A zase ta ramena...
18 roků 5 dní zpět #16
od čenda
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Odpověděl čenda pro téma Re: A zase ta ramena...
Ramena jsem měnil hned po koupi auta, tachometrově (a asi i reálně) mělo 117 tisíc. Byla původní, na jednom už manžeta čepu vůbec nebyla, čep měl vůli cca 0,5 - 1 mm do všech stran. Na druhém byla manžeta prasklá, vůle měl taky, ne tak velké, ale zato byl úplně vytlučený zadní silentblok a gumové špunty tyčky od stabilizátoru.
Nemoudře jsem koupil nejlevnější ramena, která jsem sehnal, teď jsem zvědav, jak se to bude vyvíjet do budoucna. Když ale vezmu, že švagr na pažouta zaplatil zhruba 1300 jen za silentbloky na jednu stranu, tak mi ta cena nepřipadá až tak drastická. S cenami dílů na Favorita to zkrátka srovnávat nelze.
Nemoudře jsem koupil nejlevnější ramena, která jsem sehnal, teď jsem zvědav, jak se to bude vyvíjet do budoucna. Když ale vezmu, že švagr na pažouta zaplatil zhruba 1300 jen za silentbloky na jednu stranu, tak mi ta cena nepřipadá až tak drastická. S cenami dílů na Favorita to zkrátka srovnávat nelze.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
18 roků 2 dní zpět #17
od jirkaR
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Odpověděl jirkaR pro téma Re: A zase ta ramena...
největší průser jsou prachovky na čepách už je mám na 2 roky starejch ramenách prodřený vyřešil jsem to tak že jsem tam namlátil spoustu vazelíny a zatím to jde
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.055 sekund