Ja si vylepsit naftu sam

Více
16 roků 8 měsíců zpět #31 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma ředidlo
zkoušel :wink: půl litru S6001 na 10l nafty a zatím nic moc, možná je to malinko živější

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #32 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: ředidlo

zkoušel :wink: půl litru S6001 na 10l nafty a zatím nic moc, možná je to malinko živější

...musíš dať S6006 :!:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 8 měsíců zpět #33 od michalkulistak
dyt tam psal že, bud S6006 bezaromatik nebo S6001 na vyčištění vstřiků a rozdíl mezi těma ředidlama moc není- 6001 má myslím navíc toluen

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #34 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: ředidlo

dyt tam psal že, bud S6006 bezaromatik nebo S6001 na vyčištění vstřiků a rozdíl mezi těma ředidlama moc není- 6001 má myslím navíc toluen

No ale Toluenu je v S6001 viac ako 50%
http://www.bal.cz/lists/security/S6001.doc

Fiat Croma TDid

Více
16 roků 8 měsíců zpět #35 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: ředidlo

...pozor jesto aj 6006 a aj 6006 Bezaromatik

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 8 měsíců zpět #36 od michalkulistak
no tak co tam teda mám lít :roll: :?: ted jsem tam dal 6001

Více
16 roků 8 měsíců zpět #37 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Ja si vylepsit naftu sam
...musíš tam dávať 6006 obyčajné riedidlo,nemusí byť označené ako bezaromatik... 6001 nedávaj je tam vela toluenu

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 8 měsíců zpět #38 od Houba
Odpověděl Houba pro téma Re: Ja si vylepsit naftu sam
bude sfoukanej.... 8O

-> Tipo TDs /1.4b/ = nějaký dili na prodej
-> Tipo 2.0 8V /no pressure/ :P - výměna za G III.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #39 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: Ja si vylepsit naftu sam
tak dneska sem nalil do tipa asi tak 100ml ředidla S6006 a docela bych řek že autp lépúe jede a trochu se ztišil chod motoru....dále ještě budu chvíli jezdit a zkoušet a pak ještě napíšu....ale auto my jelo i bez ředidla 160

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
16 roků 7 měsíců zpět #40 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: Ja si vylepsit naftu sam
Tak som to tam nalial :) Cele 350g balenie S6006 na plnu nadrz nafty cize cca 0,45 l riedidla na cca 73 l nafty. Po 60km zatial nic nepozorujem. Ale dnes sa to ani testovat nedalo, bola poladovica :cry:

Fiat Croma TDid

Více
16 roků 7 měsíců zpět #41 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Ja si vylepsit naftu sam

Tak som to tam nalial :) Cele 350g balenie S6006 na plnu nadrz nafty cize cca 0,45 l riedidla na cca 73 l nafty. Po 60km zatial nic nepozorujem. Ale dnes sa to ani testovat nedalo, bola poladovica :cry:

...to si tam dal málo,ja davan 1dl na 10 litrov nafty musíš zvyšiť davkovanie.Dolej tam ešte aspon jedno také balenieaby to malo nejaky efekt

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 7 měsíců zpět #42 od michalkulistak
tak po dávkování 1L směsi S6006 a M2T na 20L nafty pozoruju chvílema spokojenější a tišší chod motoru a malinko nárust tahu, ale jak psal Freedom taky mi auto lítá 160km/h i bez ředidla

Více
16 roků 7 měsíců zpět #43 od skypan
Odpověděl skypan pro téma jak si vylepšit naftu sám
jak to tak sleduji(třeba se mýlím),ale mám pocit,že pokud jsem to zprávně pochpil tak aby to bylo znát tak např do 60l(nádrž)nafty/6l ředidla,abu to nělo nějaký účinek,nebo alespon polovinu z 6l,t.j.alespon 3l ředidla.Tak na 10lnafty/0,5l ředidla,já bych míchal,nebo se mýlím?
no a stím olejem M2T,Michale,asi bych ho tam nedával(můj názor!)myslím si,že to zase snižuje kvalitu směsi(letecké nafty) :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 7 měsíců zpět #44 od michalkulistak
tak bylo tam posané že se to má míchat s tím olejem, tak jsem ho tam dal, ale o polovinu mín jak ředidla :lol: . jinak to míchání: pokud mi to nesežere hadice a vnitřek čerpadla, tak bych se možná nebál ředění 0,5ř:10l nafty. ale to se zase prodraží páč plechovka 0,5l stojí 55kč potřebuju jich 5 což jsou bezmála tři stovky což je 10 litrů nafty, tak nevím :roll:

Více
16 roků 7 měsíců zpět #45 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: ředidlo

michalkulistak napsal: tak bylo tam posané že se to má míchat s tím olejem, tak jsem ho tam dal, ale o polovinu mín jak ředidla :lol: . jinak to míchání: pokud mi to nesežere hadice a vnitřek čerpadla, tak bych se možná nebál ředění 0,5ř:10l nafty. ale to se zase prodraží páč plechovka 0,5l stojí 55kč potřebuju jich 5 což jsou bezmála tři stovky což je 10 litrů nafty, tak nevím :roll:[/quote
já vím,to ředidlo je docela drahý...... :roll:
ale stejně ste letci! :lol: :lol: (odvaha se cení!!!!) :god:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Vygenerováno za 0.494 sekund