auto škube a samovolně zhasíná motor
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
- vilímek petr
Zdar,já jsem kupoval nedávno tady www.vyfukyonline.cz/Lambda-sondy---univerzalni/ a zatím spokojenost.
No nedoporučuju tyto univerzálky, a navíc za 1400,- ti mohu sehnat origo z Itálie přímo na tenhle motor 1.4ie i na 1.6ie jsou totiž stejný
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
- vilímek petr
- vilímek petr
Koukal jsi se na kostry? Asi jsem trapnej. Ale vím o pěti, jo pěti případech kdy to bylo tímhle. Včetně toho mýho.tak na ty svíčky jsem se díval měly černý to sedlo kolem elektrody tak jsem to vyčistil,ale že by za to mohli svíčky?i když byly trochu chycený? maj odjeto sotva 2000 km(jsou to svíčky brisk) teď tady týden nebudu tak až se vrátim domů zkusim to projet a promyslim to s tou lambdou,ale myslím že ty univerzály nemůžou být špatné
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
po delším bádání, kdy mi auto pořád škubalo a nechtělo jít za plynem, jsem zjistil příčinu. ŘJ mi vyblikala chybu 23, což by měl být špatný snímač teploty vzduchu a přitom byl dobrý, jsem zjistil, že mám v háji lambdu. Tu jsem vyměnil a auto zas jezdí jak má...
Ale teď mi ŘJ zase pro změnu vyblikala chybu 44. Neví někdo co je to za chybu?
Díky moc
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522