Jak dopadla technická

Více
15 roků 10 měsíců zpět #31 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Jak dopadla technická
Jedu hned ráno, protože pak mám spicha se Skypanem a nevím, jak to tam bude vypadat. Dám vědět, jak jsem pochodil.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #32 od stiglitz
Tak je to v pohodě, ještě mi tam seřídili světla. Jinak s tím datumem technický to je tak - ptal jsem se na to a na značce mám vylepeno leden. Tak prý stačí v lednu. A datum sice je v kartičce emisí, ale policie prý nemá právo ji požadovat, pro policii je známka, takže gut.

stiglitz.
/////

Více
15 roků 10 měsíců zpět #33 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: Jak dopadla technická
jen jedna lehka zavada, mesvitilo svetlo zpatecky jinak pohoda a bez uplatku , na to sem pysnej :D

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 10 měsíců zpět #34 od stiglitz
Nikdy jsem nedával úplatek. Ještě mi říkal že na ty roky, je to celkem dobrý.

stiglitz.
/////

Více
15 roků 10 měsíců zpět #35 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: Jak dopadla technická

Nikdy jsem nedával úplatek.

ja to nemyslel na tebe ale obecne,pac je to normalni :wink:

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 10 měsíců zpět #36 od stiglitz
Já to taky na sebe nebral. :wink:

stiglitz.
/////

Více
15 roků 10 měsíců zpět #37 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: Jak dopadla technická
Ja bil na stk pred pul rokem a prosel jsem vpohode jen mi zdelil at si vimenim zadni tlumic ze mi vitekl jinak vse ok :D

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 10 měsíců zpět #38 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Jak dopadla technická

Tak je to v pohodě, ještě mi tam seřídili světla. Jinak s tím datumem technický to je tak - ptal jsem se na to a na značce mám vylepeno leden. Tak prý stačí v lednu. A datum sice je v kartičce emisí, ale policie prý nemá právo ji požadovat, pro policii je známka, takže gut.

No tak sice je pro policajty známka, ale pokud uviděj že je leden a máš známku do ledna, tak si zjistěj přesnej datum. šef v práci takhle jel, policajti ho zastavili, protože telefonoval. mrkli na známku a pak šel do auta a za chvíli se vrátil a řekl, máte 3 dny propadlo TK....mě spadla čelist 8O ale co se dalo dělat, zaplatili jsme 2000Kč a jeli jsme dál, pustili nás, páč jsme jeli jen asi 500m na dvůr do kanclu, jinak prej by jsme museli zavolat odtah, protože tě dál nepustěj :evil:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
13 roků 6 měsíců zpět #39 od petrinza
Odpověděl petrinza pro téma Re: Jak dopadla technická
Je to sice už poněkud "vousatá" větev. ale nedá mi to.. Jaké jsou Vaše poslední zkušenosti s STK ?
Měl jsem takový dojem, že mám STK letos do dubna, tak jsem se začal koncem dubna rozhoupávat, ale juknul jsem na známky a ouha, skončilo to už v březnu.
Tak jsem dojel včera na STK se smíšenýma pocitama a s úvahama, co s Temprou, neprojde-li.. Výfuk ufukuje, a i jinak jsem autu moc nevěřil..
Výfuk byl na konec klasifikován jako závada typu A, spolu s pár klasickejma drobnostma.. Za B a za C nic.. Tak mě to dodalo zase trochu optimismu v týhle zas.. době :)

Tempra SW 2.0 i.e. 4x4, Fiat Tempra SW 2.0 i.e. automat, Peugeot 205 cabrio, Škoda Octavia 62
www.fiattempra.estranky.cz

Více
13 roků 6 měsíců zpět #40 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Jak dopadla technická
No já s STK problémy nemívám. Ještě aby, cpu do těch herek docela dost peněz na to, aby mi dělaly ještě problémy při technický!

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
13 roků 6 měsíců zpět #41 od mio9
Odpověděl mio9 pro téma Re: Jak dopadla technická
Já prošel s lehkou závadou bez úplatku a to jen že jsem měl už měkej podvozek, kterej jsem už vyvařil. :)

Více
13 roků 6 měsíců zpět #42 od sendador
Odpověděl sendador pro téma Re: Jak dopadla technická
Ja byl v breznu a bez problemu. Coz jsem teda ocekaval, jeste nemam zas tak starou plecku. To s Temprou to bylo horsi... ;)

Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005

• Baran
13 roků 6 měsíců zpět #43 od Baran
Odpověděl Baran pro téma Re: Jak dopadla technická
Takže technická včera, nezaplacená a k mému údivu jsem prošel, až na nějaké lehké závady. Auto jsem koupil s ucvakanýma brzdama, špatným regulátorem tlaku a shnilými prahy. Tyto závady jsem odstranil a bylo to v pohodě:)

• jumbo
13 roků 4 měsíců zpět #44 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Jak dopadla technická
Tak auto prošlo STK. Zase je na 2 roky klid.B)

Více
13 roků 4 měsíců zpět #45 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Jak dopadla technická
Moje Tipo, ačkoliv už s ním nejezdím, pujde na technickou příští rok. Jen je problém v tom, že vůbec nebrzdí. Zkusím teď o svátcích ovzdušnit celou brzdovou soustava a uvidíme jak se zadaří. Ještě mě napadlo vyhodit regulátor tlaku brzd ze zadní nápravy, protože je zarezlý. Jen teda nevím, co bude na technické, když ho tam nenajdou.

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Vygenerováno za 0.498 sekund