moc, že by se tavily poklice, ale když sem to zvednul na hever, tak se točily ztuha a je to znát i za jízdy..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #13 od bery1970
s tí m vzduchovým filtrem to rozhodně zkusím to je celkem maličkost,ovšem na vejfuk si netroufnu to budu muset nechat odborníkům.díky.

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

Více
16 roků 10 měsíců zpět #14 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: malý výkon

mě ani to šlapání na krk nepomůže,prostě to nejede.no ale jak bylo psáno výše pro moje účely to stačí.kdybych jezdil častěji dálky chtělo by to určitě něco onačejšího.

hmm tak to já mám taky výkon na prd a o tahu do kopce ani nemluvim....dlouhá rovinka a na 5 jsem byl rád že jsme se vyšplhal na 140 a výš by to šlo opravdu pomalilinku :!:
a jak jste psali filtry, tak ty mám vyměněné a stejně to stojí za prd :!:
Někdo mi radil si pohrát s předstihem, tak leda to vyzkoušim, ale až bude trochu času a hlavně tepleji :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #15 od bery1970
dneska jsem měřil spotřebu po ujetí 103 km jsem dotankoval 13 LITRŮ 8O
no fuj.minulej rok jsem to měřil a vycházelo mi 7,5 l / 100 km,ale to bylo v létě.má zima na spotřebu až takovej vliv :?: sníh tu není,jen nějakejch 4až6 pod nulou.

r.v.1988-už je pryč

r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE

Vygenerováno za 0.445 sekund