Výfuck
FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Ale ted vazne, kuchnout ho a zkusit ladak, nejak to jit musi. Nedavno jsem slysel upravenyho Seata Leon v tedeicku a neznelo to spatne... Na naftozrouta
Lancia Kappa SW 20VT
Já ti dám naftožrouta clape jeden,mimochodem benzín patří do zapalovače...Nebo spis vykuchat motor a dat tam neco, co ma od zakladu lepsi zvuk - BENZIN Nafta prece patri do kamen a do traktoru )
Ale ted vazne, kuchnout ho a zkusit ladak, nejak to jit musi. Nedavno jsem slysel upravenyho Seata Leon v tedeicku a neznelo to spatne... Na naftozrouta
na netu je zpousta odkazů na ůpravu vejfuků-dokonce i na tomhle servru je jeden odborník ,zkusil bych přezněj,pohledej ve složce karoserie a dobře čti
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Já ti dám naftožrouta clape jeden,mimochodem benzín patří do zapalovače...Nebo spis vykuchat motor a dat tam neco, co ma od zakladu lepsi zvuk - BENZIN Nafta prece patri do kamen a do traktoru )
na netu je zpousta odkazů na ůpravu vejfuků-dokonce i na tomhle servru je jeden odborník ,zkusil bych přezněj,pohledej ve složce karoserie a dobře čti
Já si nemůžu stěžovat ani na jedno, měl jsem i naftu ale benzin je benzin a hlavně ten laděný výfuck k němu jde líp. Ale turbouhlí má také něco do sebe.
FIAT TEMPRA SW 1.8i.e SX. r.v.8/96, ABS, aut. klima, DO
Ctu jako blázen ale nic nemůžu najít
Fiat Brava 1,9TD100
Fiat Punto 1,2 60 rv.99
Mám "sportivní" zadní tlumič místo standartního a je to pěkně na HOV...
Zbytečný kravál, do kopce musím na vysoké otáčky, protože mi šel krouťák dolů. V zadu se nadá vydržet jaký je tam kravál. U nafty to bude asi jinak, ale nejsem si tím jistý.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX