štrtovanie

Více
16 roků 10 měsíců zpět #106 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: štrtovanie

tak sem dneska dal ty žhavičky a sedí.....tak vám ještě povim jakej bude zejtra start s nima

Tak jak to dopadlo?

ale jo docela to de...žhaví to rychlejc než předtim a chytá mi to na druhý otočení...takže pohoda

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #107 od skypan
Odpověděl skypan pro téma štrtovaně
takže v podstatě je jedno jak ryche žaví svíčky(N nebo R),hlavě že všechny žaví :lol: :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 10 měsíců zpět #108 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: štrtovaně

takže v podstatě je jedno jak ryche žaví svíčky(N nebo R),hlavě že všechny žaví :lol: :lol:

jo tak nějak to je myslim si že bude obojí stejný...ale já to nevim jistě...;)jak to mám předělávaný tak nevim jestli je to skutečná doba...jelikož když je to teplý tak to žhaví podobně dlouho

Více
16 roků 10 měsíců zpět #109 od skypan
jo jasan,zase sme o něco chitřejší 8)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 10 měsíců zpět #110 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: štrtovaně

jo tak nějak to je myslim si že bude obojí stejný...ale já to nevim jistě...;)jak to mám předělávaný tak nevim jestli je to skutečná doba...jelikož když je to teplý tak to žhaví podobně dlouho

...no a to sa chcem opytat že ako to žhawí wám ostatným bo mne či je zima alebo teplo,alebo či je motor studený alebo teply stále mi to žhawí rownako...
...čo wy na to,ked je motor zohriaty tak by už nemalo zhawit wôbec :?:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #111 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: štrtovaně

...no a to sa chcem opytat že ako to žhawí wám ostatným bo mne či je zima alebo teplo,alebo či je motor studený alebo teply stále mi to žhawí rownako...
...čo wy na to,ked je motor zohriaty tak by už nemalo zhawit wôbec :?:

no hele povim ti to tak....já když nenažhavim i když je to teplý tak to točí třeba 5x...ale když to nažhavim tak to chytne na drc.....a žhaví mito asi tak o 3 sekundy míň než když je to studený

Více
16 roků 10 měsíců zpět #112 od radluk
Odpověděl radluk pro téma Re: štrtovanie
bjukemen
i kdyz je motor na provozni teplote, tak jednotka uvadi zhaveni v cinnost, kdybys nezhavil vubec, tak komurkac se sebelepsimi tlaky velmi tezko nastartujes. U primeho vstrikovani to tak byva, ze kdyz je teply, nezhavi vubec. Neco jak zetor, ten taky nema zhaveni a chyta na drc, bo je to primy vstrik.
Tam se lisi doba zhaveni, pri teplem motoru se zhavi treba jen 4 vteriny, oproti zime pri 0°C kdy zhavi treba 15...

Více
16 roků 10 měsíců zpět #113 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: štrtovanie
...dík...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #114 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: štrtovanie

joo to nevim jestli to sou konečné ale to N mělo jedno takovou dobu.....je to značení brisku.....byli tam pouze časy na 850C takže si myslim že je to přibližně i max

Brisk zhavi cez 1000°C :roll:
http://www.brisk.cz/index.php?page=zhavici_exclusive.html

Fiat Croma TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #115 od skypan
souhlasím s Radlukem,i kdyš se příznám nemám dobu v létě a v zimě, žavení změřenou,ale podle oka i u mě to tak vypadá.stím přímím vstříkem má taky pravdu.
a jště kteplému motoru,pokud já mám motor alespom nad 50"C tak nežavím(i kdyš se mi rozsvítí žavení)ale startuju hned,motor se převalí a běží.

Vygenerováno za 0.454 sekund