MPG CAPS

Více
16 roků 8 měsíců zpět #31 od Majkl
Odpověděl Majkl pro téma COZE?!
Sorry, ale nejak tam nemuzu najit nic o nejakem Militecu.
Je tam jen okrajove zminen jakysi Slick 50 a to, co je tam o nem uvedeno, jako reklama rozhodne nevypada :D

A mimochodem: Je to prave TVE vystupovani, co mi napadne pripomina reklamy a Horsta Fuchse...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #32 od JohnRoss
Odpověděl JohnRoss pro téma Re: MPG CAPS
Jenže já na rozdíl od tebe mluvím ze zkušenosti.

Doufám že sis k článku přečetl diskuzi.

:stupid: :discusion:

Komentáře ke článku co vložil " Majkl "

www.dfens-cz.com/komentare.php?akce=full...sloclanku=2007012901

:roll:

Dokonce onen autor toho článku cituji:

Pod nickem "Doyen" lezl po různých diskusních fórech a zkoušel to "nenápadně" doporučovat.
Nejdřív pod nějakou jinou přezdívkou nahodil udičku -
"Máte někdo zkušenost s přísadami do benzínu...?"
- a pak coby ten "Doyen" chytře radil a doporučoval. Mezi známými šířil historku o kamarádovi, co jezdí s nějakým Nissanem díky MPG tabletám se spotřebou o 20 %
nižší.
Jméno na svou stránku doplnil až poté, co ho několik lidí označilo za potencionálního podvodníka.
Na té stránce se též vyskytoval termín "ZVÝŠENÍ PLOŠNÉHO MOMENTU SETRVAČ".
Tenhle klenot ze stránky zmizel poté, co jeden profík počal vymáhat osvětlení onoho novotermínu.

zhodnocení celé diskuze jsem našel na konci strana 7, poslední komentář.

Děkuji za pozornost. :pc:

Na žádost Majkla přikládám prezent.

Soubor přílohy:
Soubor přílohy:

7 kousků Fiat Scudo, 1 Ducato,

Více
16 roků 8 měsíců zpět #33 od Majkl
Odpověděl Majkl pro téma A dal a dal a dal a dal...
Ano, diskuzi jsem si precetl - nekolikrat.

Vetsina diskutujicich povazuje cely MPG caps za hloupost, ktere se da s chuti zasmat.

Ja rovnez.

Najde se i par vyjimek, ktere nedaji na MPG dopustit - zazracne snizeni spotreby, motor pred smrti jede jako novy a bla bla...

Promin, mozna to prodavas a kazim ti kseft. A autor vyse zmineneho clanku (D-Fens) teprve.

Ale na to si musis zvyknout - ne vsichni jsou hlupaci a daji se snadno oblbnout. Nekteri pouzivaji rozum a na spek neskoci, nebot uvazuji.

Ctenari naseho OT necht si udelaji zaver o MPG sami - ja jim k tvemu vychvalovani poskytl jen odkaz na jiny uhel pohledu.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #34 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma tablety
já do toho vstoupím. co jsem si přečetl oba odkazy jak MPG tak to druhé a zavání mi to podvodem. na druhou stranu pokud je to odzkoušené na firemních autech s pozitívním výsledkem jsem ochoten tomu věřit. dále ohledně MLM- je multilevel a multilevel, záleží na lidech kteří to dělají(viz SKYLINE apod.) samozřejmě vdy se mají nejlíp ti na vrcholu, ale několik let jsem pracoval v oblasti finančního poradenství v systému MLM a finanční program který jsme lidem tvořili. ve většině případů fungoval ke spokojenosti klientů. ovšem jsou firmy, které vydělávají na lidské blbosti ale v žádném případě je nelze všechny házet do jednoho pytle. a myslím že toto forum neslouží k tomu aby tady někdo někoho obvinoval a urážel
HOOWG

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #35 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: MPG CAPS
já osobně tomu taky nevěřím, jen z toho důvodu, že je tam činnost popsaná tak, aby jí nikdo nepochopil. Zrovna dnes se mi dostal do ruky jeden výrobek, na jehož obalu bylo napsáno, že má adstringentní účinky. Nejlepší na tom bylo, že hned za tím slovem bylo vylo v závorce napsáno, že adstringentní znamená stahující. Tomuto výrobku věřím více, jelikož mi výrobce nechce zamotat hlavu cizími slovy a když už je použije, tak k nim dá překlad....

Nicméně asi účinky tohoto zázračného výrobku vyzkouším a pak se zapojím do diskuze.

Jak že to funguje? Hodim do nádržky a hned poznam rozdíl, nebo musim něco ujet?

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
16 roků 8 měsíců zpět #36 od Majkl
Odpověděl Majkl pro téma Ja taky ne-e
Ja tomu taky neverim, nebot:

- Princip je popsany nejasne a kostrbate
- Prodej je zalozen na MLM
- Selskym rozumem je jasne, ze uz jen z principu funkce zazehoveho motoru nemuzes ucinky poznat hned, ale az po ujeti docela dlouhe vzdalenosti (rozhodne vice nez 100 km)
- Rozdil mezi benzinem N95 a N99+ je minimalni a pri bezne jizde prakticky nepozorovatelny jak na chodu motoru, tak ve spotrebe (+- 0,5 l/100km je bezna odchylka mereni!!!) a tudiz neverim, ze NEJAKA tabletka dokaze udelat rozdil MNOHEM vetsi!
- Vyrobci paliv by na podobny princip jiz davno prisli a urcite by nenechali nejakou MLM firmu rikat, ze jejich produkty jsou shit, ze ktereho se da palivo udelat jen jakousi kapsli :-)
- A navic zkuste uvazovat: Kolik vazi tabletka? A kolik asi obsahuje latek, ktere ji JEN drzi pohromade, kdyz je v pevnem stavu? A kolik latek z toho zbytku muze byt SKUTECNE aktivnich? Jen par gramu v nadrzi na 40 a vice litru - tedy 40 a vice Kg (40 000g)!! A toto plivnuti do more ma snizit spotrebu o 20%?!
I 1% by byl zazrak! :-)
- Dal uz nemuzu psat, nebot mam zachvat smichu :D Nicmene mym cilem nebylo nikoho obvinovat ani urazet - jestli nekdo ma ten pocit, tak se uprimne omlouvam. Chtel jsem jen vyvolat zamysleni a ukazat pohled z druhe strany. Ja si radeji misto 5ti krabicek koupim sportovni vzduchovy filtr - a to poznam ucinek OKAMZITE
:D

Více
16 roků 8 měsíců zpět #37 od Majkl
Odpověděl Majkl pro téma P.S.
To: michalkulistak: Mas pravdu, posledni vetu jsem ze sveho prispevku vymazal.

To: Maxel: Ta sedala mas opravdu pekna - sla tam namontovat bez uprav, nebo?

Diky...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #38 od Max-el
přední sedadla padnuli jak prdel na hrnec. K zadním se musí vyměnit ještě úchyty, ale prostě nic nepředěláváš, měníš jenom kus za kus. Pár much mají, ale po prvním svezení bylo vše jasné. Nevyměnil bych je za nic.

to že se výrobce rozhodne distribuovat MLM systemem, jeste neznamena ze je podvodnik.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #39 od Majkl
Odpověděl Majkl pro téma Re: MPG CAPS
1: Dik :D

2: Mas pravdu, ale pusobi to podezrele. Ja jen rikam svuj nazor. Pro nekoho je prave naopak MLM duvod ke koupi. A proc ne, ze?

Více
16 roků 8 měsíců zpět #40 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma tablety
já osobně spíše věřím tekutým přípravkům STP, ale pokud to má John vyzkoušené, proč ne. bud to fakt funguje, nebo je tam silný placebo efekt. ne že bych se zastával MLM, ale lidi jsou naočkovaní již zminovanou firmou SKYLINE, což byl podvod nejhrubšího zrna, který bohužel funguje dodnes a daří se mu :cry: a díky tomu ničemu nevěří at je to sebelepší firma, to byl důvod proč jsem s poradenstvím skončil, a bohužel těch firem se špatnou pověstí, v systému MLM, je víc než těch solidních

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #41 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: MPG CAPS
no trekute přiměsi bych taky vic věřil , ale pořád to stejně nebude takový účinek , jako by to bylo rovnou přímo od výrobce paliva a eště k tomu , že u toho výrobce je to přimo otestovane tom druhu paliva s kterym to pak smicha a prodava jako jeden celek a ne jako benzin a přiměs, možna bych eště věřil tomu kdyby výrobce paliva vyráběl i tuto přiměs a tu pote samostatně prodaval třeba na benzince . Ja si ale raději připlatim za kvalitni benzin s těmito vlastnosti již od výrobce např. shell v-power a nebudu tam strakt ani lit nic jineho k tomu

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #42 od Max-el
na kvalitní benzín se musí naučit i řídicí jednotka, popř. nastavit přestih, jinak je efekt nula. Někde se to tu už řešilo a myslím, že Honza k tomu psal velmi kvalitní technický popis

Více
11 roků 8 měsíců zpět #43 od novysvet
Odpověděl novysvet pro téma Re: tablety
Dobrý den,

zaregistroval jsem se zde právě teď, myslím si, že je zde celkem věcná diskuze a rád bych jí také obohatil:-).

Nejdříve se přiznám, že nemám Fiat Tipo, ale karburátorového Favorita. V žádném případě nejsem prodejce MPG tablet ani ničeho jiného od té firmy. Jenom jsem si říkal, že to zkusím do Favorita dát (ten vezme snad všechno) a jako nezaujatý kolemjdoucí posoudím, jestli je to k něčemu nebo k ničemu.

Jistě, výrazy typu KATALÝZA ČERPADEL a další Vámi zmiňované skvosty jsou velmi úsměvné. Ovšem výraz biokatalyzátor existuje. Všichni ho máme v těle a i když je to ve velmi malé koncentraci, tak to dělá divy. Otázkou ovšem je,jestli něco takového existuje při spalování paliva, protože pokud by to mělo snížit emise klidně až o 80%, pak by z toho každý ekolog doslova "uchcával, usrával" a pan Klaus by lépe obhajoval svoji teorii o globálním oteplování...:-).

U Favorita z prosince 1990 jsem měl problém s vysokou spotřebou. To auto si ze mě snad dělalo srandu. Jelo poměrně dost dobře, ale někdy bralo třeba 7,5 l/100 km a jindy třeba 12 l/100 km. A přitom to najel stejný řidič, + - ve stejném provozu atd. Rozmezí 7-10 litrů bych bral jako možnou odchylku dlouhých jízd a prndaček po městě.

Nedávno jsem si všimnul, že auto nějak blbě táhne do kopce. Tam, kde jsem běžně jel 70 km/h to sotva vytáhlo 50 km/h. Při jízdě po rovině už to bylo zase dobré. Řekl jsem si, že pro jistotu vyměním podtlakovou hadičku k rozdělovači. Byla ještě původní, taková ta opletená a protože před časem mi motor bral falešný vzduch z hadice posilovače brzd, tak jsem si řekl, že to vyměním a uvidím. Po výměně auto začalo reagovat úplně jinak. Šlo pěkně do otáček, kopce už byly zase při 70 km/h na 4. rychlostní stupeň a při 1. tankování byla spotřeba 8,4 l/100 km. Na to, že to bylo v zimě a byly tam i prndačky po městě, tak to bylo dobré. Druhé tankování bylo dokonce za 7,9 litrů. To už se mi líbilo.

A do toho jsem si objednal MPG CAPS na zkoušku. Ještě uvedu, že do benzínu přidávám aditivum na ochranu ventilových sedel od firmy Flashlube. Nejdříve mě zajímalo, jak rychle se ta tabletka rozpustí. Dal jsem jí do Flashlube a ani po týdnu se nic nedělo. Tak jsem k tomu přidal stejné množství benzínu. Tabletka se rozpustila za několik dní. Po aplikaci jsem zatím nepoznal výrazné zlepšení výkonu (to snad až po X km), ale spotřeba mě velmi překvapila 11,5l/100 km! Někde jsem četl, že prý ze začátku spotřeba může mírně stoupnout, jenom nevím, co považují za mírné stoupnutí...:-). Ještě, než jsem tu spotřebu změřil, tak jsem pořídil za 1260 Kč přípravek MPG Boost. To je prý totéž v kapalné formě. Dávkování prý je 1ml na 10 litrů benzínu či nafty, po snížení spotřeby prý stačí už jen 0,6 ml/10l. To už je lepší aplikace, než ta dlouho rozpouštějící se tableta. Ale zaráží mě, že na obalu píší úplně jiné dávkování (mnohem větší). Zatím jsem na to ujel asi 100 km a spotřebu jsem zatím neměřil. Ale po výměně té hadičky chci ve středu jít do servisu, aby mi změřili emise a popř. upravili předstih a bohatost. Pokud byla špatná, tak to asi blbě regulovalo a ty emise vycházely vždy tak tak, ale vždy to ještě prošlo.

A také se zajímám o to, proč se produkt prodává přes MLM (lidově zvané pyramidová hra), což u mnohých lidí může vyvolávat odpor. Asi jsem to pochopil. Ten obchodník si dá inzerát nebo to dá na Aukro a někdo to koupí. Přijde Vám balíček bez faktury, resp. bez daně. Tedy stát z toho má prdlačku. Také jsem včera viděl jednu videokonferenci o tom produktu. Pochopil jsem, že prodej je čistokrevná židovina a celý systém odměn pro úspěšné prodejce (ale jen pro ty úspěšné) výrobek prodražuje. Jestli je to takový zázrak, jaké by to bylo hezké, kdyby se to prodávalo normálně u pumpy a myslím si, že i po zdanění by cena nemusela přesáhnout 800 Kč za láhev. Takhle jestli firma FFI platí daně, tak jdou do USA nebo někam do daňových rájů... K nám ne.
Další mýtus je, že čím je palivo horší, tím ho ten přípravek více zlepší:-). To je blbost na n-tou! Pokud načerpám u pumpy nějakou (jak my v práci říkáme neshodnému výrobku) MRDINU, tak už tomu nepomůže asi svěcená voda...:-). A auto musí být bez závad a dobře seřízené. Pokud přisává falešný vzduch, přibrzďuje nějaké kolo apod. změnu těžko poznáme. Nikdo přeci nemůže tvrdit, že nějaká vodička zajistí, že i neseřízené ventily budou pracovat jako seřízené. A povídačky o tom, jak to opravilo motor těsně před generálkou nebo ještě lépe před šrotem, nepovažuji za důvěryhodné. Ale chci to nezávisle vyzkoušet. Nečekám od toho nic extra - jen tak se mohu vyvarovat zklamání. Každopádně s dalšími informacemi se přihlásím.

• jumbo
11 roků 8 měsíců zpět #44 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: tablety
To novysvet:

Nádherný článek. Líbil se mi.

Vygenerováno za 1.212 sekund