Tak sem se dal do nástřiku podvozku

Více
17 roků 6 měsíců zpět #46 od scherer012
olej si lial do prahov? to si ich navŕtal? 8O

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #47 od Kracmi
Jásný. řekl bych že je to nejlepší a nebo muzes zespodu jak tam sou ty spunty jenze jdou nebo spis nejdou dost dobre vyndat takze sem navtal a koupil takovy gumicky ktery sem nacvakl do ty navrtany dirky ...narval sem tam tak nehorazny mnozstvi oleje ze to teklo uplne vsude a pod autem pred skolou na parkovisti byla jedna velka louže:D:D a celej interier uz 3dny smrdi olejem:D:D ale aspon to je poradne:D

Více
17 roků 6 měsíců zpět #48 od čenda
Mně zas nějaký mudla udělal špatně nasazeným heverem díru do podlahy v předním rohu u řidiče - je tam vidět, jak se koroze šířila z jednoho místa, kde odrbal lak.
Co půjde obrousit, obrousím a zatřu základovkou, přes díru 5x10 cm nanýtuju pozinkovaný plech, znovu přetřu a celé to shora a zdola přelepím asfaltovým tavným pásem, co se dává na střechy.
To je tak zhruba souhrn technologií, které mám po ruce :lol:

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
17 roků 6 měsíců zpět #49 od petr1978

Já tam rez nemám, potřeboval bych to právě jen očistit a dát nový nátěr + dutiny. Jestli je tohle vše za 400,- Kč tak bych to nechal udělat. Než abych nad tím strávil víkend, měl oči plné bordelu, ve vlasech týden tlumex, apod.

Kde to ten chlapík dělá, myslím, že to k sobě nemáme moc daleko.

Myslím, že je to dále než si myslíš:-)
Je to na Severní Moravě, přesné misto je v dolní Lutyni na Karvinsku.
Je to celkem bokem a problém najít. Jinak zatím jsem neslyšel kritiku na jeho práci:-)
Včera jsem za ním byl, už to bude asi o trochu dražší. Jejich dodavatel zdražil materiál:-(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 6 měsíců zpět #50 od petr1978
Základ je ošetřit dutiny. Odtamtud to všechno začína. Je tam vlhko které skoro nikdy nevyschne a taky teplo:-( Pak to vesele hnije až na druhou stranu plechu a všechno je v pr...eli:-(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
17 roků 6 měsíců zpět #51 od scherer012
mne mechanik povedal, že mi dutiny vystrieka nejakým sajrajtom, ktorý hrdzu zastaví 8O

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 6 měsíců zpět #52 od jirkaR
jo jo prolevejvat a prolejvat a prolejvat

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
17 roků 6 měsíců zpět #53 od Kracmi
Co vsechno prolejvate??? Ja prahy , "B"sloupek pak dva nosniky ktery sou pod kobercem u kufru a zespod u zadnich sedacek vselijakou skulinu. Jinak vylejvat treba dvere mi prijde zbytecny

Více
17 roků 6 měsíců zpět #54 od jirkaR

Co vsechno prolejvate??? Ja prahy , "B"sloupek pak dva nosniky ktery sou pod kobercem u kufru a zespod u zadnich sedacek vselijakou skulinu. Jinak vylejvat treba dvere mi prijde zbytecny

ještě nosníky vepředu!!

Fiat Tipo

Více
17 roků 6 měsíců zpět #55 od Kracmi

ještě nosníky vepředu!!

To mi tedy rekni jak??? Ja je mam cely vyplneny nejakou debilni pěnou

Více
17 roků 6 měsíců zpět #56 od jirkaR

ještě nosníky vepředu!!

To mi tedy rekni jak??? Ja je mam cely vyplneny nejakou debilni pěnou

no tak to potěš panbů kdo tohle dělá většinou se s tím maskujou nějaký malérý tenkraát to bylo narvaný v prahách když jsme dělali nový a trošku je i v nosníku ale jen trochu jinal je dobrý i na zadku pod nárazníkama tam jsou taky nějaký skulinkya dveře jestli jsou pozinka tak taky

Fiat Tipo

Více
17 roků 6 měsíců zpět #57 od Kracmi
Hele me nekdo rikal ze ty dva nosniky ve predu byly vystrikany penou jiz z vyroby:)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #58 od jirkaR
aha tak že to nemám no bylo to určo bořený tak nevím

Fiat Tipo

Více
17 roků 6 měsíců zpět #59 od Vali
hm, tak to je zajímavé... já v nosnících taky žádnou pěnu nemám, jsou duté, tak teď nevím, Nevypadá to, že by to bylo bořený a po pěně tam moc náznaků není, že by tam někdy měla být. I když ono by to asi bylo lepší co se týče deformace, než když je to jen dutý, že... kdo ví :roll:

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 6 měsíců zpět #60 od Kracmi
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=2426 tak se kounete sem je to auto PAVLAM(snad mu neva ze sem sem dal odkaz) zde je velice dobre ta pěna videt. Urcite tam byla z vyroby.

Vygenerováno za 0.519 sekund