Výměna motoru 1.7D

Více
16 roků 3 týdnů zpět #16 od kapitán
Odpověděl kapitán pro téma Re: Výměna motoru 1.7D
To bombastik-nejde číslo motoru ,ale o typ motoru.Ten musí být vždy stejný.na číslo existuje tzv výmaz,pak tam lze dát jiný motor,ale tsejného typu.Již to zde bylo řečeno několikrát

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 3 týdnů zpět #17 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Výměna motoru 1.7D

číslo motoru se ošmirgluje aby bylo čisté pak se zlehka zabrousí
a přetře se kyselinou na letování nejlépe druhý den znovu
po týdnu motor umejt vapkou !!!!!!!!!!!!!
a pak jseď na evidenčku (jinou než si byl )

číslo motoru nečitelné, a už nemusíš řešít problémy do budoucna :D

Tak teď jsi teda šlápnul úplně vedle :!: Co tu Píšeš je nesmysl :!: Dneska jsem byl dvakrát na evidenčce, poprvé mě v podstatě vyhodili, protože ten technik prostě nechtěl hledat číslo motoru....takže v protokolu jsem měl napsáno: "závada 102 - nenalezen typ motoru" a na konci bylo napsáno: "Vozidlo je z hlediska evidenční kontroly nezpůsobilé." Takže přepis byl nemožný :!:
Před půl hodinou jsem přijel z opakování, které jsem si byl vydupat, protože to technik odfláknul. A ejhle to číslo tam je a krásně vidět, ale jen zespodu z kanálu ;)
Takže typ motoru musí být čitelný a souhlasit, jinak jsi v háji a budeš muset měnit blok, aby seděl typ s papírama :)
číslo motoru se dnes už neeviduje a kdo ho má ještě napsané v tom starém TP (bílá knížka, zelený arch) si buď může nechat udělat výmaz a nebo ho při dalším přepisu už dělaj automaticky :idea:

Timto přeji DrozDovi hodně úspěchů, hlavně při výměně motoru.
A mimochodem mi ten druhej technik (normální, ne flákač) ještě řekl, že od pondělí jedou na kamery a tak bych s mym autem STK neudělal kvůli kapotě, výfuku a pneu, co má jiný rozměry. A tyhle kamery jsou od 1.1.2009 povinné všude, takže to, že v kanálu dostane 500,- do kapsičky už nepůjde :evil:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 3 týdnů zpět #18 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Výměna motoru 1.7D
No pochopitelně.. pokud číslo není, tak tě prostě vyhodí..Taky sem to zažil..ne že by nebylo, ale bylo zarezlé a nečitelné.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 3 týdnů zpět #19 od kapitán
Odpověděl kapitán pro téma Re: Výměna motoru 1.7D
Přesně jak je v přechozích příspěvcích.Existuje ale ještě jedna možnost-ověřený typ motoru výrobcem,a do dokladů zápis že zaniklo typové označení-stalo se mi při koupi Citroenu BX14RE-po kontrole při podpisu nechal sundat pův.majitel štítek s číslem,navíc jsem v papírech měl blbě typ motoru-1,4 a ne typ 150J.Samozřejmě to nebylo zadara-1000kč zastupci firmy,cesta do autor.servisu a několik cest do sousedního města na evidenci mot.voz.

Více
16 roků 3 týdnů zpět #20 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Výměna motoru 1.7D
tohle sem resil loni na podzim s R 19 motor 1,4. byl tam uplne jinej motor nez co byl v papirech,hold semsi to pri koupi nezkontroloval ty kody. nakonec sem po domluve s technikem sundal stitek a zajel do renaultu kde se na motor podivali a vydali mi potvrzeni ze ten motor sedi s typem co se do toho auta davalo,navic mi poslali novy stitek dle papiru auta. s tim protokolem od nich sem zajel na STK a normalni cestou jsem ji udelal :wink:
jo a renault ode mne nechtel ani korunu.takova je to solidni firma. oproti fiatu kde se resilo neco podobneho na jedne kappe,tak tam se s nama vubec nebavili

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Vygenerováno za 0.331 sekund