zátěžový regulátor

Více
18 roků 3 měsíců zpět #1 od MagicMisel
zátěžový regulátor vytvořil uživatel MagicMisel
Zdarec!Tak ted sem přijel domu a upadl mi zatežoví regulátor brzdnýho tlaku!teda doufam že je to ono!je to u levého zadního kola!tak sem ho odendal!nevíte jestli to bude mít nějakej velkej vliv na jízdu a na brzdění?dík moc

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #2 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: zátěžoví regulátor

Zdarec!Tak ted sem přijel domu a upadl mi zatežoví regulátor brzdnýho tlaku!teda doufam že je to ono!je to u levého zadního kola!tak sem ho odendal!nevíte jestli to bude mít nějakej velkej vliv na jízdu a na brzdění?dík moc

jestli ti upad tak hlavně ostře nebrzdi do zatáček, nebo při mírně stočenejch kolech.. bud bys to řpetočil, a nemuselo yb to dobře dopadnout.. ale spíš že upad, tak pouští na zadní kola menší tlak, takže to bude hůř brzdit když budeš zatíženej...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 3 měsíců zpět #3 od MagicMisel
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: zátěžový regulátor
jasný to jsem si myslel!tak asi jinej shanet nebudu!nebo myslíš že by bylo lepší ho sehnat?

• TripleX
18 roků 3 měsíců zpět #4 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: zátěžoví regulátor

jestli ti upad tak hlavně ostře nebrzdi do zatáček, nebo při mírně stočenejch kolech.. bud bys to řpetočil, a nemuselo yb to dobře dopadnout.. ale spíš že upad, tak pouští na zadní kola menší tlak, takže to bude hůř brzdit když budeš zatíženej...

Neviem presne uplnu presnu funkciu do uplnych detailov ale viem ze je to dost nebezpecne napriklad aj pri nezatazenom aute pri brzdeni :!: Hlavne prudsom ako napisal. Ked som to riesil ja a chcel mi ho mechanik vyhodit tak som sa dozvedel ze ked jazdim tak stredne tak to ani nepoznam ale kedze ja jazdim na brzdy tak je mozne ze by ma zadok predbehol v zakrute raz dva a v zime ani nehovorim

Více
18 roků 3 měsíců zpět #5 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: zátěžoví regulátor

Hlavne prudsom ako napisal. Ked som to riesil ja a chcel mi ho mechanik vyhodit tak som sa dozvedel ze ked jazdim tak stredne tak to ani nepoznam ale kedze ja jazdim na brzdy tak je mozne ze by ma zadok predbehol v zakrute raz dva a v zime ani nehovorim

Přesně :!: Jen aby se ti zima nestala osudnou :!:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

• TripleX
18 roků 3 měsíců zpět #6 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Re: zátěžoví regulátor

Hlavne prudsom ako napisal. Ked som to riesil ja a chcel mi ho mechanik vyhodit tak som sa dozvedel ze ked jazdim tak stredne tak to ani nepoznam ale kedze ja jazdim na brzdy tak je mozne ze by ma zadok predbehol v zakrute raz dva a v zime ani nehovorim

Rozhodne tam musi byt a ked nie je vacsina mechanikov povie ze to bude iba silnejsie brzdit ale on tam nie je pre srandu a ked budes v rizovke alebo sem tam ides tak viacej na hranu tak to moze byt katastrofa. A v zime len taky lupot

Více
18 roků 3 měsíců zpět #7 od MagicMisel
Tak to abych si ho radši sehnal!!ja jinak než na brzdy nejezdím! z té zimy mám prave taky ztrach!ted by se to nejak dalo ale ta zima!Nevíte kolik to tak muže stat??popřípade jestli to někdo z vás nemá na prodej?

Více
18 roků 3 měsíců zpět #8 od csala
Odpověděl csala pro téma Re: zátěžoví regulátor

Rozhodne tam musi byt a ked nie je vacsina mechanikov povie ze to bude iba silnejsie brzdit ale on tam nie je pre srandu a ked budes v rizovke alebo sem tam ides tak viacej na hranu tak to moze byt katastrofa. A v zime len taky lupot

Napriklad Favorit zatazovy regulator na zadnej naprave nema. Je to tam vyriesene inac. Na obidvoch vetvach brzdovej sustavy zadnej napravy su obmedzovacie ventily. Ak v sustave stupne tlak nad urcitu hodnotu, tlak v zadnych brzdach uz nerastie. Funguje to spolahlivo.

Fiat Croma TDid

Více
18 roků 3 měsíců zpět #9 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: zátěžoví regulátor

Napriklad Favorit zatazovy regulator na zadnej naprave nema. Je to tam vyriesene inac. Na obidvoch vetvach brzdovej sustavy zadnej napravy su obmedzovacie ventily. Ak v sustave stupne tlak nad urcitu hodnotu, tlak v zadnych brzdach uz nerastie. Funguje to spolahlivo.

Omezovaci ventily mozna funguji dobre, což se nedá říct o brzdách na Favoritu - sou s něma problémy.

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
18 roků 3 měsíců zpět #10 od Wybro
Odpověděl Wybro pro téma Re: zátěžový regulátor
Jak ten tvúj regulátor vypadá? Není to náhodou takový plastový valec se kterého dole vychází jedna plastová trubička která vede pod celým autem až do předu ?

Více
18 roků 3 měsíců zpět #11 od MagicMisel
abych rekl pravdu tak sem to zatím moc nezkoumal!!jen mi vysel takovej plastovej váleček nebo co to bylo za tyčku ktera byla na kloubku!tak sem to vyndal z toho kloubku!

Více
18 roků 3 měsíců zpět #12 od Wybro
Odpověděl Wybro pro téma Re: zátěžový regulátor
Tak to bude asi regulátor nastavení světel (podtlakový zátěžový) Já jsem s ním měl taky problém . Podívej se na odkaz (vypadlá hadička kam s ní) jsou tam i fotky . Jestli to bude to samé co ti upadlo tak to mužeš brzdit normalně jenom se ti nebudou seřizovat světla .

Více
18 roků 3 měsíců zpět #13 od jirk
Odpověděl jirk pro téma Re: zátěžový regulátor
Pokud by upadl zátěžový regulátor tak vůbec nebrzdíš,byl bys bez brzdové kapaliny a šlapal bys do prázdna.Asi upadla jenom převodová páka,která regulátor ovládá,s pryžovou krytkou.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #14 od MagicMisel
No nic z toho neteče a rekl bych ze to brzdi v poradku!teda aspon sem to zkousel na parkovisti!!ja sem dneska hodim fotku jestli se mi to povede!!

Více
18 roků 3 měsíců zpět #15 od MagicMisel
Vložil by mi sem někdo ty obrazky kdybych mu je poslal na mail?[/url]

Vygenerováno za 1.427 sekund