Tak sem se dal do nástřiku podvozku

Více
17 roků 7 měsíců zpět #31 od brumla

kdyz pockate chvily tak muj servismen bude opet delat akci na strikani podvozku. bude to jiz asi 5 akce,zatim byla cena vzdy 600 za auto :wink:

Za 600 to je nejspíš jen stříkání, bez odrezení apod. Nebo se pletu?

Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #32 od Kracmi
Hele ja nevim ale myslim že ty naše Tipa maj životnost několik pár let a hodnotu téměř nulovou takže to tak nejak udělam aby to par let vydrzelo a nemusel sem do toho srát moc penez mě stači že už ten jenom chodim a furt neco opravuju kupuju vyměňuju až mi jde z toho hlava kolem. To co jsem vyvaroval tak 1mm tlustym plechem pak zakladovka a TLUMEX a myslim že driv schnije všechno ostatní než tohle:)

Více
17 roků 7 měsíců zpět #33 od jirkaR

Hele ja nevim ale myslim že ty naše Tipa maj životnost několik pár let a hodnotu téměř nulovou takže to tak nejak udělam aby to par let vydrzelo a nemusel sem do toho srát moc penez mě stači že už ten jenom chodim a furt neco opravuju kupuju vyměňuju až mi jde z toho hlava kolem. To co jsem vyvaroval tak 1mm tlustym plechem pak zakladovka a TLUMEX a myslim že driv schnije všechno ostatní než tohle:)

nojo co by jsmechtěli od 17 let starých kár strašně to stárne kdyby to alespon tolik nerezlo bylo by hned o jeden problém mín alespon že ta kastle a ty zadní dveře měli promáklí protože to by jsme se s toho asi podělali.....

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 7 měsíců zpět #34 od Kracmi
To jo ta rez to je prostě děs.....................snad už si řikam radsi do ničeho neďoubat a myslet si že je to zdraví:D

Více
17 roků 7 měsíců zpět #35 od Tomas-Oaza
jj je to jen ochranej nastrik,neni to GO podlahy :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 7 měsíců zpět #36 od jirkaR
ono by to soíš chtělo go celýho podvozku neprodávaj novej :lol: :lol:

Fiat Tipo

Více
17 roků 7 měsíců zpět #37 od petr1978
Tady borec stříká podvozek i s dutinama za 400. Je to i s čištěním a celkem kvalita:-)

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 7 měsíců zpět #38 od jirkaR

Tady borec stříká podvozek i s dutinama za 400. Je to i s čištěním a celkem kvalita:-)

no dutiny jsou v poho jinak s tím podvozkem chtěl bych u toho ýt podle mě si s tím nikdo nedá takovoui práci jako majitel ale cena je super

Fiat Tipo

Více
17 roků 7 měsíců zpět #39 od stanik
Za 400 sta nedaš ani material! To je kouzelnik.Vždytˇza ty penize se ti na to nikdo ani nepodiva!

Více
17 roků 7 měsíců zpět #40 od Vali
No to by mě teda taky zajímalo, jakým způsobem to dělá :lol: Já jsem půl dne strávil nad tím, než jsem to očesal celý a očistil a obrousil. Další půlden dále broušení a odmaštění + odrezovač. No a dneska 6 hodin kitování dír a nátěr, ale pravda je, že štětec a né pistol a to ještě jen podběhy a nosníky + chycená místa na spodku a pod kufrem sakum pikum.

Tak to je hodně levnej, to by mu hodinově dělal za dobrej pocit :wink: Ale nic proti tomu.

Já už to mám dneškem za sebou , jen nahodit plasty až to poschne pořádně a snad chvíli pokoj, mám z toho aspoň dobrej pocit, že jsem udělal, co šlo :wink: :wink: Tak snad za to na mě Tipátko bude hodné a nebude zlobit :roll:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 7 měsíců zpět #41 od petr1978

no dutiny jsou v poho jinak s tím podvozkem chtěl bych u toho ýt podle mě si s tím nikdo nedá takovoui práci jako majitel ale cena je super

To je pravda:-) Když to děláš sám a trochu do toho vídíš uděláš to nejlépe jak umíš:-)
Ten chlapík to sjede vapkou, nechá osušit a oškrábe hrubou rez. Pak na tspodek hodí vosk na konzervaci dutin a teprve přes to vosk na nástřik spodku. Vosk na konzervaci dutin úplně zastaví korozi a navís vzlína až 15 cm (to závisí na teplotě okolí, stačí 25 °C). Hned potom na to nanese vosk na nástřik spodku a konzervace dutin ho roznese po celém podvozku. Viděl jsem na vlastní oči co to umí a nevěřil jsem dokud jsem to neviděl. Cena je 400 kč. Plechovka na dutiny stojí 150 na podvozek 200. Na nástřik stačí polovina z laždé plechovky. Aplikace stačí opakovat co 3 roky:-) Vosk je Berner a podobný jsem viděl v katalogy WURTH.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 7 měsíců zpět #42 od MichalW
Já tam rez nemám, potřeboval bych to právě jen očistit a dát nový nátěr + dutiny. Jestli je tohle vše za 400,- Kč tak bych to nechal udělat. Než abych nad tím strávil víkend, měl oči plné bordelu, ve vlasech týden tlumex, apod.

Kde to ten chlapík dělá, myslím, že to k sobě nemáme moc daleko.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #43 od jirkaR
já už na to kašlu natíral jsem to několikrát a ted už ty bolavější místa natírám vazelínou ona se do toho vpije a mám chvíli pokoj a navíc to garážuji

Fiat Tipo

Více
17 roků 6 měsíců zpět #44 od scherer012
no! ja som včera dal svoje Tipo na vyváračku že vraj je chytený iba pravý zadný blatník a kufor- HA HA- to som si iba myslel. Ten chlapík ma nechal, nech si zhodím sedačky a odstrojím kufor :? - nestačil som sa diviť čo to tam bolo- diera na diere............ :? :? a to som si predtým myslel, že to vyzerá v poho :D

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 6 měsíců zpět #45 od Kracmi
Jooo hoši nezlobte se na mě ale kdo rika ze ma tipo bez koroze tak to mu proste neverim....viz muj pripad o tom vyvarovani podbehu sem tu uz psal ale minulej vikend jsem se dal do podlahy a myslel sem ze mne odvezou. jestli si myslite ze mate podlahu ok jako ja tak vezmete stroubovak a poradne zajedte pod tu ochranou gumu co je strikla po cely podlaze a myslim ze se vecina z vas nebude stacit divit. ja to udelal(hlavne v zadu jak maji nohy zadni cestujici a sou na podlaze takovy ty pacicky) no tak kolem nich sem rejpal šroubovakem a ejhle po chvilce rejpani na mne vylezlo asi 8 děr velkejch jako prase no delal sem na tom do jedny do rana a pak este v nedeli diry opravil zrezly mista obrousil natrel zakladovkou a tlumexem takze podlahu mam asi z 90% hotovou este mi chybi obrousit dve mistecka a pak celou komplet pretrit tlumexem a o korozi snad dloooouho neuslysim:) a v tejdnu sem vsechny dutiny vylil vyjetym olejem.

Vygenerováno za 0.482 sekund