Predne ramena TIPO 1.7D
Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
No to bych si nebyl tak jist. Ja jsem si to taky nedostatecne overil a pak jsem prisel o par gum... je treba ji udelat, menis opotrebovany dil za novy, takze se to rozhodi.nemusíš pak nic seřizovat,protoze ji nijak nerozhodíš
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Jeden manik mi pred dvema rokama menil ramena (v servise na mne nemeli cas), pouze ty ramena, kulovy cep na rizeni byl puvodni a on mi tvrdil, ze nebylo treba delat geo, ze se to nerozhodilo.No nezdalo se mi to, ale nejak jsem to neresil. Pak jsem uz na to nemyslel. No najezdil jsem s tim nejakych 600km a az pak si vsiml, ze jsem si sjel rok stare letni gumy zevnitr (ty jsem musel zahodit). Takova je moje osobni zkusenost.pokud budes menit kuláč tak jo,ale pokud jen rameno tak se ti nic nerozhodí. a když jo tak se nechám rád poučit kde a co
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Na jedné straně jsem po skompletování nápravy měl takový odklon, že jsem dokonce musel vytáhnout i tlumič a jeden otvor na něm profrézovat. Ale ten odklon je zpravidla vidět na první pohled, tak když se něco nezdá, je třeba jet na geometrii.
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
tak je to jasny, ten odklon sis rozhodil ale sam,a to těma dvěma šrouby na tlumiču.
Ale to jsem si nerozhodil sám. To mi rozhodilo to nové rameno. Asi bylo o nějaký mm delší a je to v pr....
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Tam sis to mohl pohnout a mas velky odklon.
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
to pochybuju že by rameno bylo o něco delší,to se mi nechce věřit. těch ramen jsem už měnil několik a nikdy se geo kvůli nim nemusela dělat
V mém případě tam nejde odělat chyba. Všude jsou proti sobě pouze otvory - závit. Nikde není drážka - závit. Přesto tam byl zhruba o 1 stupeň jiný odklon.
Druhá varianta je ta, že mohli být špatné otvory na tlumiči. Ty jsem dával taky zrovna nové.
Fiat Croma TDid