žhavící svíčky
ja pouzivam len talianske za 120 Sk, a naposledy boli menene asi pred 5 rokami, predtym som mal aj bosky, tie vydrzali cca 4 mesiace, ale stali 3 krat tolko ako taliani.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
No to jsi mě potěšil, koupil jsem svému Tipu 4 boschíky. Doufám že vydrží déle. Kdyby náhodou ne, jakou značku mají ty italské?som mal aj bosky, tie vydrzali cca 4 mesiace
Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto
Ceny se dají ne? Které doporučujete (nemusí být z té stránky) ?
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
ted např.mám savienácky a fungují taky dobře..
pokud odejde neřeším (sliším že auto jde na tři,např.hrnky,a je mi jasné= že žavička je v prrrr.čudu)výměna žavičky jue otázka opravdu pár minut.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Ty startuješ aut pod plynem 8O 8OTak hotovo .. včera sme koupili v servisu všechny nové od BRISKu za 160Kč jednu a naprostá paráda. Po nastartování studeného motoru to chytne bezproblému i bez plynu, drží stále otáčky a motor necuká, navíc nejde teméř vidět kouř z výfuku po nastartování (pokud po nastartovaní vyšlehne z výkufu černý kouř, pak se změní v bílý a pak je to v pohodě, tak sou žhavící svíčky kaput). Před výměnou sem měl 2 žhavící svíčky kaput
žavky mám v poho při staru se vyvalí černý(to jsou usaz,saze!!!!) dým a pak hned bílá lehká pára(to je v poho zpalování)!!!!! 8O 8O
TAK JAK PÍŠEŠ MÁM V PRDEčudu žavky????? [-X [-X [-o<
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
páč se nezapálí v tom konkétním válci(zpal.prostoru-není tan dostatečná teplota vznícení ropy)!!!§§
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04
Doporučené svíčky pro Fiat Tipo D/TD dle BRISKu jsou
BRISK 21R136E
Já sem pořídil Brisk 21R352 a pasují tam taky .. sou téměř shodné, jediná vyjímka je ve výšce od závitu po matici. Cena za jednu byla 160Kč. Práce skutečně na 20 minut.
Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.
zdár...no kámo to nemáš teda prawdu.prúd do nich može íst ale ked nežhawí tak je to nič...mne išel taky prúd a jeden bol iba horúci a ostatné nič...No já po té výměně mám pocit, že pokud pujde proud do žhávících svíček, tak nastartuju i na Sibiři
zdár...no kámo to nemáš teda prawdu.prúd do nich može íst ale ked nežhawí tak je to nič...mne išel taky prúd a jeden bol iba horúci a ostatné nič...No já po té výměně mám pocit, že pokud pujde proud do žhávících svíček, tak nastartuju i na Sibiři
Však psal, že má všechny vyměněný... Takže lambádka. Taky bych asi potřeboval...
Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid