auto škube a samovolně zhasíná motor
Zdravím,
po delším bádání, kdy mi auto pořád škubalo a nechtělo jít za plynem, jsem zjistil příčinu. ŘJ mi vyblikala chybu 23, což by měl být špatný snímač teploty vzduchu a přitom byl dobrý, jsem zjistil, že mám v háji lambdu. Tu jsem vyměnil a auto zas jezdí jak má...
Ale teď mi ŘJ zase pro změnu vyblikala chybu 44. Neví někdo co je to za chybu?
Díky moc
Jak můžeš určitě vědět, že čidlo teploty nas. vzduchu je v pořádku ? Pokud to blikalo chybu, asi není all right.... Jinak tu chybu 44 jsem nikde nenašel, ale chybu 42 ano....není možné že jsi se přepočítal ?
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Jak můžeš určitě vědět, že čidlo teploty nas. vzduchu je v pořádku ? Pokud to blikalo chybu, asi není all right.... Jinak tu chybu 44 jsem nikde nenašel, ale chybu 42 ano....není možné že jsi se přepočítal ?
No snažil jsem se to čidlo proměřit a tvářilo se OK. Teda pokud jsem měřil dobré čidlo... : Charlesi, je to to čidlo na sání pod airboxem a směřuje směrem k přepážce do kabiny a dolů? Konektor má 2 kontakty...
A navíc předtim ŘJ vyblikala chybu 23 a teď už ne (samozřejmě po resetu ŘJ).
No a teď to je určitě 44... Jsem si jistý na 100%!
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.