Výměna oleje v domácích podmínkách?
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
a jestli chces olej tak mam za 35,- ltr 15W 40
A copak je to za mazut? Nějaká Zemnědělská m6ad?
kdyz myslis, ja ti to neberua jestli chces olej tak mam za 35,- ltr 15W 40
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
bez výplachu se ti může stát,že ti zaklepe klika nebo něco jiného v motoru odejde.
2) pokud tam dáš polosintetiku (s výplachem)a dřív ten motor jezdil na něco hustějšího např 15w40,může se ti stát,že jak už bylo řečeno,může to žrát olej a motor může být hlučnější.Při druhé výměně už budeš chytřejší a dáš tam např.ten hustější 15w40.
3)Pokud tam dáš rovnou 15W40 bez výplachu,nic tímm nezkazíš,jen budeš vědět,že existujou i kvalitnější oleje které pro tvoje auto (motor) můžou bejt vhodné,nebo taky ne.
Pokud máš možnost,zeptej se bývalého majitele,co tam lil za olej.pokud ti řekne,že s tím jezdil do servisu,zjisti si adresu a snaž se servis kontaktovat.
Info ti ušetří práci a peníze a snad i motor. S olejem na který je zvyklí bude šlapat spokojeně další a další Km
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
omfg co to tady zase resite za duplicitni tema...proc radeji pan Fiala nevyuzil f-ce hledat : 8O Toto se uz resilo nekolikrat co si pamatuji, trivialni veci neni myslim nutno popisovat.
Myslim si, ze Predseda to popsal dost dobre....
kdyby funkce na hledání fungovala tak jak má, aniž bych probíral tunu příspěvků bez výsledku, tak bych se tu debilně neptal a odpověď tipu uvolníš naliješ vyměníš a je to mě nestačí, tobě by taky nestačila, kdyby jsi to dělal poprvé v životě, machrovský řeči umí každý.... Já jsem rád, že mi tu někdo má snahu poradit a pomoci, pokud ale jste na to alergičtí, tak jako na jednom nejmenovaném fóru jedné linuxové komunity, tak Vás klidně opustím, mě tu nikdo nedrží!!!!!
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
Tak bezomfg co to tady zase resite za duplicitni tema...proc radeji pan Fiala nevyuzil f-ce hledat : 8O Toto se uz resilo nekolikrat co si pamatuji, trivialni veci neni myslim nutno popisovat.
Myslim si, ze Predseda to popsal dost dobre....
kdyby funkce na hledání fungovala tak jak má, aniž bych probíral tunu příspěvků bez výsledku, tak bych se tu debilně neptal a odpověď tipu uvolníš naliješ vyměníš a je to mě nestačí, tobě by taky nestačila, kdyby jsi to dělal poprvé v životě, machrovský řeči umí každý.... Já jsem rád, že mi tu někdo má snahu poradit a pomoci, pokud ale jste na to alergičtí, tak jako na jednom nejmenovaném fóru jedné linuxové komunity, tak Vás klidně opustím, mě tu nikdo nedrží!!!!!
OK, mejte se tu pánové fajn.... nabubřelé lidi viditelně potkám na každém "kroku"...
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
kdyby funkce na hledání fungovala tak jak má, aniž bych probíral tunu příspěvků bez výsledku
psal jsem to tu již několikrát, pokud se mezi Vámi najde někdo kdo se vyzná, pomoci se nebráníme. Bohužel zatím vždy po této větě následovalo věčné ticho
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
kdyby funkce na hledání fungovala tak jak má, aniž bych probíral tunu příspěvků bez výsledku
psal jsem to tu již několikrát, pokud se mezi Vámi najde někdo kdo se vyzná, pomoci se nebráníme. Bohužel zatím vždy po této větě následovalo věčné ticho
Kdybych se v tom Max-eli vyznal, věř tomu, že bych rád pomohl... Vyznám se v hodně věcech, ale webové skripty eeeee... a víš jak, nikomu se do toho nechce, každý raději "těží" z práce druhých.
Pokud tě nebavý odpovídat na dotazy,či radit ač už to bylo řešeno,tak na to téma nereaguj.
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
kdyz myslis, ja ti to neberua jestli chces olej tak mam za 35,- ltr 15W 40
To byl jen ftip. Za tolik prodávám m6ad místním oleju chtivým škůdkařům. A jak je vidno škodné to skrmí bez problémů. Ale Fiatkovi bych tohle mazací bordelo do srdce nikdy nenalil.