Tak sem se dal do nástřiku podvozku

Více
18 roků 3 týdnů zpět #16 od MichalW
Tak se přijeďte podívat, dloubnu vám dlátem kam si ukážete. A nástřik podvozku je ještě původní z fabriky :D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 týdnů zpět #17 od Honza

Tak se přijeďte podívat, dloubnu vám dlátem kam si ukážete. A nástřik podvozku je ještě původní z fabriky :D

jo to jsem si taky myslel :lol: do prvního dloubnutí dopodběhu do kterýho jsem rovnou udělal díru velikosti malíčku.....

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
18 roků 3 týdnů zpět #18 od stiglitz
Jak to tady tak čtu tak z toho mám takový divný šimrání okolo žaludku.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
18 roků 3 týdnů zpět #19 od Pavel

Jsem rád že si na tom tak dobře a s trocho závisí ti gratuluji :) . Ale je fakt že si asi jeden případ k 1000...

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
18 roků 3 týdnů zpět #20 od rat21
Tak to ja som si na jar vytunil podvozok. Zdvihak mi na vodicovej strane vbehol cez podlahu do auta. No na leto si schladit nohy nie je zle. :twisted:

1.9 TDsX - r.v. 1991 - 270.000 km - po smrti :-(

Více
17 roků 7 měsíců zpět #21 od Vali
Pánové taky se chystám na spodek, už jsem to alespoň zhruba očistil ta rezatá místa atd. C
Chci se ale zeptat na ten odrezovač.. jakej používáte značka nebo jen se ptát po odrezovači???
Pak jsem nakonec vybral za nátěr tlumex. Ale chtěl jsem se optat, jestli to ničemu nevadí, že to před tím bude namatlané tím odrezovačem. Před aplikací tlumex se základ nedává, jak jsem vyčetl.
A v jakém sledu to vše aplikovat???

Umýt, odrbat rez, odmastit, natřít odrezovačem a pak tlumex???? Budu rád za vaše rady, ještě nemám koupené ty přípravky, ale jdu na to zítra max. pozítří a o víkendu to chci hodit na auto, tak díky :wink:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 7 měsíců zpět #22 od jirkaR
odrbat až na plech pak odrezovač nechat 24 hod potom antikorozní základovka a pak tlumex nebo něco takovýho ale to je můj postup a pak prolít nějakou antikorozní směsí dutiny

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 7 měsíců zpět #23 od Kracmi
Tak ja jak jsem vyvaroval ty podbehy a ten predek tak na plech sem dal zakladovku a tlumex ale od toho tlumexu sem byl pekne zapatlanej i já:D no este chci udelat podlahu ale zase si rikam radsi do toho nerejpat pac tam najdu urco nejakou diru:D tak uvidim ale jinak mam tlumexem natrenej celej zadek podbehy pod nadrží atd a snad to bude OK

Více
17 roků 7 měsíců zpět #24 od Fiatman
Taky bych potřeboval udělat podlahu, po zimě zimě už jí mam chycenou....jenže.... se mi do toho vubec NECHCE....když si představim, že dva dny ležim pod autem, zapráskanej až za ušima, a všechen bordel padá do ksichtu, brrr...ale asi mě to nemine :evil: Jak pod to auto lezete?... jáma, kozy, kolíbka?!?

ex-Fiat Tipo 1.4 91 a 1.6 94
nyní Fiat 127,128, Uno TurboD, Marea weekend
+miláček Lancia Beta coupe v renovaci

Více
17 roků 7 měsíců zpět #25 od petr1978
Ten odrezovač je dobrej nápad, ale ten Tlumex dle mého názoru není.
Pod tlumexem to rezaví vesele dál a nevidíš to:-(
To raději nějaký ten sarjaj to tady už někde míchal Stilglic, nebo nějaký vosk.
Tlumexu opravdu moc nevěřím, už jsem párkrát viděl co to dokáže:-(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 7 měsíců zpět #26 od stiglitz
Dělá se mnou chlap z fabriky a dám mu to udělat - letos. Prý sundavá i výfuk a pak ho nastříká a je údajně pečlivej. Chce za to dva a půl.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #27 od Vali
Ještě otázečka:
odmašťovatčři ne, když tam budu dávat ten odrezovač, tak už nemusím nebo ještě před tím to odmastit??? Druhá věc, na návodu na tlumex je, že se nanáší bez základové barvy, tak neví :cry: A případně základovku jakoukoli syntetiku jo?

Snad to takovej bordel nědělá ten tlumex, klasickej gumoASFALT JE HORŠÍ NE, I KDYŽ TOHLE JE PODOBNÉ... NESLYŠEL JSEM NA TO ŠPATNÉ OHLASY

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 7 měsíců zpět #28 od Tomas-Oaza
kdyz pockate chvily tak muj servismen bude opet delat akci na strikani podvozku. bude to jiz asi 5 akce,zatim byla cena vzdy 600 za auto :wink:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 7 měsíců zpět #29 od Fiatman

Ještě otázečka:
odmašťovatčři ne, když tam budu dávat ten odrezovač, tak už nemusím nebo ještě před tím to odmastit??? Druhá věc, na návodu na tlumex je, že se nanáší bez základové barvy, tak neví :cry: A případně základovku jakoukoli syntetiku jo?

Snad to takovej bordel nědělá ten tlumex, klasickej gumoASFALT JE HORŠÍ NE, I KDYŽ TOHLE JE PODOBNÉ... NESLYŠEL JSEM NA TO ŠPATNÉ OHLASY

Až to bude obroušený, tak POŘÁDNĚ odmastit, pak odrezovač, nechat 24 hodin, pak otřít suchym hadrem (pokud ten odr. bude bezoplachovej, jakože bude), a pak napatlat barvou.
A na ten tlumex bych se vyprdnul, i když gumoasfalt je ještě horší, to máš pravdu. Tlumex se používal za bolševika, ale už je to dávno překonaný, třeba BODY .... (nějaký číslo, nevim jaký, taková barevná pixla)

ex-Fiat Tipo 1.4 91 a 1.6 94
nyní Fiat 127,128, Uno TurboD, Marea weekend
+miláček Lancia Beta coupe v renovaci

Více
17 roků 7 měsíců zpět #30 od jirkaR
No lezu pod to normálně jako ze strany tak to do ksiftu nepadá ale ted to garážuju a v dešti to assi ani nevyjede tak už nic natírat snad nebudu muset

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Vygenerováno za 0.485 sekund