KATALIZÁTOR
Napadl mě katalizátor, jestli nemůže být přicpaný A ještě nemám od bývalého majitele vzadu žádný tlumič..jen trubku a koncovku... Tak přemýšlím, jaký to může mít všechno vliv..
Je, ale taky možný, že se mi to všechno jenom zdá
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- vilímek petr
Ja se vsak rozhodl jit to noveho vlnovce (450Kc) a noveho universalniho katu (Bosal-1900Kc).
Myslim si, ze nejaky ten patek by mi to melo vydrzet.
Spatnou f-ci katu zjistit bud emisema nebo take (je to pocitove), ze citis takovy cpavy smrad, oproti tomu, ze spravny kat ma ten smrad takovy nasladly. Je to vsak o pocitu (po vymene to slo poznat).
Jinak nad těma emisema sem přemýšlel-tam by to určitě zjistili, ale udělají mi jen tak zkušebně na nějaké STK? Dají cenu jako za klasické emise? Pak je otázka, jestli by jimi nevadilo, že vzadu není žádný tlumič..
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
Podivej se na to tak. Jsou tam lidi a nikdy neni problem se dohodnout. Urcite jim tam jezdi spousta servisaku, kteri resi take problemy a potrebuji to overit.Přijeď mi to očuchat No trochu mi to hulí..ale spíš to přisuzuji zimě. A kdyby byl přicpaný, tak by to, ale netáhlo v celém rozsahu otáček, ne? Já mám ten pocit jen u vyšších.
Jinak nad těma emisema sem přemýšlel-tam by to určitě zjistili, ale udělají mi jen tak zkušebně na nějaké STK? Dají cenu jako za klasické emise? Pak je otázka, jestli by jimi nevadilo, že vzadu není žádný tlumič..
Ja jsem tam prijel rekl, ze bych chtel si overit kat a lambdu na za pade mi to zjistil (bez dokladu, bez reportu). Dohodl jsem se primo s technikem na dilne.
S tim ocichanim si me dostal Ale radsi prijed za mnou, muzeme i neco vypit nez to zfouknem.
Jinak to zkusím. STKčko mám tady jedno za rohem, tak až bude čas, zeptám se. Ale na druhou stranu, lepší je blažená nevědomost, než aby mi pak řekli jóó pane, KAT v hajzlu
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
- vilímek petr
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
To hovi: bacha na dynamizéry (rezonátory) za pár korun např. za 800,- jsou to většinou napodobeniny a výsledek nestojí za nic, možná spíš k horšímu, budu ho tam taky na jaře dávat a tak to mám zjištěný...chce to nějaký značkový za aspoň 1500,- nebo i za 2 tisíce, potom máš jistotu že nárůst výkonu tam bude...já mám vybranej od firmy KV (za 1600,-) a uvidim co to udělá...kámoš si ho dal na CRXko a má to lepší zvuk i tah
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
jo přidá to a pokud máš i sportovní vzducháč, je to znát docela dost....ještě když si s tim výfukem pohraješ a dáš nějakej laďáček, tak to bude zase jinší
tuning.autodoplnky.cz/airdevil/rezonator...d-kat-prume-s2147979
kdyžtak hoď link na ten tvuj třeba se mi bude víc zamlouvat
a ta tvoje doživotní záruka bude mít plno háčků, to si schválně prostuduj, musel by ti ho tam montovat specializovaná firma a podobný blbiny, ma tohle jsou opatrný