rádio
Měl by stačit jen ten plast se světlem a šíbrem.
jako úplně celý to vybrakovat ven ? Jsem myslel že to drží nějaká matka zespoda a ta stačí shodit a tradá, je to
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
jj. stačí odšroubovat matku, ale aby ses na ni dostal musí plest dolu, nebo pružnej nástavec na golu.Měl by stačit jen ten plast se světlem a šíbrem.
jako úplně celý to vybrakovat ven ? Jsem myslel že to drží nějaká matka zespoda a ta stačí shodit a tradá, je to
Fiat Tipo 1,6i DGT(149.C2.046)
Fiat Tipo 2,0i.e.
Fiat Tipo 1,4i
- User_69
- Autor tématu
A to jsou ISO konektory, když jsem kupoval rádio, díval jsem se do auta jaké tam je připojení, na babelech byly opravdu nějaké ISO kostky, ale to jsem ještě nevěděl, že těch ISO je víc.
Tedy v autě mám tyto:
V rádiu jsou tyto:
NO a teď jsem zmatený, protože s i s tím nevím rady a a teď s v tom mrazu něco v autě letovat, moc nejde.
Tak jsem Vhtěl požádat, jestli někdo nemáte nějaké řešení?
Myslel jsem třeba nějakou redukci, něco jako toto:
- User_69
- Autor tématu
www.stualarm.cz/produkt/21028-konektor-iso-fiat-tipotempra500/
tento konektor je pro Fiata, ale na rádiu je prostě jiný protikus
Jo a tu anténu taky budu muset koupit spciální na Fiata, tady:
www.stualarm.cz/produkt/63022-specialni-antena-fiat-alfa-lanc/
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
- User_69
- Autor tématu
- User_69
- Autor tématu
spojil jsem je dohromady a napojil čokoládou.
Rádio hraje skvěle. Teď jsem jen na vážkách jestli to mám dobře napojené, co se týká té elektriky. V manuálu rádia je psáno, že konektor č. 7 musí být napojenpřes zapalování automobilucož zabrání vybití baterie při zapnutí přístroje na dlouhou dobu bez spuštění motoru.
Toto jsem udělal, ale rádi stejně jede i bez klíče v zapalování..
Vlastně jsem zapojil jen dva konektory +12 a zem (vždy po dvou do jedné svorky)
UFF Doufám, že je to dobře
Jinak kdyby tam byla v zapojení nějaká bota, už bys to poznal, páč by ti to hned odpálilo nějakou pojistku
- User_69
- Autor tématu
No na tom starém zapojení ISO ve Fiatu byly 2 červené dráty svedené do jednoho pinu, ale jak jsem psal aktivní +12V byl jen jeden, ten druhý tenší neměl napětí.No na rádiu jsou dva vstupy na 12V, jeden je aby to hrálo a druhej je na udržení paměti (čas, stanice)
jiný kabel pod napětím nebyl, takže jsem na výběr moc neměl.
pojistku jsem odpálil jednu 20 když jsem náhodou škrkl o sebe drátama při neopatrné manipulaci se svorkovnicí Jnak to hraje skvěle, tada ještě nemám tu anténu, asi přijde až po vánocích.Jinak kdyby tam byla v zapojení nějaká bota, už bys to poznal, páč by ti to hned odpálilo nějakou pojistku
Smůla no, ale to neva zatím hrajou MP3 z SD karty a CD
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/