Ztráta výkonu motoru
Méně
Více
16 roků 5 měsíců zpět #16
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: Ztráta výkonu motoru
Jo tohle sem měl na mysli....moze vam tiez zadrhavat prepustaci ventil na turbine, ak sa nezatvori, prepusti spaliny mimo turbo.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 5 měsíců zpět #17
od libenak
Noo, já nevím, je pravda, že spojku jsem zatím nikdy neměnil ani s ní nic nedělal a taky je pravda, že už zabírá docela dost nahoře, každopádně si myslím, že pokud by byla špatná, tak by se to mělo projevovat právě při rozjezdech. Ale to je v pohodě, přítlačák se, myslím, vrací v pohodě, nikdy mi zatím spojka neproklouzla... Ani se mi nezdá, že by do kabiny šel nějaký zápach, jakože by se pálilo obložení lamel. Tak teda vážně nevím...
Jinak, co se týká vstřikovacího čerpadla, tak to je tam asi zatím také původní, ale naštěstí už od BOSHe (přece jen lepší než LUCAS).
No, a že by to nějak extrémně kouřilo, tak to také ne. Prostě klasika na italského diesela....
Odpověděl libenak pro téma Re: Ztráta výkonu motoru
tak toto je spojka, turbina nema vykon ak motor nema zataz.... přidávat plyn, auto se vzpamatuje a opět trošku zabírá, ale není to ono. Tlak turba končí tak ani ne na 0,5 , dříve to chodilo až tak do 0,8.
Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost ???
Děkuji za radu...
Noo, já nevím, je pravda, že spojku jsem zatím nikdy neměnil ani s ní nic nedělal a taky je pravda, že už zabírá docela dost nahoře, každopádně si myslím, že pokud by byla špatná, tak by se to mělo projevovat právě při rozjezdech. Ale to je v pohodě, přítlačák se, myslím, vrací v pohodě, nikdy mi zatím spojka neproklouzla... Ani se mi nezdá, že by do kabiny šel nějaký zápach, jakože by se pálilo obložení lamel. Tak teda vážně nevím...
Jinak, co se týká vstřikovacího čerpadla, tak to je tam asi zatím také původní, ale naštěstí už od BOSHe (přece jen lepší než LUCAS).
No, a že by to nějak extrémně kouřilo, tak to také ne. Prostě klasika na italského diesela....
16 roků 5 měsíců zpět #18
od radluk
Odpověděl radluk pro téma Re: Ztráta výkonu motoru
Ono, kdyz to ma moc nafty, taky to nemuze bez potrebneho prebytku vzduchu jet, jako stihacka. Necim se to musi spalovat, takze vykon muze spis klesat, kdo vi, muze to byt i tim 8O
16 roků 5 měsíců zpět #19
od majster
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Odpověděl majster pro téma Re: Ztráta výkonu motoru
ja som menil spojku prave koli tomu co pises, pri rozjazde spojka bola dobra, ale pri prudkej akceleracii zacala smykat, najcastejsie na 4 prevod. stupen, a stale to bolo horsie, klzalo to castejsie, aj na ine pr. stupne.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
Vygenerováno za 0.357 sekund