Dorazy tlumičů a ramen

Více
16 roků 6 měsíců zpět #16 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Dorazy tlumičů a ramen
charlesi nevím nevím,
já, když mám na autě nějaké větší opravy, tak začínám zvažovat co je pro mě výhodnější, jestli strkat prachy do auta a trávit při práci na opravě více času než s rodinou,
asi bych zvažoval otázku, jestli opravovat jako ty, nebo třebas koupit z ekolikvidace kus v jakž takž dobrém stavu s vybroušeným číslem na přestavbu, nebo raději dotáhnout něco lepšího za pár litrů a své si pak nechat na ND jako já se svou Temprou, občas něco přehodím, nemusím kupovat a skelet pak po kouskách dám do sběru..

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #17 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Dorazy tlumičů a ramen
No tak s tim by bylo taky spousta starostí....převářet čísla atd. a hlavně nemám místo, kam bych dal nějaké tipo na ND. Už teď to vadí a to tam stojí moje polopojízdné. A na určité věci mám jiný názor a to ten, že dám radši nové než staré, protože u starého nevíš nikdy, jak dlouho vydrží. a taky zastávám heslo "Nejsem tak bohatej, abych kupoval levný věci!"

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #18 od jipaf
charlesi,
asi jsem moc nepochopil tu tvoji poslední větu... :roll:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #19 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Dorazy tlumičů a ramen
ze kdyz kupujes levne veci a snazis se usetrit, tak stejne nakonec koupis poradny kvalitni, protoze to levne se ti rozpadne..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #20 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: Dorazy tlumičů a ramen
jinak k těm dorazům .. jsou jen natlačené do prostřední díry . je tam špuntík do tvaru jakoby šipky jestli mi rozumíš . no jdou blbě ven (jeden špuntík jsem skoro urval) a dovnitř jdou ještě hůř .

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 6 měsíců zpět #21 od mt-tuning
Odpověděl mt-tuning pro téma Re: Dorazy tlumičů a ramen
kdo nemaze nejede.. pri nandavani pouzi vazelinu... bezesrandy

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
16 roků 6 měsíců zpět #22 od Charles
Jo zítra to budu mít doma, tak uvidím, jak vypadají. Snad to bude fungovat i bez těch misek. Není mi znám jejich účel...ale asi nějaký byl :roll:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 6 měsíců zpět #23 od jipaf

ze kdyz kupujes levne veci a snazis se usetrit, tak stejne nakonec koupis poradny kvalitni, protoze to levne se ti rozpadne..

áhá, já si myslel že když kupuješ levného fiata že pak do něj pořád musíš kupovat nové a nové díly.. :roll:

ps:až budu mít na starém shnilém autě pár měsíců jeho života před poslední cestou do vysokého pece, pak budu kupovat fungl nové díly ve značkovém origo prodejně - přece do vysoké pece nepošlu nějaké staré díly z vrakáče nééé??? :roll:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #24 od jipaf
mi zůstal v ruce taky jeden doraz, vyrobil jsem podložku 64mm s dírou na ten gumový uchycovací bazmek, a celé jsem to tam narval na torzo toho domku a nešetřil eprosinem, drží to tam jak hluchý dveře

Více
16 roků 6 měsíců zpět #25 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Dorazy tlumičů a ramen
Nekul ocima. Ja to nemyslel na pripad, kdy auto davas za mesic do smelcu.
Ale tehdy, kdy s nim mas sve plany. A radeji dam treba o 2000,- vic za spojku, nez abych koupil tu nejvetsi slupku z polska a za pul roku to znova rozebiral

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #26 od Charles
Samozřejmě, kdyby to mělo jezdit jen 2-3 měsíce, tak na to taky kašlu a nebudu kupovat nic nebo to jen nějak poflikuju. Ale já plánuju tipo na ty 2 roky a pak možná i dál, když vydrží, ale o tom pochybuji.

Ale myslel jsem to tak, jak píše Dresik....koupím radši o něco dražší díl, kde mám větší jistotu, že vydrží, než to za půl roku nebo i dříve dělat znova. pak to máš 2x čas potřebný na opravu a 2x peníze za díl, nakonec Tě to vyjde mnohem dráž ;)

Vygenerováno za 0.106 sekund