STARTOVANIE V ZIME

Více
15 roků 1 měsíc zpět #31 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: STARTOVANIE V ZIME
nj každej se učí...přiznávám ty naše osobo nežádoucí ;) ale za tim eterem, že to je sráč na starty, za tim si stojim....stejně jako za tim, že pouštět do sání tlakem PB, aby jel diesel lépe je kravina, co oddělává motor.... ;) a jen do mě :lol:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #32 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: STARTOVANIE V ZIME

nj každej se učí...přiznávám ty naše osobo nežádoucí ;) ale za tim eterem, že to je sráč na starty, za tim si stojim....stejně jako za tim, že pouštět do sání tlakem PB, aby jel diesel lépe je kravina, co oddělává motor.... ;) a jen do mě :lol:

Ja te o tom nepresvedcuji. Na to tu je jina osoba tusim zvici nick Bombastiq. A to do tebe nechapu. Na to nejsem take ta spravna osoba.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #33 od Charles
asi jsem to napsal špatně, nemyslel jsem to nijak proti tobě, aby jsi mě oponoval...to neee. Jen jsem napsal to, co si myslim a přidal jsem k tomu to druhé, od jmenovaného mistra bombastiqa, který tu k tomu naváděl lidi...
zkrátka a dobře, já si myslím to, že je mnohem lepší vyměnit pístní kroužky nebo zalapovat ventily na hlavě, aby se dosáhlo vyšší komprese válců a tím pádem bezproblémpvých startů, než srát do sání motoru nějaké hovadiny, které se normálně ve vzduchu nenacházejí a tudíž na ně motor není konstruován :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
15 roků 1 měsíc zpět #34 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: STARTOVANIE V ZIME
Kájo, jako jeden z dalších způsobů startování v zimě za větších mrazů se dají použít i stočené zapálené noviny které strčíš do sání.. :D :D :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 1 měsíc zpět #35 od Charles

Kájo, jako jeden z dalších způsobů startování v zimě za větších mrazů se dají použít i stočené zapálené noviny které strčíš do sání.. :D :D :D

tak to zítra ráno zkus na tempře... a pak, pokud to přežiješ, se tu stav a řekni, jak to dopadlo :lol:

Více
15 roků 1 měsíc zpět #36 od jipaf
nechci se tady chválit, ale cca 2 roky tomu, kdy v zimě chyběly 1°-2° k -30°C a naskočilo hned na první otočení klíčem,.. jooo fiat :?

Více
15 roků 1 měsíc zpět #37 od rs

nechci se tady chválit, ale cca 2 roky tomu, kdy v zimě chyběly 1°-2° k -30°C a naskočilo hned na první otočení klíčem,.. jooo fiat :?

A z jake benzinky jsi mel naftu ze nezamrzla? :lol: :lol: :lol:

Persona non grata.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #38 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: STARTOVANIE V ZIME
Radku, podle čeho soudíš, že jezdí na naftu?
Pokud vím, tak má benziňáka. A navíc to má i v podpisu... :wink:
No musíš lépe číst...

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
15 roků 1 měsíc zpět #39 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: STARTOVANIE V ZIME
Ani ja si nemozem stazovat na zimne starty,aj ked je -25 niekolko dni po sebe tak mi chytne na brnk,ja tankujem len na Slovnafte ale bez adityva do nafty to nejde.Radsej ho tam vzdy nalejem ked treba aby som predysiel zamrznutiu nafty :wink: .

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
15 roků 1 měsíc zpět #40 od Libor
Odpověděl Libor pro téma Re: STARTOVANIE V ZIME
A nebo je možnost mít v autě nezávislé topení (bufíka), dneska jsem byl nucený nechat auto přes noc venku na zimě... tak jsem si načasoval bufíka, cca 10 min topil, když jsem přišel k autu, tak jsem startoval s teplým motorem 8) Mám i možnost že si bufík sám zapne ventilátor do kabiny, takže by bylo teplo i v autě...ale nevím jak je na tom baterka a dneska jsem potřeboval na 100% odjet a neřešit nabíjení :)
Samozřejmě si nebudete pořizovat nového bufíka za cca 30tis když by to převýšilo cenu auta....moje tempřička už ho měla když jsem jí koupil :wink:

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Více
15 roků 1 měsíc zpět #41 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: STARTOVANIE V ZIME

A nebo je možnost mít v autě nezávislé topení (bufíka), dneska jsem byl nucený nechat auto přes noc venku na zimě... tak jsem si načasoval bufíka, cca 10 min topil, když jsem přišel k autu, tak jsem startoval s teplým motorem 8) Mám i možnost že si bufík sám zapne ventilátor do kabiny, takže by bylo teplo i v autě...ale nevím jak je na tom baterka a dneska jsem potřeboval na 100% odjet a neřešit nabíjení :)
Samozřejmě si nebudete pořizovat nového bufíka za cca 30tis když by to převýšilo cenu auta....moje tempřička už ho měla když jsem jí koupil :wink:

Jj Bufík je výborná věc děda ho má v Octavii a je tovinikající věc také v zimě vždy něž nastatrujeme zapmene a motor se ohrřeje dokonce i v kabině máme teplo,je to prostě moooc užitečná věc!!!

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
15 roků 1 měsíc zpět #42 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: STARTOVANIE V ZIME

A z jake benzinky jsi mel naftu ze nezamrzla? :lol: :lol: :lol:

chlapci,chlapci,jste jak malí kluci :lol:
taky něco podotknu...1)nafta NEZAMRZÁ!,jenom tuhne a to jenom složka parafínu(samozřejmě vlchkostí počasí se voda vloudí do nafty-nepopírám,např :čím častěji se nádrž otvírá tím se do volného prostoru nádrže dostává více a více vlchkosti)a srazí se tam,samozřejmě do nafty....
eter:používali to nákladáky(V3S)a podobně....zamozřejmě stříknutím do válcú je to darda na písty a tím pádem na ojniční čepy a likovou řídel,její šály daleko rychleji odcházejí,nemluvím o ventylech a jejich zhoršování těsnosti....

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 1 měsíc zpět #43 od jipaf
hoši, jedině shell.. aby motor lépe šell.. :D

Více
15 roků 1 měsíc zpět #44 od Tonny Tempra SW
Odpověděl Tonny Tempra SW pro téma Re: STARTOVANIE V ZIME
To vys ze nafta sama o sebe nezamrzne pokial by nam na pumpach do nej nedolievali trosicku vody,ked si pripocitas ze malinko vody sa v nadrzi vytvori vlhkostou tak v trubkach od nadrze k motoru kolkokrat nafta zamrzne(primrzne)a uz to roby somariny pri zimnych startoch.Ja stale pouzivam adytiva do nafty a zatial mam pokoj :wink:

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
15 roků 1 měsíc zpět #45 od rs

Radku, podle čeho soudíš, že jezdí na naftu?
Pokud vím, tak má benziňáka. A navíc to má i v podpisu... :wink:
No musíš lépe číst...

No jelikoz je to tema o startu dehta v zime a doporucuje noviny do sani...
Neboj cist jeste trosku umim. Proto jsem si dovolil smajliky.

Persona non grata.

Vygenerováno za 0.522 sekund