Turbo hvízdá,ale nejde

Více
17 roků 1 týden zpět #31 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: turbo

...ahoj mam podobny problem...turbo mi zacina tlacit az pri 3000 ot. a nieje to nejaky extra zatah a pri 4000 ot. to uz zasa nejde.A do tych 3000 ot to ledva ide.Ked tomu dupnem az na podlahu tak to vobec nezadymi.Hadice aj vsetko su v poriadku...tak neviem...

Pokud to nehulí zkusil bych přidat trochu nafty na čerpadle.

přidáš-li na reg.šroubu naftu,tak se zvíší volnobežné otáčky,musíš povolit doraz na plynu :idea:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 týden zpět #32 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Turbo hvízdá,ale nejde
...no teraz v da sa povedat v zime sa mi uz nechce vyberať turbo,tak to zatial skusim s tou naftou...potom dam vedieť či to malo efekt...ale ide to fakt zle meral som zrychlenie z 0 na 100 dve osoby mierne klesanie...17 sek. vam to ide ako...?

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 1 týden zpět #33 od skypan
Odpověděl skypan pro téma turbo hvízdá ale nejede
já osobně nevím,já ve voze většinou vozím děti,takže relativně jezdím podle vyhl.min.dpr. :lol: :lol: ,ale samzřejmě,občas vyženu zvejfuku parašutysty,ale neměřím to :twisted:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 11 měsíců zpět #34 od bjukemen
...no tak už mi to konečne funguje tak ako má...pridal som na čerpadle ako mi radil kombajn ale stále to nebolo ono,tak som len tak jazdil a smútil :cry: ...až mi to jedneho dna začalo tahať nejako lepšie a teraz tu už ide celkom suprovo...turbo pekne píska a aj zatah je silný...len spotreba je stale nejaká velká asi 9 L ale to až tak nevadí...tak vám všetkým chcem podakovať za vaše rady...dík...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 11 měsíců zpět #35 od skypan

...no tak už mi to konečne funguje tak ako má...pridal som na čerpadle ako mi radil kombajn ale stále to nebolo ono,tak som len tak jazdil a smútil :cry: ...až mi to jedneho dna začalo tahať nejako lepšie a teraz tu už ide celkom suprovo...turbo pekne píska a aj zatah je silný...len spotreba je stale nejaká velká asi 9 L ale to až tak nevadí...tak vám všetkým chcem podakovať za vaše rady...dík...

měl by ses dostat na 6,5-7l na sto(tu mám já,pokud jí nehoním Tempra 1.9TDs)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #36 od Toncek
Odpověděl Toncek pro téma Re: turbo hvízdá ale nejede

měl by ses dostat na 6,5-7l na sto(tu mám já,pokud jí nehoním Tempra 1.9TDs)

mě dělá problém se dostat nad 6l :lol: ,když tomu dávám tak 6,5,nepočítam samozřejmě olej :lol:

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Více
16 roků 11 měsíců zpět #37 od bjukemen
...tak to máš fasa že Ti berie len tolko,mna by len zaujímalo prečo to mne tolko chlce... :cry: ...asi dám naozaj nastaviť čerpadlo nejakému mechanikovi...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 11 měsíců zpět #38 od skypan

...tak to máš fasa že Ti berie len tolko,mna by len zaujímalo prečo to mne tolko chlce... :cry: ...asi dám naozaj nastaviť čerpadlo nejakému mechanikovi...

já bych začal vzduch.filtrem potom vstřiky,a až čerpadlem... :lol:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #39 od bjukemen
...no filtre som vymenil všetky,tak isto ako aj olej a stále velká spotreba,vstrekovače sú tam Bosh no neviem v akom su stave ale predávajúci mi povedal že už boli menené.Práva mi došla nafta :cry: natankoval som až po vrch hrdla a urobil som len 600km...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 11 měsíců zpět #40 od skypan

...no filtre som vymenil všetky,tak isto ako aj olej a stále velká spotreba,vstrekovače sú tam Bosh no neviem v akom su stave ale predávajúci mi povedal že už boli menené.Práva mi došla nafta :cry: natankoval som až po vrch hrdla a urobil som len 600km...

k těm vstřikům:dostal si k nim doklad?jinak bych mu já nevěřil ani pozdrav(pokud to není dobrý známý!!!)
odhaduji že máš 60l nádrž-to stím dojedeš docela daleko 8O z benzínákem bys dojel,asi dál...a,že benzínáci žerou víc....(prosim neukamenovat,já benzín používám jen do zapalovače :lol: :lol: )

Více
16 roků 11 měsíců zpět #41 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Turbo hvízdá,ale nejde
Tak pokud si přidal na naftě, tak to musí žrát víc, ne?

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #42 od bjukemen
...ano je tam 60 L nadrž a vošlo sa 63 L úplne po vrch...znamy to samozrejme nebol a doklad nemam tiež,tak to dám asi predsa skontrolovať...

...no to mi jesné že ked pridám na čerpadle tak to bude žrať viac ale až tolko...asi to zhodím zo skaly...aj ked mám nafty dosť ide mi len o princíp...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 11 měsíců zpět #43 od machy1186
Odpověděl machy1186 pro téma Re: Turbo hvízdá,ale nejde
já jezdil do 10 když jsem z 1,9TD vytáhnul 85kw a nějak jsem to nešetřil :lol:
ale teď budu jezdit tak v rozmezí 13 - 25 tak to máš ještě dobry :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

jinak jestli to nemáš seštelovany do výkonu, tak bych řek, že je rozštelovany čerpadlo, ničim jinym too podle mě být nemůže

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Více
16 roků 11 měsíců zpět #44 od bjukemen
...no do vykonu to zoštelované nie je...je to čistá séria,ale že by rozladene čerpadlo robilo až tolko...?...kam sa vlastne podeje tá nafta ked to ide rovnako iba to viac chlce...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 11 měsíců zpět #45 od machy1186
Odpověděl machy1186 pro téma Re: Turbo hvízdá,ale nejde
může vstřikovat víc ale jindy než má a tak to může stratit i výkon. nechal bych si ho vyčistit a seštelovat

Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1

Vygenerováno za 0.484 sekund