Jake repro do palubky tipa?
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
stiglitz.
/////
Já bych radši koš repráku nebrousil, i když jestli neubereš moc... No ale u kulatýho reproduktoru můžeš ubrat hodně a mění se tuhost koše, i když je to plechovej výlisek tak já bych to nedělal. Radši ovál.hele nevim je to tam psaný v mm....ale dou tam ovály 4*6 a nebo kulatý 10cm ale na to musíš trochu zbrousit...ale to neni problém....
stiglitz.
/////
stiglitz.
/////
stiglitz.
/////
Palubka je hrozná. Totiž každý reproduktor pracuje ideálně podle svého průměru taky ve skříni odpovídající litráže. Tak. Palubka je vlastně tunel kterej je plnej přepážek a jinejch nesmyslů. Tak tam bych dal asi jenom výškáče ale v uzavřené skříňce, a podobně je nesmysl podle své dedukce dávat dvou, nebo tří pásmovky do zadního plata, směrem do stropnice. Do zadního plata patří takhle leda subwoofer, protože u něj člověk není schopen rozpoznat odkud nízké kmitočty přicházejí. Hlavní, čili dvoupásmovky atd. patří do samostatných skříněk - i třeba na zadní plato, ale skloněný směrem dopředu - a proto dělám skříňky do dveří protože na zadním platě cestují naši dva jezevčíci. Ve dveřích není ideální místo, je to dost dole a tím pádem REFERENČNÍ BOD který má každá soustava a který se prokazatelně nachází v ose reproduktoru jde do háje. To je totiž ideální výška + - nějaké stupně. Ale dveře umožňují vestavbu sříňky.
jj to máš pravdu že dveře sou lepší je to tam líp ozvučený a repráky vydávaj ty zvuky co maj v tý palubce to dost zkreslujou...jenže když se mi nechce rozdělávat dveře tak to s tim vydržim
stiglitz.
/////
www.levnealarmy.eu/autodoplnky-72/reprod...-s-mrizkou-3650.html
Nechtěl jsem nic drahého. A tak jsem sám zvědavý jak budou hrát.
Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522
stiglitz.
/////
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=8096
Prostě jen zapojil konektory, vhodně otočil, přišrouboval na dvou místech a zakrytoval. Na místě u řidiče mřížka trochu tlačí na výškový reprák, ale ničemu to nevadí.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Hlavně tomuhle vadí, že Ti tam nastává akustický zkrat a nehraje to tak jak by mělo ( resp. co by ten repro uměl podat ). Když už nic tak aspoň do těch děr okolo dej molitan, lépe vyřízni nějakou desku kterou dej místo původního oválného repro a do ní zabuduj tenhle kulatej repráček. Rozdíl poznáš v kvalitě a zároveň když tomu dáš trochu vovsa...Já jsem nacpal 100mm repro do palubky bez dalších úprav.
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=8096
Prostě jen zapojil konektory, vhodně otočil, přišrouboval na dvou místech a zakrytoval. Na místě u řidiče mřížka trochu tlačí na výškový reprák, ale ničemu to nevadí.
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Zhruba tě chápu - udělat jakoby ozvučnici. Taky sem nad tím dumal, ale nenašel se čas. Mrknu co se doma najde a pujdu testovatHlavně tomuhle vadí, že Ti tam nastává akustický zkrat a nehraje to tak jak by mělo ( resp. co by ten repro uměl podat ). Když už nic tak aspoň do těch děr okolo dej molitan, lépe vyřízni nějakou desku kterou dej místo původního oválného repro a do ní zabuduj tenhle kulatej repráček. Rozdíl poznáš v kvalitě a zároveň když tomu dáš trochu vovsa...
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX