prestavba na olej
Méně
Více
16 roků 11 měsíců zpět #16
od Tomas-Oaza
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: prestavba na olej
a pokud budes sledovat moji motorizaci ktera se krom kappy meni,tak kdyz je to naftek tak nedostane ode mne ani hlt nafty
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 11 měsíců zpět #17
od skypan
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Odpověděl skypan pro téma přestavba na olej
taky už sem viděl pár zadřenejch čerpadel....(mimo jiné i mě se to stalo..)ale proti gustu......a pokud budes sledovat moji motorizaci ktera se krom kappy meni,tak kdyz je to naftek tak nedostane ode mne ani hlt nafty
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Méně
Více
16 roků 11 měsíců zpět #18
od Tomas-Oaza
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
ja si nechal delat na kappu letos v lednu GO cerpadla,a schvalne jsem se jich ptal jestli je tam nejaky poskozeni vlivem spatnyho paliva,a nebylo na nem nic.kdyz jsem jim tak rek na co vsechno jezdim tak jen kroutili hlavou.
cerpadlo jsem generalkovat nemusel,ale nechal sem ho udelat,stejne jako jsem nechal v prubehu roku vymenit vstriky a ted zhavice,preci jen mam 310 natachu a tak mi muze motor jeste slouzit dal
cerpadlo jsem generalkovat nemusel,ale nechal sem ho udelat,stejne jako jsem nechal v prubehu roku vymenit vstriky a ted zhavice,preci jen mam 310 natachu a tak mi muze motor jeste slouzit dal
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
16 roků 11 měsíců zpět #19
od T505
Odpověděl T505 pro téma Re: prestavba na olej
Tady docela dost zaleži na oleji mám vyskoušený že třeba olej lukana za 20,- to jede perfektně řekl bych možná líp než na naftu a pak sem koupil jeden srač v lidlu za 13,- a to byla katastrofa, nejlepší je když si mrazuvzdornost ověři každy sam, ja sem to třeba dělal tak že sem do jedne flašky dal 50/50 olej nafta do dalši 75/25 olej nafta a dalši flašku sem nechal origo olej, dal sem za okno na mráz a pak se už jen chodíš dívat jak to tuhne a zase se to rozpouští. Ale jinak přes leto se da jezdit jen na olej a u nas v Brně je zima tak dva měsíce když moc.
Jinak sem do toho přidával ještě tohle a múj suběktivní názor že to má něco do sebe.
Jinak sem do toho přidával ještě tohle a múj suběktivní názor že to má něco do sebe.
Méně
Více
16 roků 11 měsíců zpět #20
od Tomas-Oaza
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
jo aditiva od benziny jsou dobry,ja pouzivam pres zimu aditiva od bishopa
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
16 roků 11 měsíců zpět #21
od michal
/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem
Odpověděl michal pro téma Re: prestavba na olej
Docela by mě zajímalo jaký ten olej? slunečncový, řepkový nebo sojový?
/T/I/P/O/ 1.9 DS r.v.1992 najeto přes 275000km
SCANIA R420 tandem
- dejjn
12 roků 9 měsíců zpět #22
od dejjn
Odpověděl dejjn pro téma Re: prestavba na olej
Zdravim Tomasi.
Vypada to, ze mas s alternativnimi palivy hodne zkusenosti....
Jakou znacku auta resp. typ motoru bys doporucil na experimentovani s repkovym olejem ?
Chapu, ze riskovat repkovy olej do Octavky TDi bude asi blbost, anebo ?
Prosim bud tak hodnej a ozvi se mi kdyz budes mit cas na: dejjnZAVINACschaeffler.com
Diky
Vypada to, ze mas s alternativnimi palivy hodne zkusenosti....
Jakou znacku auta resp. typ motoru bys doporucil na experimentovani s repkovym olejem ?
Chapu, ze riskovat repkovy olej do Octavky TDi bude asi blbost, anebo ?
Prosim bud tak hodnej a ozvi se mi kdyz budes mit cas na: dejjnZAVINACschaeffler.com
Diky
Vygenerováno za 0.352 sekund