Výfuck

Více
17 roků 1 týden zpět #31 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Výfuck
U Michala Zajíčka sem udělal celkem už třetí obchod. Vše v pohodě. Jestli chceš vidět, jak ten výfuk vypadá, tak se mrkni do mých fotek (odkaz v profilu). :wink:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 týden zpět #32 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Výfuck
pošlu mu jen SZ, já na to tolik nespěchám...navíc HELp mi nechodí, protože zatim neplatim :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
17 roků 1 týden zpět #33 od skypan
Odpověděl skypan pro téma výfuck

pošlu mu jen SZ, já na to tolik nespěchám...navíc HELp mi nechodí, protože zatim neplatim :)

M.Zajíček tel.732107942,icq239843798

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 1 týden zpět #34 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: výfuck

M.Zajíček tel.732107942,icq239843798

děkuji ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
17 roků 1 týden zpět #35 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Výfuck
...ahoj All...chcem sa opytat ci mozem pouzit na motor 1.9 td vyfuk z LADY 1600 nakolko je omnoho lacnejsi...mate s tym niekto skusenost...neklesne vykon...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 1 týden zpět #36 od Charles

...ahoj All...chcem sa opytat ci mozem pouzit na motor 1.9 td vyfuk z LADY 1600 nakolko je omnoho lacnejsi...mate s tym niekto skusenost...neklesne vykon...

Nevim jestli nekecám, ale na ladě je výfuk vzádu vyveden na pravo a tipo ho má nalevo....jsem ladu pár let měl a výfuk jsem měnil několikrát

Více
17 roků 1 týden zpět #37 od bjukemen
...vidis to ma nenapadlo ale mozno by sa s tym dalo nieco urobit...zda sa mi vela vysolit 1700 sk za vyFuck...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 1 týden zpět #38 od Charles

...vidis to ma nenapadlo ale mozno by sa s tym dalo nieco urobit...zda sa mi vela vysolit 1700 sk za vyFuck...

já jsem ho koupil a nelituju toho, myslim si že na výfuku moc se šetřit nedá, protože když koupíš nějakou levnou napodobeninu, tak ti nevydrží a budeš ji muset brzo znovu měnit.
Když jsem měl ladu, koupil jsem levnej poslední díl výfuku, byl to z polska a za necelej rok byl shnilej na sračku a musel jsem koupit jinej, tak jsem připlatil za přímo ruskej a ten vydržel až do posledního dne než jsme ji prodal ;)

tady je foto mýho novýho výfuku:
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5754

Více
17 roků 1 týden zpět #39 od bjukemen
...asi mas pravdu...kupim origo...tvoj Ta co stal...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 1 týden zpět #40 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Výfuck
Hele kluci aby nedošlo k mejlece, tak Michal zajíček taky prodává Marix :)
Ten kat je bosal, a sehnal jsem ho v Autogorg v Havířově. Možná, že mají i e-shop. :?:
Dneska jsem konečně vyměnil ten výfuk. Vypadá to v zadu pěkně blbě. Je tam jen malá trubka a já tam měl krásnou koncovku :?
Ale zato ten pocit že už nebudu hluchý po každé delší cestě je super :)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 1 týden zpět #41 od Charles

Ten kat je bosal, a sehnal jsem ho v Autogorg v Havířově. Možná, že mají i e-shop. :?:
Dneska jsem konečně vyměnil ten výfuk. Vypadá to v zadu pěkně blbě. Je tam jen malá trubka a já tam měl krásnou koncovku :?

Já jsem Michalovi psal, ale jaksi bez odezvy....přemýšlel jsem, že bych koupil i nový svody, protože za moc nestojej a ten kat a když už v tom jsem, tak bych to přehodil všechno ;)

Více
17 roků 1 týden zpět #42 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Výfuck

Nevim jestli nekecám, ale na ladě je výfuk vzádu vyveden na pravo a tipo ho má nalevo....jsem ladu pár let měl a výfuk jsem měnil několikrát

aj ty si prešiel so žiguli na fiata? :D

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 1 týden zpět #43 od Charles

aj ty si prešiel so žiguli na fiata? :D

No v podstatě jo, ale jinak jsem dlouho jezdil s naší fabkou....ale kluci na žigula si nemůžu vůbec stěžovat, nikdy bych ho asi neprodal, ale nechtělo se mi do něj investovat, přece jen už byl dosti shnilej....ale občas ho vidim jak jezdí a majitel mi říkal, že je nadmíru spokojen ;) Po motorový stránce chodil jako hodinky :lol:

Více
17 roků 1 týden zpět #44 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Výfuck
to poznám.................. :D
aj mne je za ním občas smutno :x
ale keď porovnám spotrebu........... :D hneď mi je lepšie................ :D

ospravedlňujem sa za odbočenie od témy :oops: :oops:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 1 týden zpět #45 od petr1978
Odpověděl petr1978 pro téma Re: Výfuck

Já jsem Michalovi psal, ale jaksi bez odezvy....přemýšlel jsem, že bych koupil i nový svody, protože za moc nestojej a ten kat a když už v tom jsem, tak bych to přehodil všechno ;)

A ty jsi někde viděl svody na 1. DOHC? Já j nikde neviděl a ani Marix je nemá. Bacha na to, svody na jednovačku jsou jiné než na Dvouvačku :!:

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Vygenerováno za 0.538 sekund