zesilovac
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
fiattipo.net/modules/gallery2/v/club_car...ub+cars/zes.JPG.html
Kdyz chci dat do auta basak musim myt k tomu zesilovac?? nebo to muzu napojit jen tak na radio?? Diky
kolik do toho chceš vrazit? a co už tam máš zhruba za sestavu?
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Fiat Tipo 1.4 r.v 1989
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
No sice je hezky psat vykony, ale jestli je to jak si myslim nejaky no name nebo neco jako roadstar nebo MegaKick , tak to ani nema cenu kupovat nejakej "basak". Jestli chces kvalitni muziku zacni u znackovejch repro do dveri a do plata. Ale treba se pletu a mas tam neco lepsiho. Kazdopadne jestli chces subwoofer a aby za neco stal, tak pocitej s minimalni investici kolem 4000Kc, kdyz sezenes starsi (zesik, subac, montazni material a MDF na ozvucnici).To přesně nevim kolik do toho chci vrazit....Mam uz tam....radio sony 4x50w ...v zadu 2x 250w a 2x 150 w....ve předu budu myt 2x 150w....a asi koupim ten basak od jimirda....
Fiat Tipo 1.9TD granturismo
Sem koukal na tenhle shop a ty ceny se mi zdaj dost vysoky. Ja bych doporucil www.ryves.cz , nebo www.hificar.czwww.ahifi.cz projdi si to jsou tam zajímyvý kousky za dobrou cenu..taky tam občas nakupuju jak pro sebe tak pro kámoše
Sem koukal na tenhle shop a ty ceny se mi zdaj dost vysoky. Ja bych doporucil www.ryves.cz , nebo www.hificar.czwww.ahifi.cz projdi si to jsou tam zajímyvý kousky za dobrou cenu..taky tam občas nakupuju jak pro sebe tak pro kámoše
myslím ty použitý a tam jsou ceny OK
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
to c já prodávám je za babku a zahraje to taky ,nikde nebudeš muset zvonit,každý tě uslzší před domem
,ale jinak já mám teď značkový subáč v autě za 16 klacků a zahraje o něco lépe,ale ty many....
potom stejně ty basy v autě neviužiješ,protože to je více slyšst venku,než v autě,protože v autě vše rezonuje a je to tam moc uzavřený, nebo si kup brutál basák a nech si odhlučnit auto za 30 klacků,potom na tom budeš jako já,draší hudba než auto
mě se chvěly celý zadní dveře a cítil sem to i vsedačkách
za málo peněz hodně muziky a ser na značku,pokuď nejsi boháč
přijeť si to poslechnout
kvalita je ,potom tě to zrychtuje,když tomu osolíš
mě se chvěly celý zadní dveře a cítil sem to i vsedačkách
za málo peněz hodně muziky a ser na značku,pokuď nejsi boháč
přijeť si to poslechnout
tak to bych chtěl vidět tvoji muziku i ten subáč za 16tisíc,protože tomu evidentně absolutně nerozumíš...tak neraď takový blbosti ať si někdo koupí radši neznačkový autohifi...