Boost
páč to nemusí vydžet těsnění pod palicí,zbytečně pak navíc trpí pístní čepy,šály na klice, a vůbec písty(kdo ví po těch hromady km.v jakém sou stavu),ale to sem trochu odbočil......sorry
osobně já tlakuji(teda turbo!) do válců max 0.8 barů,podle mě to bohatě stačí,jede to jak z praku
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
možna jak se naštvz hodím tam cely motor z 1.4Turba a bude ale doufám že nebudu mit nehodu proto že jak to zjistí že jsem tam mněl motor co tam nepatří platím škodu celkovou co jsem udělal a ještě si pudu sednout možna
-> Tipo TDs /1.4b/ = nějaký dili na prodej
-> Tipo 2.0 8V /no pressure/
Ale svezeš se...Mno já tak u svoje 1.4ie mužu tak tlakovat velke pr...no vy víte co
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8O
![]()
ale škoda kdy by ten motor byl stavěny hodil bych tam turbo z 1.4Una Turbo to by byl hukot 8O 8O
možna jak se naštvz hodím tam cely motor z 1.4Turba a bude ale doufám že nebudu mit nehodu proto že jak to zjistí že jsem tam mněl motor co tam nepatří platím škodu celkovou co jsem udělal a ještě si pudu sednout možna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-> Tipo TDs /1.4b/ = nějaký dili na prodej
-> Tipo 2.0 8V /no pressure/
noto je pravda už jsem jel v unu 1.4turbo pila jak cy...
Ale svezeš se...Mno já tak u svoje 1.4ie mužu tak tlakovat velke pr...no vy víte co
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8O
![]()
ale škoda kdy by ten motor byl stavěny hodil bych tam turbo z 1.4Una Turbo to by byl hukot 8O 8O
možna jak se naštvz hodím tam cely motor z 1.4Turba a bude ale doufám že nebudu mit nehodu proto že jak to zjistí že jsem tam mněl motor co tam nepatří platím škodu celkovou co jsem udělal a ještě si pudu sednout možna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04