MPG CAPS
karboxyl >> jednovazná funkční skupina obsahující atom uhlíku, kyslíku a vodíku v organických kyselinách
reziduum, residuum >> zbytek, zůstatek
takže bych to přeložil asi takto: Kov obsahující atom uhlíku, kyslíku a vodíku (vynechávám, že se jedná o organickou kyselinu) vytvoří oxidový zbytek. 8O 8O 8O
K čemu mi to v tom motoru bude?
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Povězte mi popravdě, kdo ví co se vlastně stane, když "Karboxylový kov vytvoří oxidové reziduum"???? :total:
Optiminerál bude silanizovat tak dlouho, až bílá bude zářivě bílá. Vypere to motor dočista do čista. My zíráme, vy zíráte.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
nedalo mi to a vzal jsem slovník cizích slov:
karboxyl >> jednovazná funkční skupina obsahující atom uhlíku, kyslíku a vodíku v organických kyselinách
reziduum, residuum >> zbytek, zůstatek
takže bych to přeložil asi takto: Kov obsahující atom uhlíku, kyslíku a vodíku (vynechávám, že se jedná o organickou kyselinu) vytvoří oxidový zbytek. 8O 8O 8O
K čemu mi to v tom motoru bude?
karboxyl je kyselina - složením stejná jako ocet prostě je to jiný název pro ocet
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
No a mimoto, jsem to zkusil na mojem zaměstnanci (nevěděl že mu to podstrkuji do nádrže), který vykazuje pravidelně měsíčně +-stejnou spotřebu , a výsledek tam je.
Vono pošetřit X litů měsíčně na 8vozech se vyplatí, když jde cena ropy stále nahoru.
Nebudu uvádět kolik, je tu dost horkých hlav které by to rozebíraly.
Já ten efekt vidím, a to mi stačí.
vyzkoušel jsem to i na TIPU a taky rozdíl.
PS. žádné pevné částice tableta neobsahuje.
PS II. Nikomu tablety nevnucuji, ani je tady nedýluji, jen jsem se chtěl podělit o zkušenost a taky aby jste se nenudili a spekulovali o něčem.
Nejsem uražený.............................
7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,
nemohl jsem si pomoci a musel jsem to napsat :total:
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
když už jsme u spekulování tak: pokud něčemu říkám tableta, tak to určitě nebude tekuté. Tak z toho vyplývá, že to bude v pevné formě a když jí hodim do nádržky tak už nevidim jakýk způsobem se rozpustí, takže pevné částice obsahovat může
nemohl jsem si pomoci a musel jsem to napsat :total:
Hmmm ACYLPYRÍN je asi taky tekutá "tableta"
MAXI Ve skleničce benzínu se rozpustí a nic nezbyde, myslíš, že bych si odpálil čerpadlo, nebo vstřik nečím pevným???
Když jsem napsal že neobsahuje, tak vím proč, mám to odzkoušené.
já už raději mlčim
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Tableta není přesně na 50 litrů, ale je tam dávkování na obale
23-40lt
41-59lt
60-85lt atd..........
Komu to dela problemy, necht si precte alespon clanek z odkazu, kde to autor udelal za nej
www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007012901
Pošli mi to kolik jsi ušetřil přes sz prosím.Já bych tipl, že ten karbo něco se nalepí na stěny válce???
No a mimoto, jsem to zkusil na mojem zaměstnanci (nevěděl že mu to podstrkuji do nádrže), který vykazuje pravidelně měsíčně +-stejnou spotřebu , a výsledek tam je.
Vono pošetřit X litů měsíčně na 8vozech se vyplatí, když jde cena ropy stále nahoru.
Nebudu uvádět kolik, je tu dost horkých hlav které by to rozebíraly.
Já ten efekt vidím, a to mi stačí.
vyzkoušel jsem to i na TIPU a taky rozdíl.
PS. žádné pevné částice tableta neobsahuje.
PS II. Nikomu tablety nevnucuji, ani je tady nedýluji, jen jsem se chtěl podělit o zkušenost a taky aby jste se nenudili a spekulovali o něčem.
Nejsem uražený.............................
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Pred zakoupenim podobneho nesmyslu doporucuji premyslet.
Komu to dela problemy, necht si precte alespon clanek z odkazu, kde to autor udelal za nej
www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007012901
Asi jsi to nepochopil ani ty, jelikož je to jen a jen reklama na MILITEC a nic jiného.