Rozvody+naft čerpadlo 1.7D

Více
16 roků 1 měsíc zpět #31 od tomko88
je tu vlastne niekto taký čo to robil tú vymenu sam a ešte to nikdy nerobil pretopže ja som nikdy rozvody nemenil ale myslim že by som to zvládol ,jednine čo som menil remen na olejove čerpadlo a vodnu pumpu ,,

..a pri demontovaní starého remeňa neni potrebne rozobrat cely bok aby si tam mal prístup?? či dokonca motor von :D
najjednoduchšie zatiaľ premna ostava všade si dať značky svoje a tak ako to demontujem tak to zložím

F/I/A/T TIPO 2.0 i.e. ___r.v. 1992____83KW___

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #32 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Rozvody+naft čerpadlo 1.7D
To>Oasa:na dvouvačce je to opr.pech,před sundáním řemenice je dobré si je sám navíc označit :wink:
já sem si je dělal několikrát a tady na starších vláknech je ode mě (a nejen ode mě)několik přízpevků týkající se přesného postupu nastavení dieselových rozvodů....
jinak samo:na pravé straně vyheverovat,sundat kolo,plast.podběh,řemeny na motoru :arrow: čerpadlo :arrow: alt,a čepadlo :arrow: servopumpa(kdyš už budou dole tak je zkontrolovat a nejlépe je koupit nové,zas tak často je nesundáváš,a stojej pár kaček proti samotnému rozvodáku),no a ptom kryt rozvodů,no aseš skoro připraven na rozvody,jo a sundat řemenici,za ní je pak ozubené kolorozvod řemenu.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.263 sekund