olej mezi hlavou a sáním...

Více
16 roků 10 měsíců zpět #31 od skypan
Odpověděl skypan pro téma olej mezi sáním a motorem
no jestli je to z motoru tak odpoj hadici z odvětrání a přidej plin a uvidíš(dj si před to dlanˇ),také se podívej do hadice sánítam uvudíš podle vrstvy bordelu...(pokud nic,máš tam relativně čisto) tak pak je to od turba.
páč filtr je jako první,pak je výstup z odsavače par(hadice) a až za je turbo..

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #32 od radluk
skypan:
no ja treba sundal odvetrani klikove skrine ze sani do turba, a jen se z tama valil dym, olej vubec, ani neprskal, zkousel jsem pred to tehdy davat taky dlan a ani kapka.
( Btw uz jsem dosel na to proc auto dymi porad, to co letelo z toho odvetravani jde zas do valcu a vyfukem ven, z te roury od turba to vypadalo desne, skoro jak kdyby bylo dirave turbo ( vyfuk rovnou do sani ) 8O :twisted: )

Více
16 roků 10 měsíců zpět #33 od skypan
Odpověděl skypan pro téma olej mezi hlavou a sáním
Raduk>no ja treba sundal odvetrani klikove skrine ze sani do turba, a jen se z tama valil
otom sem psal víše!
no a výfuk rovnou do sání????(to vůbec není možný,poněvadž nijakým způsobem nejsou -a ani nemohou být propojený!)nějak tomu nerozumím..ale oleji z mazání turba(do sání) ano,páč se to prostě stává..

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 10 měsíců zpět #34 od radluk
skypan
ja odpojil tehdy ze zvedavosti sani - ten spoj mezi ocelovou trubkou na motoru a IC, dymilo to jak z "vyfuku"
na to sem odpojil vyvod odvzdusneni klikovky do sani pred turbem, a ono to prestalo, turbo foukalo jen cisty vzduch :twisted: ( ja vim, je to logicke, ale necekal jsem ze to bude hulit tolik )
pak jsem udelal test jestli to hazi kapky oleje pres odvetrani - vysledek negativni, teda aspon pri malych otackach.
To bylo prirovnani, s tim spojenym vyfukem, chapis to? :wink: :wink:

Více
16 roků 10 měsíců zpět #35 od skypan
Odpověděl skypan pro téma olej mezi hlavou a sáním
jj rozumím nepoch.že je to jen přirovnání.
takže turbo.

Vygenerováno za 0.346 sekund