výměna tyček stabilizátoru

Více
16 roků 6 měsíců zpět #76 od stiglitz
Já to budu dělat s kámošem, ale mám koupený i pouzdra stabilizátoru, víš ty gumy pod autem co ho obepínaj, protože vržou jako svině. Tak to bude na dýl.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #77 od drto

Nemá někdo zkušenost, jak dlouho zabere výměna, když to pujde hladce a co bude potřeba?

no mne to trvalo asi tak hodinku a pol a bolo to pre mna celkom utrpenie ale mozno to tebe pojde bez problemov. prikladam obrazok co som musel obrusit na starych aj novych tyckach. zbrusil som len koncek po zavit. inak by som nedostal stare tycky von a nove na auto :D
tu je to foto:
Soubor přílohy:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 6 měsíců zpět #78 od Dresik
Jo přesně tyhle gumídky sem měl taky "rozteklý" a díky nim to mlátilo.

No flexu si brát nemusel, stačilo vzít třeba hevírek a kus dřeva a ten stabilizátor, trochu nadzvednout :wink:

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 6 měsíců zpět #79 od drto

Jo přesně tyhle gumídky sem měl taky "rozteklý" a díky nim to mlátilo.

No flexu si brát nemusel, stačilo vzít třeba hevírek a kus dřeva a ten stabilizátor, trochu nadzvednout :wink:

no ono to uz viac neslo zdvihnut ako som to mal a nepomohol by ani hever ani ni ine lebo uz sa mi vrch tycky opieral zvrchu a nesiel uz dalej potlacit a to mi chybal len cca 0,5 cm aby som to dostal von. snazil som sa vsemozne ale nakoniec som stratil nervy a trochu som to obrusil a bol pokoj :D

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 6 měsíců zpět #80 od stiglitz
Já nic nebrousil. Vzal jsem montážní páku :twisted: a trochu, no dost ten stabilizátor prohnul, kámoš starou vyndal, dal novou a bylo to. Hlavně nezapomeňte tam probůh dát podložky co jsou nalepený na těch gumídcích. Musel jsem je "odlepit" šroubovákem. Ale teď - paráda.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Vygenerováno za 1.314 sekund