vacky TD?vic druhu?
16 roků 2 měsíců zpět #16
od Charles
Tak přece jsem se trefil občas si člověk myslí, že udělal vše správně a po kontrole zjistí, jakou školáckou botu udělal
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: vacky TD?vic druhu?
další možnost je, jestli jste správně nastavily rozvody a není to třeba o zub nebo dva jinak, to taky dělá hodně
Tak přece jsem se trefil občas si člověk myslí, že udělal vše správně a po kontrole zjistí, jakou školáckou botu udělal
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 2 měsíců zpět #17
od tonna85
no ano,trefil,ale nebylo to otocene kolecko na vacce jak jsi zminoval.ale ano,udelam ti radost,mel jsi pravdu
Odpověděl tonna85 pro téma Re: vacky TD?vic druhu?
další možnost je, jestli jste správně nastavily rozvody a není to třeba o zub nebo dva jinak, to taky dělá hodně
no ano,trefil,ale nebylo to otocene kolecko na vacce jak jsi zminoval.ale ano,udelam ti radost,mel jsi pravdu
16 roků 3 týdnů zpět #18
od fijon11
Odpověděl fijon11 pro téma motor Fiat tempra 1 9 td
no nevim tento ptoblem ma i ja dal jsem jinou hlavu stejný typ a motor mi nejde tak jak chodil muže někdo poradit co s tim
Vygenerováno za 0.267 sekund