Tlumiče Starline.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #1 od L.Jerie
Tlumiče Starline. vytvořil uživatel L.Jerie
Chtěl bych se zeptat na zkušenosti s tlumiči Starline. :?: Mam 1,7 D.

Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: Tlumiče Starline.
díly starline jsou takové nic moc , něco co je na podvozku či motoru a vykovává nějaký pohyb a je od starline bych si nekoupil,už jen pro to , že i výrobce upozorňuje na to , že se nejedná o díl stejné kvality shodný s oryginálem ale o díl nižsí řady. životnost tlumiče starline při každodením ježdění po našich silnicích 2-3 roky a monroe minimálně 6 a více

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #3 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: Tlumiče Starline.
Tlumiče Monroe mají taky mizernou pověst. Slyšel jsem někde historku, že v USA je majitelé nechávali vyndavat i z úplně nových aut a nahrazovali je jinými. Na druhou stranu, měl jsem je na Unu asi 2 roky a problém s nimi nebyl.
Za stejnou cenu jako Monroe bych si dnes ale raději koupil Kayaba nebo Sachs.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4 od hovi

Tlumiče Monroe mají taky mizernou pověst. Slyšel jsem někde historku, že v USA je majitelé nechávali vyndavat i z úplně nových aut a nahrazovali je jinými. Na druhou stranu, měl jsem je na Unu asi 2 roky a problém s nimi nebyl.
Za stejnou cenu jako Monroe bych si dnes ale raději koupil Kayaba nebo Sachs.

ano to je pravda , že sou i lepší značky než monroe , ale jen jsem dal takový příklad

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #5 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: Tlumiče Starline.
no starline byli na mem predchozim tipku a po kazdodennim jezdeni na nasich silnicich se mi po roku a trictvrte levej predni vysypal a hňápalo to jako o zivot,nyni na svem granturismu mam Sachs to parada ale muzu doporucit i kayaba je to kvalitni znacka kamos je ma na 405ce a spokojenost stejne jako ja se Sachs 8)

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Tlumiče Starline.
Já bych taky doporučil Kayaba .. anebo naopak levnější variantu Gabriel.

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
16 roků 8 měsíců zpět #7 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Tlumiče Starline.

Já bych taky doporučil Kayaba .. anebo naopak levnější variantu Gabriel.

Kayaba je taky sračka.

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #8 od Toncek
Odpověděl Toncek pro téma Re: Tlumiče Starline.
já bych šel do kayaba,to je kvalita

seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav

Více
16 roků 8 měsíců zpět #9 od hovi
když už máte tu takové názory na různé výrobce , tak já bych si koupil rovnou sportovní podvozek a eště bych ušetřil :D podvozek sachs a monroe cca 11 000kč a sportovní podvozek sportoví koni cca 9000kč

Více
16 roků 8 měsíců zpět #10 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Tlumiče Starline.
No starline určitě ne..když už sami prodejci říkají, to kupte jen když auto budete prodávat, tak to o něčem svědčí :D

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #11 od stiglitz
My, jako firma jsme měli pod křídly Kayabu ale páni manažeři dali od nich ruce pryč, ta kvalita tam údajně nebyla. To je všechno co k tomu můžu napsat.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 8 měsíců zpět #12 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Tlumiče Starline.
Tak od starlain pryč,já osobně od nich nekoupím nic,jelikož tam kvalita není.Mám zkušenosti s Monroe,otec je dával na favorita všechny 4 a to auto sedělo v zatáčkách pěkně,i když Favo je lehoučkej kočár.Řekl bych,že ty tlumiče tam vydrželi těch 7 let beze změny jízdních vlastností,sou tam dodneška,ale už to není jak bejvalo.Oproti jiným favoritům s origináli škoda je to dodneška velkej rozdíl.
Do tipa na zadek sem vyzkoušel Al-ko,mám je teda jen půl roku,ale zatím dobrý.Mimochodem,říká se ,že Monroe se zhoršili.Otec je tam dával když se ukázali tady prvně v česku,to už je nějakej rok.Ted nevím no.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #13 od hovi

Tak od starlain pryč,já osobně od nich nekoupím nic,jelikož tam kvalita není.Mám zkušenosti s Monroe,otec je dával na favorita všechny 4 a to auto sedělo v zatáčkách pěkně,i když Favo je lehoučkej kočár.Řekl bych,že ty tlumiče tam vydrželi těch 7 let beze změny jízdních vlastností,sou tam dodneška,ale už to není jak bejvalo.Oproti jiným favoritům s origináli škoda je to dodneška velkej rozdíl.
Do tipa na zadek sem vyzkoušel Al-ko,mám je teda jen půl roku,ale zatím dobrý.Mimochodem,říká se ,že Monroe se zhoršili.Otec je tam dával když se ukázali tady prvně v česku,to už je nějakej rok.Ted nevím no.

monroe dělá teť víc druhů těch tlumičů - takový obyč , pak standart a pak comfort

Více
16 roků 8 měsíců zpět #14 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: Tlumiče Starline.
Pánové nikdo z nás ,,není tak bohatej aby mě na díly od Starline" (myšleno samozřejmě ironicky), protože takhle šmejdsky něco udělat snad nezvládnou ani vietnamci.
Jinak co se týká těch tlumičů šel bych do Kayaba a težce popírám, že sou sračka!

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
16 roků 8 měsíců zpět #15 od stiglitz

Monroe dělaj v Hodkovicích a co vím je to tam samej Polák, známej tam dělal půl roku, prej mu celou šichtu z něčeho netěsnýho kapalo něco na záda, a maká se tam v tak pekelným tempu že byl ke konci šichty tak zblblej že mačkal místo čudlíků na mašině imbus šrouby o kousek vedle. Lilo z něj jak kráva, čekal na první vejplatu, dostal necelých osm tisíc, a skončil. A perlička na personálním - "tak vám se u nás nelíbí?" To ho dostalo. Jaká tam může bejt kvalita?

stiglitz.
/////

Vygenerováno za 2.179 sekund