tipo nestratuje :(
- fiattipo1990
- Autor tématu
tak jsem dneska rano chtel jet do prace a ono nic!!!! chtel jsem nastartovat motor, otocil klickem a vuubec nic se nedelo! ani se to o nic nesnazilo, zadny zvuky, nic...
vcera jsem se vracel domu tak v deset vecer a vse behalo v pohode!
nemate nekdo napad cim to to mohlo byt zpusobene? baterka vypada v poho (svetla svitej, dvere se normalne otviraj, ...)...
muzu se na to kouknout az dnes vecer, takze kazda rada, co bych mohl zkontrolovat se hodi
diky predem za rady.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
- fiattipo1990
- Autor tématu
diky. podivam se na to, jestli to neni upadle.
Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v
taky si poslechni,když zapneš klíček jestli najede paliv.čerpadlo-může být špatná pojistka nebo relé
To by mu jel startér, čerpadlo je u mě častý důvod nestartování, u mě stačí jen to relé či pojistku vytáhnout či zandat a jde to. Ale to už musí pěkných pár dnů auto stát a navíc pršet.
dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998
Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v
Muzes si vzit taky merak, rict nekomu at otoci klickem do startovaci polohy a na tom kontaktu zmer, jestli jde napeti ke starteru ze spinacky.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Ale jinak by to mohlo byt bud horsi baterii (i kdyz svetla sviti, je nizsi napeti, ktere neroztoci starter). Poslechni si, zda se alespon vysouva kotva, pokud ne, tak kontakty na starteru - zahybej s kabely.
- fiattipo1990
- Autor tématu
Krome toho, ze to nestartuje, vsechno funguje. Svetla jdou, okna jdou, radio jde, CD prehazovac jde, ...
Kdyz otocim klicek je snad cvaknuti v motoru nejake slyset, ale jinak se nedeje absolutne nic. Kontrolky po otoceni taky vsechny svitej a nezhasinaj.
Na ty kabely jsem se tak nejak kouknul a zadnej uvolnenej jsem na rychlo nikde nevidel. Ale nic jsem zatim nerozebiral. Jen jsem koukal na ty co jsou "videt".
V motoru je snad taky vsechno "v pohode". Trosku mam asi tvrdsi ten gumovej remen, pri startu to obcas "piskalo", ale ten taky vypada zatim v poho...
Zmeril jsem napeti na baterce a ukazuje 11V - je to 1V pod 12V, mohlo by ten 1 voltik min byt malo na starter?
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Když píše, že normálně večer přijel a ráno už to ani trochu neotočilo, tak bych viděl závadu někde klasicky v kostře, může být vyhřáté spínací relátko nebo někde jen není dotek - oxidace je pěkná potvora, kdyby odešla baterie, tak by ani nesvítily světla, protože ty maj docela dost velký odběr
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD