problem s turbem

Více
16 roků 11 měsíců zpět #31 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: problem s turbem
...no tak to si na tom tak ako ja mne to tiež stale nejde :cry: ...ale co uz...no az ides davat dole turbo,tak daj radsej dolu hlavu aspon si vymenis tesnenie,nejaka 1000ka navrch...skoda nad tym maturovať zo spodu...ja som svoje este nedaval von ale pomahal som kamošovi tiež s Temprou a islo to celkom fajn...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #32 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: problem s turbem
tak se mi dnes podarilo sundat turbo spodem byla to matura na 5 hodin a demontovane malem cele auto ale ten pocit!!!!!!!!! 8) mam turbo garett a jak je ta tycka od te podtlakove banky jestli ma chodit volne??ja ji rukou vubec nepohnu jinak se vrtule toci vcelku bez problemu

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
16 roků 11 měsíců zpět #33 od kombajn
Odpověděl kombajn pro téma Re: problem s turbem
Tyčka jít volně nemá, takže toto OK. Rukou s ní nepohneš.

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
16 roků 11 měsíců zpět #34 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: problem s turbem
Tak jestli se ti turbo volně točí, tak by mělo běhat. Napadlo mějestli ti jde vůbec na turbo tlak? Měl by tám být nějaká obtokový ventil co řídí proudění kolem turba aby se zbytečně nepřetáčelo. Jestli je ten ventil stále otevřený, tak ti nejde energie spalin na lopatky turba a pak se ani nemůže točit. No má to logiku né :?: :) Jen jsem neviděl nikdy turbo z TDI, tak ti nepovím kde máš hledat.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 11 měsíců zpět #35 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: problem s turbem
tak uz zase jezdim auto je opraveno zlobil podtlakovy ventil nad turbem pod sberovym potrubim na hlave ventyl byl zasekly a jak se nepohyboval tak to vyhazovalo i pojistku.takze 3krat slava auto uz jezdi po 4 mesicich :lol: jo kdyby nekdo potreboval mam na prodej turbo ktere jsem zbytecne koupil protoze to moje je absolutne v poradku :lol: je to garett

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
16 roků 11 měsíců zpět #36 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: problem s turbem
Tak koukám, že jsem se nespletl a všechny turba fungují stejně :)
No tak hlavně že to jezdí :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
16 roků 11 měsíců zpět #37 od skypan
Odpověděl skypan pro téma problem s turbem

Tak koukám, že jsem se nespletl a všechny turba fungují stejně :)
No tak hlavně že to jezdí :)

no a jak ji nak by si chtěl aby fungovali?? stále stejně..,jsou díly které odejdou a které drží.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Vygenerováno za 0.362 sekund