KATALIZÁTOR
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Pokud se nestane, ze se mechanicky poskodi (naraz) a je to vyrobeno z kvalitniho materialu, tak by nemelo nic hrozit. Navic koroze vlivem vlhkosti neni tak kriticka, jedna se o stredni dil, ktery neni tak nachylny.
Ajinak máš Augustine pravdu, je tam taková vložka s žebrama
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
www.e-tuning.cz/images/rezonator.jpg
www.autodoplnky.cz/sys.php?action=image_...ator_airdevil_03.jpg
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Jednoduche reseni a bez moznosti poruchy anebo ucpani (nerez trubky).
Nějak sem začal sledovat auto a mám pocit, že to ve vyšších otáčkách hůř táhne. Jelikož sem dělal s kámošem diagnostiku, tak co se týče elektriky a řízení motoru mělo by být (až na načlej krokomotorek volnoběhu) vše v pohodě.
Napadl mě katalizátor, jestli nemůže být přicpaný A ještě nemám od bývalého majitele vzadu žádný tlumič..jen trubku a koncovku... Tak přemýšlím, jaký to může mít všechno vliv..
Je, ale taky možný, že se mi to všechno jenom zdá
Když jsem si v 18-ti doskládal svoje první auto (Peugeot 309 GTI - po celkové GO motoru) tak se mi zdálo, že to nějak nejede. Zajel jsem za borcem, co se peugeotama živil, sám ho měl. Když ho projel řekl, že je to mrtvola. Dal mi radu:
Vyndat kat, nahoře rozříznout, vysipat a NAVAŘIT TAM TRUBKU o stejným průměru.
Poslech jsem ho, akorát jsem tam tu trubku nedal - CHYBA!! Auto pak po vytočení zdechlo. Vznikaly tam turbulence, co se vraceli do válců. Po navaření trubky do útrob katu vše OK a jelo pak jak mělo- jak auto s 900 kg a 130 koňmi = prostě neuvěřitelně
A jinak: špatný kat může mít vliv na spotřebu, jelikož auto nejede jak má, je dušeno, takže mu musíš víc šlapat
Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Jinak jak je to tedy se spotřebou, když kat vyhodím úplně a dám jen trubku?? Co se všechno změní k lepšímu a co k horšímu?
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
A ta spotřeba?
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz