rádio
- User_69
- Autor tématu
právě se rozhoduji jestli koupit do auta rádio, mimo jiné chci tohle, ale na tom nesejde :
Jde mi o to, že na střeše je taková plastová ucpávka antény, která nejde vyndat, hlavně se bojím, že poškodím lak, když na to půjdu něčím ostrým, protože jinak se pod ten špunt nedostanu. Nevíte jak na to?
Mám v autě přípravu na autorádio, ale nikdy tam žádné nebylo. Pod vyndavacím kastíkem jsem našel 2x ISO konektor a anténí kabel, dále 2x repro v palubce a 2x repro za zadníma sedačkama (ne v platu) Budu přehrávat hlavně MP3, ale rádio bych také využil, tak se ptám jak sundat špunt a potom jakou anténu koupit, nerad bych doma na parkovišti neco rozdělával, tak aby to bylo uživatelsky přívětivé.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=54538
a hraje velmi pěkně, jen si musím ještě koupit zesilovač na signál na anténu, aby mi to nerušily troleje a bude to úplně parádní...navíc pokud máš tam už ISO konektor, tak to tam jen nasuneš a můžeš vesele hrát.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
- User_69
- Autor tématu
že vzpomínáš tu kreditku tak přesně s tou jsem to taky dělal, ale praskla mi naštěstí mi v 11 měsíci končí, tak ji vyměním. prostě ničím tenkým, plastovým to nejde. Mám z toho docela strach, protože jsem to zkoušel i malým nožíkem opatrně přes hadr. ale nic. Drží to jak přibitéahoj, myslím si že to budeš muset opatrně odloupnout například kreditkou nebo nějakou kartou, taky jsem to tak dělal .
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
jinak podle mě je tam ta krytka přišroubovaná. Musíš z interiéru vypáčit osvětlení a pak by si jí měl vidět. Pokud neni přišroubovaná, tak jí zevnitř můžeš vyrazit
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
- User_69
- Autor tématu
tak z toho jsem mel strach, že budu muset něco páčit, nebo vrtat, já se znám, jak začnu do něčeho vrtat, tak už to nikdy nedam dohromady, jsem na takove veci levy.cože? anténa v okně z výroby? 8O
jinak podle mě je tam ta krytka přišroubovaná. Musíš z interiéru vypáčit osvětlení a pak by si jí měl vidět. Pokud neni přišroubovaná, tak jí zevnitř můžeš vyrazit
Proto jsem byl rád, že tam mám tu přípravu, že jenom nacvaknu ISO a hraju, ale rádio ještě nepřišlo, tak nemám jak zkoušet. A rozdělávat tapecírung střechy? to bych asi musel sundat i manuální ovládání šíbru, tak to bych asi nechtěl
- User_69
- Autor tématu
Jak jsem psal, mám strach cokoliv rozdělat. Ale když tam je zátka, tak tam asi musím dát normální prut (ten taky ještě nemám)
btw. nevíte jak dlouhej je ten kabel od antény k rádiu a kudy je taženej dolů ?
díky moc
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
je vhodná pro umístění dozadu.
Proč nemůže být vpředu 8O
Pokud se mi to dobře vybavuje, ISO konektor existuje ve dvojím provedení, jsou mezi nimi prohozené kontakty stálého a vypínaného napájení.
Tím chci říct asi tolik, že ISO konektor je sice hezká věc, ale voltmetr je voltmetr a konkrétní zapojení nezaškodí zkontrolovat.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
je vhodná pro umístění dozadu.
Proč nemůže být vpředu 8O
Pokud se mi to dobře vybavuje, ISO konektor existuje ve dvojím provedení, jsou mezi nimi prohozené kontakty stálého a vypínaného napájení.
Tím chci říct asi tolik, že ISO konektor je sice hezká věc, ale voltmetr je voltmetr a konkrétní zapojení nezaškodí zkontrolovat.
...může být vpředu, akorát je vpředu jiné zaoblení střechy v místě, kde je origo úchyt...
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
díky moc