auto škube a samovolně zhasíná motor

Více
16 roků 6 měsíců zpět #16 od Augustin

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #17 od rob1975
na ty kostry se podívám a lambda sondu mám 4-drát a na diagnostice vážně nic nezjistilinemyslím si že by právě lambda dělala s autem takové věci max. vyšší spotřebu,jěště předtím než mi to začalo dělat tak se sice občas rozvítila kontrolka vstřiku(taková ta červená svíčka) ale vždy opět zhasla a když jsem sondu odpojil na autě to nebylo znát alespoň co se jízdních vlastností týká

Více
16 roků 6 měsíců zpět #18 od Augustin

Více
16 roků 6 měsíců zpět #19 od rob1975
kabely na ty se podívám a proměřim je ale na diagnostice vážně nic nenašli možná i tím že jsem měl odpojenou baterii ta se ten registr vymazal,mě se kontrolka vstřikování nerozsvěcí,a jak jsem již psal ta lambda to asi nedělá když jí odpojím tak to dělá pořád to samé

Více
16 roků 6 měsíců zpět #20 od Augustin
Nj, ale to taky muze znamenat, ze ta lambda je k.o. :wink:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #21 od Charles
Jo jak jsem to pročetl, vypadá to na mrtvou lambdu jak píše augustin...není pravidlem, aby špatná lambda musela zvyšovat spotřebu, může pouze změnit chod motoru a pak to cuká a nejede

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #22 od rob1975
kluci díky za odpovědi ale ta lamda je dost drahá nevíte jak se dá zjistit že opravdu na vyhození?nerad bych dával zbytečný peníz.díky

• vilímek petr
16 roků 6 měsíců zpět #23 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: auto škube a samovolně zhasíná motor
Zdar,já jsem kupoval nedávno tady www.vyfukyonline.cz/Lambda-sondy---univerzalni/ a zatím spokojenost.Mrkni na svíčky,já než jsem ji vyměnil tak jsem měl dost bohatou směs a tudíš jsem měl svíce totálně černé od sazí a spotřeba byla taky višší,po výměně spotřeba klesla a svíce jsou krásně vypálené do cihlova,tento způsob by ti mohl pomoct,jestli je lambda mrtvá.Když tak ti někdo poradí určitě víc.At se daří

Více
16 roků 6 měsíců zpět #24 od Charles

Zdar,já jsem kupoval nedávno tady www.vyfukyonline.cz/Lambda-sondy---univerzalni/ a zatím spokojenost.

No nedoporučuju tyto univerzálky, a navíc za 1400,- ti mohu sehnat origo z Itálie přímo na tenhle motor 1.4ie i na 1.6ie jsou totiž stejný

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

• vilímek petr
16 roků 6 měsíců zpět #25 od vilímek petr
No ted už je pozdě,ale mě funguje na 100% tak klepu na zuby.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #26 od rob1975
tak na ty svíčky jsem se díval měly černý to sedlo kolem elektrody tak jsem to vyčistil,ale že by za to mohli svíčky?i když byly trochu chycený? maj odjeto sotva 2000 km(jsou to svíčky brisk) teď tady týden nebudu tak až se vrátim domů zkusim to projet a promyslim to s tou lambdou,ale myslím že ty univerzály nemůžou být špatné

• vilímek petr
16 roků 6 měsíců zpět #27 od vilímek petr
Ne svíčky za to nemůžou ale myslel jsem lambdu jestli je ko tak tam pujde bohatá směs a podle svíček bys to mohl poznat.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #28 od stiglitz

tak na ty svíčky jsem se díval měly černý to sedlo kolem elektrody tak jsem to vyčistil,ale že by za to mohli svíčky?i když byly trochu chycený? maj odjeto sotva 2000 km(jsou to svíčky brisk) teď tady týden nebudu tak až se vrátim domů zkusim to projet a promyslim to s tou lambdou,ale myslím že ty univerzály nemůžou být špatné

Koukal jsi se na kostry? Asi jsem trapnej. Ale vím o pěti, jo pěti případech kdy to bylo tímhle. Včetně toho mýho.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #29 od rob1975
dnes jsem přijel po týdnu tak zítra se na ty kostry mrknu prolezu všechny co najdu a zkusím je vyčistit

Více
16 roků 6 měsíců zpět #30 od Funman
Zdravím,
po delším bádání, kdy mi auto pořád škubalo a nechtělo jít za plynem, jsem zjistil příčinu. ŘJ mi vyblikala chybu 23, což by měl být špatný snímač teploty vzduchu a přitom byl dobrý, jsem zjistil, že mám v háji lambdu. Tu jsem vyměnil a auto zas jezdí jak má...
Ale teď mi ŘJ zase pro změnu vyblikala chybu 44. Neví někdo co je to za chybu?
Díky moc

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Vygenerováno za 0.511 sekund