Tak sem se dal do nástřiku podvozku
Za 600 to je nejspíš jen stříkání, bez odrezení apod. Nebo se pletu?kdyz pockate chvily tak muj servismen bude opet delat akci na strikani podvozku. bude to jiz asi 5 akce,zatim byla cena vzdy 600 za auto
Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Hele ja nevim ale myslim že ty naše Tipa maj životnost několik pár let a hodnotu téměř nulovou takže to tak nejak udělam aby to par let vydrzelo a nemusel sem do toho srát moc penez mě stači že už ten jenom chodim a furt neco opravuju kupuju vyměňuju až mi jde z toho hlava kolem. To co jsem vyvaroval tak 1mm tlustym plechem pak zakladovka a TLUMEX a myslim že driv schnije všechno ostatní než tohle:)
nojo co by jsmechtěli od 17 let starých kár strašně to stárne kdyby to alespon tolik nerezlo bylo by hned o jeden problém mín alespon že ta kastle a ty zadní dveře měli promáklí protože to by jsme se s toho asi podělali.....
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Fiat Tipo
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Tady borec stříká podvozek i s dutinama za 400. Je to i s čištěním a celkem kvalita:-)
no dutiny jsou v poho jinak s tím podvozkem chtěl bych u toho ýt podle mě si s tím nikdo nedá takovoui práci jako majitel ale cena je super
Fiat Tipo
Tak to je hodně levnej, to by mu hodinově dělal za dobrej pocit Ale nic proti tomu.
Já už to mám dneškem za sebou , jen nahodit plasty až to poschne pořádně a snad chvíli pokoj, mám z toho aspoň dobrej pocit, že jsem udělal, co šlo Tak snad za to na mě Tipátko bude hodné a nebude zlobit
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Tady borec stříká podvozek i s dutinama za 400. Je to i s čištěním a celkem kvalita:-)
no dutiny jsou v poho jinak s tím podvozkem chtěl bych u toho ýt podle mě si s tím nikdo nedá takovoui práci jako majitel ale cena je super
To je pravda:-) Když to děláš sám a trochu do toho vídíš uděláš to nejlépe jak umíš
Ten chlapík to sjede vapkou, nechá osušit a oškrábe hrubou rez. Pak na tspodek hodí vosk na konzervaci dutin a teprve přes to vosk na nástřik spodku. Vosk na konzervaci dutin úplně zastaví korozi a navís vzlína až 15 cm (to závisí na teplotě okolí, stačí 25 °C). Hned potom na to nanese vosk na nástřik spodku a konzervace dutin ho roznese po celém podvozku. Viděl jsem na vlastní oči co to umí a nevěřil jsem dokud jsem to neviděl. Cena je 400 kč. Plechovka na dutiny stojí 150 na podvozek 200. Na nástřik stačí polovina z laždé plechovky. Aplikace stačí opakovat co 3 roky:-) Vosk je Berner a podobný jsem viděl v katalogy WURTH.
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
Kde to ten chlapík dělá, myslím, že to k sobě nemáme moc daleko.
Fiat Tipo
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny