KATALIZÁTOR

• vilímek petr
16 roků 9 měsíců zpět #31 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: KATALIZÁTOR
Pak Dresíku napiš jak to dopadlo,taky se na to chystám tak at mám o tom trochu šajnu.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #32 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: KATALIZÁTOR
no já budu příští týden laborovat s dynamizerem , tak sem taky zvědav , jak to bude , páč mam taky pocit , že to v nízkých ot. jde v poho , ale ve vyšších , jako by to strácelo výkon - motor má jinak tlaky tak nějak stejně , vše kolem 9bar , takže jedině ucpaný kat a ani bych se tomu nedivil , páč to dřív žralo trošku i olej :lol: , takže sem zvědavý , jak to bude teť

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 9 měsíců zpět #33 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: KATALIZÁTOR
Tak já sem dolaboroval:) KAT sem sundal a zjistil, že je úplně čistý, žádný očouzeniny. Výplň nebyla vysypaná, prostě skoro jak novej :) Takže na jednu stranu radost, že je KAT v pohodě, ale na druhou stranu strach proč mi to tedy natáhne. Z Delty na ND sem vyndal svíčky. Sice už tam přesluhovaly, ale byly to ty NGK co tam mají podle výrobce jako jediné být. No světe div se, to auto zase táhne :D Jde to normálně až na max, zmizel i takový plechový zvuk..Ještě sem dozadu dal místo trubky tlumič a je to fakt znát. Na dálnici 160 a ani sem si toho nevšiml.. :lol:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 9 měsíců zpět #34 od Vali
Odpověděl Vali pro téma Re: KATALIZÁTOR
No svíčky dokážou někdy opravdu zázraky, člověk hledá zázraky, čím by to mohlo být ,ale to elementární ho nenapadne :lol: :lol: Já už jsme takly tak deformovanej někdy, že si říkám, že to musí být něco zas komplikovanýho (z předchozích zkušeností) :lol:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

• vilímek petr
16 roků 9 měsíců zpět #35 od vilímek petr
Zdarec,pánové tak jsem dnes z hecu vyšruboval svíčky a byly celé černé jak od sazí,tak jsem je ocelákem ojel a dal zpět.Jsou to NGK bpr6e a nejsou tam ani rok.Mohly zčernat od toho jak se mi to nedávno přechlastalo jak jsem při výměně baterky nedal zpátky víčko rozdělovače?

Více
16 roků 9 měsíců zpět #36 od Vali
No to je otázečka no... já teď taky koukal na svíčky a mám taky NGK, mám je tam tak půl roku a taky mi příjde, že jsou černé - koukal jsem jen na jednu.
Černé svíčky znamenají moc bohatá směs - také by mě to zajímalo proč je mám černější. Když jsem měl před tím Brisky a auto žralo jak tank, bohatá směs byla určitě bo proběhlo hodně oprav, tak se mi zdá, že byly více vypaléné, než teď.

Ale jak jsi psal, je to možná tím, jak jsi to přechlastal.
U mě mi to ostatně mohlo být tím, že někdy je problém u teplejších startů (mockrát tady už řešeno) a jak to zdechá a znova startuju, tak to dokonale nespálí a černá je na světě.

Pokud ti to žere tak nějak normálně, tak si myslím, že by tam nemusel být nějakej problém - snad :wink:

Jinak NGK jsou od Brisků na tom jinak s teplotama, myslím, že jsou více studené (ale nejsem si jistej, abych nekecal - jsem byl teď na pokecu s mk-tec em tak to prodávám hned :wink: ) tak třeba tam nějaká rozdílnost bude :lol: :lol:

• vilímek petr
16 roků 9 měsíců zpět #37 od vilímek petr
Zdar,Vali abych pravdu řek tak jsem nikdy spotřebu nepočítal,ale pojezdím 14dní a pak na ně mrknu znova jak jsou na tom.Jináč je mi jasné že to muže být od boháté směs,ale jak říkam spotřebu neměřím a auto jezdí uplně normálně,tak pak uvidím.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #38 od Vali
No nejjednoduší bude jak jsi psal, pojezdit a kouknout znova jak jsou na tom. No a zkus si trošku hlídat tu spotřebu, ale zase pokud to nemáš s čím porovnat, když jsi to neměřil nikdy, tak je to zlejší :lol: Asi taky zkouknu všechny ty svíčky abych měl trošku přehled :roll:

• vilímek petr
16 roků 9 měsíců zpět #39 od vilímek petr
Abych pravdu řek tak jsem nikdy neměřil a ani se mi do toho nechce,protože jak jednou tačnu a zjistím že to žere jak tank tak se z toho už v životě nevyhrabu.Tak je lepší nic nevědět a jezdit,ale podle palivoměru mi to moc žrát nebude,je to v mezích normy.Auto jezdí vcelku dobře,nic se nesere a až nepojede tak se bude hledat proč už zase nejede.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #40 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: KATALIZÁTOR
Já ty Beru měl taky trochu černé, ale ne u té elektrody, ale jakoby spíš uvnitř. Teď mi to pro změnu lehce za studena cuká při nižších točkách. Ale to bude tím, že ty svíčky byly snad ještě origo a to auto mělo najetu 138t. Takže koupím rovnou nové a bude klid.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Vygenerováno za 0.395 sekund