Jak dopadla technická
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
stiglitz.
/////
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
stiglitz.
/////
Nikdy jsem nedával úplatek.
ja to nemyslel na tebe ale obecne,pac je to normalni
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
stiglitz.
/////
Romik Tipo 1.6 DOHC
Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw
Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw
Tak je to v pohodě, ještě mi tam seřídili světla. Jinak s tím datumem technický to je tak - ptal jsem se na to a na značce mám vylepeno leden. Tak prý stačí v lednu. A datum sice je v kartičce emisí, ale policie prý nemá právo ji požadovat, pro policii je známka, takže gut.
No tak sice je pro policajty známka, ale pokud uviděj že je leden a máš známku do ledna, tak si zjistěj přesnej datum. šef v práci takhle jel, policajti ho zastavili, protože telefonoval. mrkli na známku a pak šel do auta a za chvíli se vrátil a řekl, máte 3 dny propadlo TK....mě spadla čelist 8O ale co se dalo dělat, zaplatili jsme 2000Kč a jeli jsme dál, pustili nás, páč jsme jeli jen asi 500m na dvůr do kanclu, jinak prej by jsme museli zavolat odtah, protože tě dál nepustěj
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Měl jsem takový dojem, že mám STK letos do dubna, tak jsem se začal koncem dubna rozhoupávat, ale juknul jsem na známky a ouha, skončilo to už v březnu.
Tak jsem dojel včera na STK se smíšenýma pocitama a s úvahama, co s Temprou, neprojde-li.. Výfuk ufukuje, a i jinak jsem autu moc nevěřil..
Výfuk byl na konec klasifikován jako závada typu A, spolu s pár klasickejma drobnostma.. Za B a za C nic.. Tak mě to dodalo zase trochu optimismu v týhle zas.. době
Tempra SW 2.0 i.e. 4x4, Fiat Tempra SW 2.0 i.e. automat, Peugeot 205 cabrio, Škoda Octavia 62
www.fiattempra.estranky.cz
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005
- Baran
- jumbo
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX