Motor 1.9 TDS
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
na kamione je asi turbo vykonnejsie, ako na tipe, takze tu dierku by som videl mensiu tak 1 mm, aby tam nevyfucalo vela vyduchu.s tim olejem v ic jsem vydel malou fintu sice na kamionech ale mohlo by to fungovat i tady proste ten ic ze spoda navrtali cca 2mm dirka aby to vyteklo a dali tam samorez je pravda ze ten ty boky jsou u tahace z plastu tady u tipka je to celohlinik mam malou dop.firmu a 20 tahacu a mam to u vsech a bez problemu
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
mislím že mě zatím nehrozí repas turba piští dobře amám pocit že tahá taky dobře na to že M. má 1830600km jenom sem byl zvědavej.MUSÍM ZAKLEPAT NA ŽELEZO to nehoří.že zatim je dobrej asnad ichvíli jště vidrží,snad včas jsem mu dal patřičnou péči(myslím motoru)
jako mě taky,ale ten olej kdyby neflusalo ,já mám něco před 200tis km ale o to moje auto asi nebylo moc dobře staráno,a nebo kdo ví kolik má
To, ze ti zere olej nemusi byt turbo. Pri nastartovanom motore vytiahni merku oleja a ked ti z otvoru dymia vyfukove plyny, tak mas kruzky v prd... a olej v sani je z odvetrania.
A turbo nemusi piskat, aby bolo v poriadku. Ked mas vsetko utesnene, tak je pocut minimalne.
1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti
mislím že mě zatím nehrozí repas turba piští dobře amám pocit že tahá taky dobře na to že M. má 1830600km jenom sem byl zvědavej.MUSÍM ZAKLEPAT NA ŽELEZO to nehoří.že zatim je dobrej asnad ichvíli jště vidrží,snad včas jsem mu dal patřičnou péči(myslím motoru)
jako mě taky,ale ten olej kdyby neflusalo ,já mám něco před 200tis km ale o to moje auto asi nebylo moc dobře staráno,a nebo kdo ví kolik má
To, ze ti zere olej nemusi byt turbo. Pri nastartovanom motore vytiahni merku oleja a ked ti z otvoru dymia vyfukove plyny, tak mas kruzky v prd... a olej v sani je z odvetrania.
A turbo nemusi piskat, aby bolo v poriadku. Ked mas vsetko utesnene, tak je pocut minimalne.
mě to z měrky pokuřuje minimalně,ale z odvětrání kliky to kouří dost,,myslíš že pomůže překroužkovat?ale já mám chycené aj to turbo,když tomu osolím tak kouří,když jedu v klidu tak nekouří
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
a to piskanie je myslene ze sa toci, ma vysoke otacky, a niesu uz nove.
niekde som cital ze ak turbo piska tak uz konci, ale s tym nesuhlasim, lebo mne piska uz desat rokov, a stale tlaci na tych 0,8.
takze pravda bude niekde v strede, ak piska a tlakomer ukazuje, OK
ak nepiska a tlak je, OK
ak nepiska a tlak je 0 tak je KO
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane