Výfuck
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
kdyš se znění odpor výfuk plynů,rychleji se vyprazdnuje spal.prostor,tím pádem rychleji hoří nestihne se vše zpálit a střílí do výfuku(např.) znižuje se výkon mot.zvišuje se spotřeba atd
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
jenom poznámka:kdyš namontuješ laděný výfuk na auto samozřejmě musíš přeladit motor,páč motor je standartně stavěn na urč.odpor výfuk. plynů a na toto je vyladěn motor.
kdyš se znění odpor výfuk plynů,rychleji se vyprazdnuje spal.prostor,tím pádem rychleji hoří nestihne se vše zpálit a střílí do výfuku(např.) znižuje se výkon mot.zvišuje se spotřeba atd
Já to vim, že by se na to musela upravit i ŘJ...já tam ten laďák nedal, už tam byl
btw. nevíte kde a za kolik koupit origo nebo napodobeninu výfuku na tipo 1.6 DOHC :
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
jenom poznámka:kdyš namontuješ laděný výfuk na auto samozřejmě musíš přeladit motor,páč motor je standartně stavěn na urč.odpor výfuk. plynů a na toto je vyladěn motor.
Já to vim, že by se na to musela upravit i ŘJ...já tam ten laďák nedal, už tam byl
btw. nevíte kde a za kolik koupit origo nebo napodobeninu výfuku na tipo 1.6 DOHC :
Je stejný jako na 1.6 OHC. Koupil jsem ho od Marix za 1900 i s dovozem do místa bydliště Jako člen Fiat klubu máš 19% slevu. Vypadá kvalitně a jsou to poslední dva díly od konce výfuku. Dost dobrá cena, jinde stojí 4000 kč. Reklama je na titulní strany tohoto servru. Jen jsem tam zavolal, objednal a za tři dny jsem ho měl doma Jen pořád nemám čas to vyměnit
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
kolik tak stojí novej kat :
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Kat jsem kupoval univerzální za 1800. Jeto Bosal. Ale ten kat by neměl dělat tak velkou spotřebu. Zítra jdu měnit výfuk, už se těším na ten klid v autě
TO Petr1978:
Jo zítra mi taky poštou dorazí novej výfuk, jsem ho obědnal tady od firmy MARIX, tak se pokusim ho co nejdříve přehodit
Nemohl bys mi poslat odkaz, kde jsi sehnal z tak dobrou cenu katík :
kKat jsem kupoval univerzální za 1800. Jeto Bosal. Ale ten kat by neměl dělat tak velkou spotřebu. Zítra jdu měnit výfuk, už se těším na ten klid v autě
TO Petr1978:
Jo zítra mi taky poštou dorazí novej výfuk, jsem ho obědnal tady od firmy MARIX, tak se pokusim ho co nejdříve přehodit
klucí napište mi na kolik vyšel komplet abych si mohl udělat představu o rozměru částky na to moje tds.Mám jo už tisíckrát zpravovanej a věřím že na jaře se rozpadne na prach..
kKat jsem kupoval univerzální za 1800. Jeto Bosal. Ale ten kat by neměl dělat tak velkou spotřebu. Zítra jdu měnit výfuk, už se těším na ten klid v autě
TO Petr1978:
klucí napište mi na kolik vyšel komplet abych si mohl udělat představu o rozměru částky na to moje tds.Mám jo už tisíckrát zpravovanej a věřím že na jaře se rozpadne na prach..
Tak já zrovna jsme přišel z pošty, měl jsem obědnanej výfuk od marixu (celej díl od katíku až dozadu)...musím říci, že je těžkej a taky pěkně bitelnej, tak snad chvíli vydrží....stál mě i s poštovnym opravdu nádherných 1671,- Kč, protože mi dali slevu, jako členovi tohoto klubu Jinde na internetu jsem koukal na výfuk na moje tipo a chtěli za něj zhruba od 2500,- do 3700,- záleželo na tom jestli je to polák nebo od někud jinud
Já bych spíš potřeboval vědět, kde se dá sehnat levně katík, páč ho mám vyhozenej
Já razím heslo - opravovat origo výfuk dokud to jde Ty repliky, pak stojí za starou belu..Nemyslím to konkrétně, ale většinou to tak bývá...
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
repliky jsou totiš hodně o kvalitě(síle )materialu a dost dělá taky povrchová úpravaNo katík seženeš i tam, kde se prodávají výfuky. Bude to nějaký univerzál.
Já razím heslo - opravovat origo výfuk dokud to jde Ty repliky, pak stojí za starou belu..Nemyslím to konkrétně, ale většinou to tak bývá...
souhlas,ale mém případě sem už s opravamy skončil,jinak charlesovi:Michal Zajíček se myslím zabývá výfuky,pokud už si se s ním nějak nezkontaktoval.....
Ne s Michalem jsem nijak nebyl v kontaktu....někdo mi tu řekl o tom marixu a když jsem tam zavolal a řekli mi tuhle cenu, tak jsem neváhal a fakt vypadá dost dobře, žádná nočníková ocel, jak já říkám těm polskejm šmejdům, co vydrží jen půl roku