Tipo mi zdechlo uprostřed jízdy

Více
18 roků 3 týdnů zpět #16 od Dresik

mozes mat zaneseny saci kos v nadrzi, staci vybrat a vycistit.

Mě to takhle jednou už skoro netáhlo. Kuchnul sem ten sací koš a tam to sítko už nebylo vidět. Byl tam už menší kompost a bahno. Vyčistil sem to a bylo..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 týdnů zpět #17 od Jenda
No,je fakt,že na 1.9 tds se spotřeba moc neprojevila.Žere to snad mín než 1.7d To by už naznačovalo. :idea:
T o by možná řešilo i problém s turbem,míň nafty=míň vejfukovejch plynů a tím pádem by Turbo zabralo až při těch cca 3000 otáček.
:idea:

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
18 roků 3 týdnů zpět #18 od scherer012
takisto si skontroluj prívodné hadičky, či nie sú poškodené- môže to nasávať s palivom aj falošný vzduch :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
18 roků 3 týdnů zpět #19 od Jenda
Tak už jsem to vyřešil,začal jsem u motoru (palivo) od filtru až sem se dostal k nádrži.Jsem přesvědčen,že už to auto nikde nezdechne.Nedivím se ani že to auto nejelo.V nádrži jak je sejtko,tak tam byl takovej bordel,že tam nemohlo nic protect.Ted mám vyčištěno komplet.V nádrži byl taky bordel,musel jsem ji celou vycucnout a hadrem kam sem se dostal,tak sem to vytřel.Mimochodem nějakej z majitelů či servisů toho típka přehodil hadice,takže zpátečka nafty šla přes filtr a přívod šel přímo z nádrže do čerpadla.(Bez důvodně,čerpadlo maká) Ted ještě budu řešit turbo.Přeju všem hodně Km a díky za vaše rady.
Jenda

Více
18 roků 2 týdnů zpět #20 od Tomas-Oaza
jo presne jak sem to predpokladal kdyz jsem pro auto chtel jet :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
18 roků 2 týdnů zpět #21 od Jenda
To si předpokládal dobře,ale předpokládal jsi asi 1/4 závad co to auto má.
Krom toho,má to diravou podlahu,práh dveří,ramena jsou v háji,ložiska v předních kolech,centrál zadních dveří, elektrika přetrhaný dráty který nikam nevedou,nefunkční termostat,nefunkční předvstřik,chybí snímač otáček na převodovce,střešní šíbr funguje jenom když se mu chce,stahování okna u spolujezdce,pobouchaná přední haupna a sjetý kola. Vždycky se pustím do něčeho na čem prodělám kalhoty,ale vím že potom jsem s tím spokojenej.

Více
18 roků 2 týdnů zpět #22 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Tipo 19TD
víš co,tipo-tempra jsou i dnes svojí výbavou kultivovanou jízdou a el.výbavouještě des sic.už trochu zastaralé,ale stále nadčasové vozy i designem karoserie,bohužel už dnes dožívající,halt léta sou léta.
Ale kde byla v té době Skoda,Opel,Forrd,ale i Wolsvagen...tehdy jezdili snad ještě na dřevo....

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
18 roků 2 týdnů zpět #23 od Jenda
S tím souhlasím,ale nechápu,jak to někdo s tou údržbou mohl nechat dojít tak daleko.Holt,jsou lidi krerý se o auta starají a sou lidi kterejm je to jedno (až to upadne tak to upadne.)

Více
18 roků 2 týdnů zpět #24 od scherer012

S tím souhlasím,ale nechápu,jak to někdo s tou údržbou mohl nechat dojít tak daleko.Holt,jsou lidi krerý se o auta starají a sou lidi kterejm je to jedno (až to upadne tak to upadne.)

veľmi dobre to poznám, takisto som kúpil Tipo po majiteľovi, ktorý sa oň nestaral.......

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
18 roků 2 týdnů zpět #25 od Tomas-Oaza
to mas recht jendo, asi bych byl pak pekne nasr...j, protoze rikal ze je jen podlaha trochu rezava,ono i kdybych sehnal vlek a jel proto a bylo to v takovym stavu tak bych to ani nenakladal a jel bych radeji s prazdnym dom a vzal nekde po ceste neco :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
18 roků 2 týdnů zpět #26 od Jenda
Nojo,já proto jel přes 200 kyláků,tak už jsem to musel vzít.Ale o ložiskách taky nic neříkal a otom zbytku už vůbec ne 8O ,snad se zmínil o dveřích.To už je jedno,pomalu to dávám do chodu.Jinač bych musel chodit pěšky a na to já nejsem.Koukal jsem na mapu odkud si a měl bys to taky docela daleko pro to auto.

Více
18 roků 2 týdnů zpět #27 od Tomas-Oaza
to jo pres 200 km taky, ale i kdybych dojel s vlekem a nelibilo by se mi to tak jedu dom s prazdnym, to se mi totiz stalo uz nekolikrat,jednou sem jel az k plzni cca 350 km jen tak pro nasrani. no jo lidi :cry:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 7 měsíců zpět #28 od Hody
Odpověděl Hody pro téma Problém..pomooc
Dnes ráno cestou do práce mi pri zaradenej rýchlosti 5 a pri rýchlosti cca 100 km/h zdochol motor. Vyhodil som rýchlosť a stiahol som to na krajnicu. Po zastavení som otočil kľúčikom, nechal som žhaviť ako zvyčajne a štartoval som. Pritom to iba urobilo cvaknutie, ale štarterom neotočilo. Otvoril som kapotu a hneď som sa podíval na štarter, baterku a odmontoval som krit rozvodového remeňa no nič nezvičajné som nezbadal. Potešil som sa aspoň tomu že to nie je rozvoďák. Volal som kolegovi aby ma dotiahol do servisu a auto som nechal tam. Zatiaľ neviem čo to mohlo spôsobiť a auto vážne potrebujem pretože mám v rodine vážne chorého človeka na smrtelnej posteli. Prosím poraďte čo to môže byť! :-(

Slovakia, Fiat Tipo 1.7D, modrá metalíza tmavá, r.v. 1988

Více
17 roků 7 měsíců zpět #29 od Palinko46
mne to tiež zacpalo filter vyčistil som dal spät bolo to OK.ale len do rana ked som išiel do prace štartujem a nič zo začiatku to malo snahu ale len asi sekundu a potom absolutne nič asi po 5 pokusoch sa to naštartovalo..poradte mi prosim čo to može byt aj ked postoji zhruba 3 hodinky sa to opakuje. ved už neviem čo by to mohlo byt všetko bolo OK až do toho momentu kym som to nevymenil....Dakujem

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Více
17 roků 7 měsíců zpět #30 od Jenda
může ti spadávat nafta,někde může bejt neutěsněnej spoj.

Vygenerováno za 0.066 sekund