PŘIDÁNÍ NAFTY NA ČERPADLE

Více
15 roků 11 měsíců zpět #31 od Octava
ma tady nekdo nakej obrazek kde je zakrouzkovany jakej sroub je na pridani nafty?dost by mi to pomohlo nebo kdyby nekdo vyfotil cerpadlo a zakrouzkoval ten sroubek,diky 8)

Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun :D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 11 měsíců zpět #32 od bombastiq
ježiši kriste !!!!!

tak jenou provždy a naposledy !!!!!!!!!!!

dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?p=250003#250003

/F/I/A/T/ tipo 1,9 tds -opět jede
jako z praku Díky WR8 :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #33 od Octava
to je ono tohle jsem presne potreboval,diky,snad jsem te nejak nenasral,to bych nerad :lol: :oops: ,takze otackomer uz funguje :P jsem to dneska prohnal a najednou rucka vletela nahoru a chvilku sel a pak zase ne,tak jse to zase prislapl a uz jde,ale po nastartovani motoru chvilku nejde,ale jak se rozjede tak si ve 2000ot naskoci a jede bez problemu :lol: tak nevim cim to je,asi nekde spatnej kontakt,ale jak mi psal bombastiq tak jeste zkusim procistit kontakty u cidla a san to bude ok :wink: ale dnes jsem prisel na dalsi vec,kdyz jsem tomu slapal tak na 4 pri 3500-4000ot pri plnym plynu se rozviti cervena kontrolka turba na palubce,turbo podle budiku jde az na druhou stranu na 1bar na cerveny pole a jakmile to tam skoci tak za 3-5s se rozviti ta kontrolka,nevim co to znamena,nemuze se to turbo nejak pretocit nebo neco?

Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru

Více
15 roků 11 měsíců zpět #34 od tom.podluzak
to je normal ta kontrolka hlasi vysoky tlak jinak to kostriste na otackomer najdes u levyho predniho svetla

Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04

Více
15 roků 11 měsíců zpět #35 od Octava
jasne ontrolku sviti necham,aspon budu vedet ze uz tacim maximum a otackomer uz je spraveny,dik :D

Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru

Více
15 roků 6 měsíců zpět #36 od Octava
a ten volnobeh se u tipa stahuje jak?kdyz pridam na cerpadle zvysi se,a jaky jsou moznosti stahnuti volnobehu?dorazem plynu?a co kdyz uz to vic nepujde stahnout?u 1,6TD jsou za cerpadlem jeste takovy sroubky se kteryma se da taky stelovat volnobeh,ma neco takovyho i tipo? :?:

Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru

Více
15 roků 6 měsíců zpět #37 od bombastiq
ano tipo na čerpadle bosch
se šteluje dorazem plynu

Více
15 roků 6 měsíců zpět #38 od Octava
tak dneska jsem chtel sundat plombu na tom pridavacim sroubku,ty vole,za boha nejde dolu,nejdriv jsme ji chtel jen otocit a sundat,ale hejbe se a dolu nejde,tak prisel na radu plochej sroubovak a paceni,taky nic,tak kladivo a sroubovak ze ji odseknu tak jsem tam do toho busil a uz jsem ve 3/4 jeste kousicek zbejva,ale zacalo prset tak jsme se na to vysral,jak jste to sundavaly vy?mate na to nakou fintu?

Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru

Více
15 roků 6 měsíců zpět #39 od bombastiq
štipačky

Vygenerováno za 1.139 sekund