-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - benzín
-
bílý kouř
bílý kouř
16 roků 4 měsíců zpět #16
od petr1978
No tak na to jsm nepomyslel
Je záhada odkud by se tam ta voda brala. Nepropijil někdo náhodou blbě hadičky? Jestli náhodou neprohodil hadičky od ostřikovače a tu od digiplexu? Jsou dost podobné.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 4 měsíců zpět #17
od bery1970
no troufám si říct že až takhle blbej nejsem,ale kdo ví
ale prostě v podtlakových hadičkách je tekutina.odkud se vzala nebo co to je nevím,ale je tam,věřte mi že bych zvracel ,já mám vůbec štěstí na extrémní záhady.ovšem ocenil bych kdyby mi někdo popsal jak má ten systém podtlakových hadic fungovat.please odkud kam to saje
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
16 roků 4 měsíců zpět #18
od bery1970
takže podtlaková hadice připojená na posilovač je ok podtlak taky,ale právě proto mi to z posilovače tahá jakousi tekutinu.vypadá to na nějakej olej.je to hydraulickej olej
: nebo nějakej spešl abych ho moh vyměnit,pokud tam teda nějakej patří.ten co tam je byl poněkud zvodnatělej.pokud tam nějakej olej fakt patří jak poznám kolik ho tam patří
:
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
16 roků 4 měsíců zpět #19
od rs
Teda z toho posilovace ti to nic tahat nemuze.Pokud to neco taha tak mas praskly brzdovy valec a je to brzdovka.
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
16 roků 4 měsíců zpět #20
od bery1970
čili tam žádnej olej nepatří?já jsem z toho posilovače vytáh asi litr nějaké hnědé kapaliny.jak potom dosáhnu toho aby se ten posilovač zase chytil,měl jsem to nastartovaný už to dokonce i jede ale ten posilovač zjevně nefunguje,nebo ne dostatečně i když to brzdí poměrně dobře ale větší silou
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
16 roků 4 měsíců zpět #21
od rs
Teda nikdy jsem ho nekuchal ale dle meho nazoru by tam nic byti nemelo.Mozna mne nekdo opravi a upozorni na omyl ja jsem spise pres elektriku.
Brzdovka se ti neztraci?
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
16 roků 4 měsíců zpět #22
od bery1970
no člověče asi jsi na to kápnul brzdovka se mi ztrácela asi před rokem ale vždy jen strašně málo,těsně pod plováčkem se to zastavilo jen mi vždycky problikávala kontrolka.takže sem dolil tak deci atd.měl jsem to dvakrát na kontrole v servisu,ale nikdy se nezjistilo kam uniká.pak se mi ztrácet přestala,až teď asi 14dní zpět zase jsem 2xdolil a pak začali ty moje problémy.ta brzdovka se zřejmě dostala až k hadici a nasála až do motoru,proto ten čoud ,škubání až k úplnýmu nejetí.z prasklýho válce sice radost nemám,ale aspoň vím na čem jsem a můžu to řešit.
mám už teda vyřízenej úvěr a doufám že do konce měsíce bude novější přírůstek.tipo bylo miláček,ale kdybych to měl vyspravit k obrazu stálo by to hříšný peníz.
radku díky moc ostatním samozřejmě taktéž [smilie=bluecolorz5_pdt_01.gif]
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
16 roků 4 měsíců zpět #23
od bery1970
chlapové prosimvás když chci ten válec vyspravit co mám v mototechně říct že chci.předpokládám že nějaký těsnění nebo je nějaká opravná sada?nemyslím že to na tipo budou mít hned na skladě,ale mohli by mít z favorita,je otázka jestli ten vnitřek je poskládanej stejně a ta těsnění se dají zaměnit.celej válec se z favorita zaměnit dá ,pasuje přesně,jen trubičky jsou trochu jinak.
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
16 roků 4 měsíců zpět #24
od alain
V posilovači je jen membrána a dvě pružiny silná a slabá a žadná kapalina tam nemá být.To co jsi vytáhl tak bud to tam někdo nalil a nebo to je brzdovka z brzd.válce.
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
16 roků 4 měsíců zpět #25
od Charles
To Bery: no nevím, jako jde to repasovat, uvnitř jsou gumičky, O-kroužky a plus vratná pružina, ale ta když se vytahá, je to ztracené, nedá se samostatně sehnat...jo a pokud je ten válec uvnitř vyrezlej a propouští (teče ven) je to na odpis a koupit jinej, myslim si, že ti žádné gumičky nepomohou
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
16 roků 4 měsíců zpět #26
od bery1970
no nepotěšil jsi mne,ale stejně mám v plánu vyměnit brzdovku tak na to aspoň mrknu i když jsem to ještě nedělal.příští týden mám dovolenou tak si můžu hrát.no ale stejně dá se ten pajšl koupit v mototechně
:
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
16 roků 4 měsíců zpět #27
od Tomas-Oaza
ja teda nechapu proc resis opravu kdyz valec stoji cca 600
16 roků 4 měsíců zpět #28
od bery1970
kde
: nejlevnější co jsem našel 1200kč+dovoz.
r.v.1988-už je pryč
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
16 roků 4 měsíců zpět #29
od Augustin
kde : nejlevnější co jsem našel 1200kč+dovoz.
U Tomase v dilne
16 roků 4 měsíců zpět #30
od Tom
Heleď jeden válec mám je starší ale dobrej jestli chceš dej mi adresu nechám ti ho zadara jen zaplatíš poštovný.
Nechce se mi ho vyhazovat do šrotu a tobě by posloužil.
Škoda Octavia 1.9TDi Combi cca 100kw/ 300nm
Škoda Fabia 1.4-50kw
Fiat Tipo 1.6-8v DOHC 66kw
-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - benzín
-
bílý kouř
Vygenerováno za 0.083 sekund