MPG CAPS
Odzkoušel jsem to a hodnotím pozitivně.
Snížila se mi spotřeba cca o 0,8 l na 100km. Motor bere pěkně od 1000 ot krásně plynule, a předtím jsem měl malou propast při rozjezdu. Zvyšuje to tepelnou účinnost takže je to pro benzín i naftu. Obsahuje to nějaké látky co ochraňuje válce motoru.
citace:
"Když se přidá MPG-CAP do palivové nádrže, palivo ho dopraví do spalovací komory. Jeho složky ošetří kovové povrchy tím, že vytvoří film, který se technicky nazývá tepelně odvozená oxidace. Karboxylový kov vytvoří oxidové reziduum na žhavém povrchu v době spalování.
Třetí přínos filmu je, že slouží jako katalytický předvoj, aby reagoval s katalytickými komponenty v samotném MPG-CAP. Aktivní směs MPG-CAPS v kombinaci s teplem ve válci způsobí katalytickou reakci, která podporuje lepší odloučení chemikálií a lepší hoření. Katalytická reakce je také exotermická a produkuje teplo. Dohromady tyto tři přínosy mají za následek celkem 30-ti až 40-ti procentní větší expanzi ve válcích se stejným množstvím paliva." konec citace.
Já jsem spokojen.
Jedna tableta vyjde na 70kč. Co vy na to.
7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tady jsou dalsi informace mpgcaps.cz/
Btw bys jim tam mohl poslat i svoji referenci
EDIT: Jeste jedna vec. Z toho videa je zrejme, ze se jedna o sitovy marketing prodeje, coz je multi-level.
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Jinak s tím oktanovým číslem je to pravda. Sníží to spotřebu, ale je to dražší, tak je to šul nul
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Ale tady taky nejde jen o spotrebu! Musite v tom videt i neco jineho, jako napr. lepsi kultivovanost motoru a mozne (?) zlepseni ochrany motoru proti karbonizaci.No ja sem vůči těmhle věcem taky skeptickej..0,8? Jak si vypočítal to snížení?
Jinak s tím oktanovým číslem je to pravda. Sníží to spotřebu, ale je to dražší, tak je to šul nul
Nerikam, ze to propaguji, ale neco na tom muze byt. Sam jsem vyzkousel uz jeden pripravek, ktery se primychaval do oleje, a slo poznat, ze od te doby ten motor bezel potiseji. Take mam pozitivni zkusenosti s STP cisticem, ktery ma take neco do sebe, sami vsichni vime, jak je to dneska s kvalitou PHM.
Btw sam jsem se divil jak je ten cistic v US levny (STP Cleaner Injection). Kupoval jsem jej ve dvojbaleni za nejakych 6USD, u nas od 130Kc/ks Taky jsem si privezl olej Castrol GTX 10W40/5litru za nejakych 12USD.
Slick 50 tam stal nejakych 13USD, u nas to prodavali okolo 900-1000Kc.
Ceny jsou z Wal-Martu. Benzin tam meli za nejakych 16Kc/litr v prepoctu. Holt to je US a tady jsme v drahe Evrope.
No ja sem vůči těmhle věcem taky skeptickej..0,8? Jak si vypočítal to snížení?
ŠUL NUL NE, PROTOŽE:
40litru za 28,90 --1156kč 95*natur
40 za 33,00 --1320kč 99* oct
rozdíl 164 kč 1tbl 70kč a další tank. pouze 1/2 =35kč
+ úspora na 100km kdyby 1/2 litru = 14kč tzn že po 200km máš zaplacenou 1/2tablety. Na nádrž by jsi měl najet tak 500km.
je to mizivé sice, ale z vlastní zkušenosti to má něco do sebe.
7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,
- vilímek petr
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
No to mas pravdu, ale kdyz se na to podivas detailneji, tak je rozdil v tom, ze v tom Shellu jsou aditiva a ten mpg je katalyzator, ktery ti zacne reagovat v te spalovaci komore pri horeni.Taky bych to viděl spíš na placebo efektu...pak se člověk snaží a nešlape tomu tak na krk a nakonec když zjistí že to není až tak výborné tak tomu alespoň ještě trochu přilepší. Jen tak mimochodem, ve světe motorů byl test Fábie po najetých xxxxxx km a začali tankovat shell v power 100oktanů - ten má tuto vlastnost - čistit motor stejnětak jako ty tabletky, takže tato výhoda navíc v rozdílu benzín vs tableta odpadá. Mimo to, test proběhl úšpěšně, ale ne po jedné nádrži jak je v reklamě, ale po najetí cca 10 000km to už bylo o hodně lepší. ( motor měli rozebraný i před i po ).
Taky jsem si vzpomněl, že už od 60. let existuje vyjádření firmy DuPont, prvního výrobce Teflonu a majitele ochranné známky, o tom, že přísady na jeho bázi nemají na chod a opotřebování spalovacího motoru a převodovky žádný vliv. Výrobcům zázračných vodiček to nebrání v tom, aby je dodnes neprodávali, jen místo chráněného názvu "Teflon" používají generický název PTFE (polytetrafluoretylen).
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Jeho složky ošetří kovové povrchy tím, že vytvoří film, který se technicky nazývá tepelně odvozená oxidace. Karboxylový kov vytvoří oxidové reziduum na žhavém povrchu v době spalování.
Třetí přínos filmu je, že slouží jako katalytický předvoj, aby reagoval s katalytickými komponenty v samotném MPG-CAP.
někam se mi ztratil první a druhý přínos. V prvním odstavci je popsáno co všechno vznikne - dostatečně podrobně a technicky, že by s tím i zkušený chemik měl co dělat. A když už z toho má zákazník dost pomotanou hlavu tak se mu poví, že se už vlastně dozvěděl 2 výhody.... Nebo se mi to jen zdá?
Povězte mi popravdě, kdo ví co se vlastně stane, když "Karboxylový kov vytvoří oxidové reziduum"???? :total:
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05