výměna tyček stabilizátoru

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od Charles
ahoj všem, dneska jsem úspěšně dokončil GO brzd 8) , a když jsem to měl rozhozený, chtěl jsem vyměnit i tyčka stabilizátoru, které jsou už vychozelé a při jízdě klepou, ale narazil jsem na velkej problém v podobě zarezlých matek, které za boha nešly povolit ani obrovskym násilím :evil: ...prosím poraďte jak na ně, opravdu bych je chtěl vyměnit :cry:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od peto12
A ktoré matky myslíš čo držia tyčku o stabilizátor alebo tie čo držia o rameno.

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od jirkaR
na ty ze spoda bacha mě už ta tyčka praskla

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od Charles
Tak já ty tyčky mám doma nový, ale jde o to že ta matka co ji drží na stabilizátoru je zarezlá a nejde povolit a uříznou to nejde, protože bych to neměl za co chytit na stabilizátor potom :cry:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od peto12

Tak já ty tyčky mám doma nový, ale jde o to že ta matka co ji drží na stabilizátoru je zarezlá a nejde povolit a uříznou to nejde, protože bych to neměl za co chytit na stabilizátor potom :cry:

Ak nepomôže WD tak to asi potom ostáva len nahriať. :(

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6 od Charles
no hřál bych, ale leda tim, že bych si na to sednul, nemám na to ani letlampu prostě nic, a zapalovačem by to asi trvalo dlouho :cry:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #7 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma tyčky
mě pomohl petrolej a flexa. jedna tyčka nešla dolu tak jsem ji musel nahořě jak jsou ty gumy opatrně říznout, rozevřít a sundat. pak ta matka šla i líp chytit. doporučuju dobré klíče, nejlíp očko nebo ořech

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #8 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: tyčky

doporučuju dobré klíče, nejlíp očko nebo ořech

očko je jasný, tím sjem to zkoušel, ale ořech tam nedostaneš, překáží tam poloosa :!:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #9 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma tyčky
polij to tím petrolejem a tak za hoďku zkus trochu násilí.musí to povolit. jo a mě ty nové tyčky šly blbě nasadit bo jsem neoddělal tlumič ,aby šlo rameno níž(a to mi došlo prosím až jsem je měl po dlouhém nadávání nasazené :lol: )

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #10 od Augustin

ahoj všem, dneska jsem úspěšně dokončil GO brzd 8) , a když jsem to měl rozhozený, chtěl jsem vyměnit i tyčka stabilizátoru, které jsou už vychozelé a při jízdě klepou, ale narazil jsem na velkej problém v podobě zarezlých matek, které za boha nešly povolit ani obrovskym násilím :evil: ...prosím poraďte jak na ně, opravdu bych je chtěl vyměnit :cry:

Jak jsem ti uz psal pres icq, chce to autogen a nahrat.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #11 od L.Jerie
Zdravím,já jsem to uříznul a na místo jsem navařil c-óčkem normální šroub s metrickým závitem a pohoda. 8)

Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #12 od TDGT
no ja sem nastesti nic nerezal slo to pekne povolit ale kamos pálil :lol:

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #13 od michalkulistak

Zdravím,já jsem to uříznul a na místo jsem navařil c-óčkem normální šroub s metrickým závitem a pohoda. 8)

8O 8O 8O je to blázen, hodte na něj síť :lol: :lol: :lol: no tak to teda hledím

Více
16 roků 8 měsíců zpět #14 od pardal5
já když nemužu něco povolit tak to poleju brzdovkou,zatím my šlo vše

tipo 1.9 td 1992 59 kw

Více
16 roků 8 měsíců zpět #15 od TDGT

8O 8O 8O je to blázen, hodte na něj síť :lol: :lol: :lol: no tak to teda hledím

no tak takhle nejak podobne sempovolil pojistnej sroub na litaku,v servise mi totalne semleli ten nastavec na pojistnak tak sem primo na srou navaril jinou matku a povolil to je to dobrej zpusob i na tenhle problem co se tu resi

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Vygenerováno za 0.536 sekund