Tlumiče Starline.
Tipo 1,7 s motorem 1,9 Tempra, předělaný do benzín kastle už není, ale zůstal Fiat Panda1,1.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Za stejnou cenu jako Monroe bych si dnes ale raději koupil Kayaba nebo Sachs.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Tlumiče Monroe mají taky mizernou pověst. Slyšel jsem někde historku, že v USA je majitelé nechávali vyndavat i z úplně nových aut a nahrazovali je jinými. Na druhou stranu, měl jsem je na Unu asi 2 roky a problém s nimi nebyl.
Za stejnou cenu jako Monroe bych si dnes ale raději koupil Kayaba nebo Sachs.
ano to je pravda , že sou i lepší značky než monroe , ale jen jsem dal takový příklad
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Kayaba je taky sračka.Já bych taky doporučil Kayaba .. anebo naopak levnější variantu Gabriel.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
stiglitz.
/////
Do tipa na zadek sem vyzkoušel Al-ko,mám je teda jen půl roku,ale zatím dobrý.Mimochodem,říká se ,že Monroe se zhoršili.Otec je tam dával když se ukázali tady prvně v česku,to už je nějakej rok.Ted nevím no.
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Tak od starlain pryč,já osobně od nich nekoupím nic,jelikož tam kvalita není.Mám zkušenosti s Monroe,otec je dával na favorita všechny 4 a to auto sedělo v zatáčkách pěkně,i když Favo je lehoučkej kočár.Řekl bych,že ty tlumiče tam vydrželi těch 7 let beze změny jízdních vlastností,sou tam dodneška,ale už to není jak bejvalo.Oproti jiným favoritům s origináli škoda je to dodneška velkej rozdíl.
Do tipa na zadek sem vyzkoušel Al-ko,mám je teda jen půl roku,ale zatím dobrý.Mimochodem,říká se ,že Monroe se zhoršili.Otec je tam dával když se ukázali tady prvně v česku,to už je nějakej rok.Ted nevím no.
monroe dělá teť víc druhů těch tlumičů - takový obyč , pak standart a pak comfort
Jinak co se týká těch tlumičů šel bych do Kayaba a težce popírám, že sou sračka!
my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!
Monroe dělaj v Hodkovicích a co vím je to tam samej Polák, známej tam dělal půl roku, prej mu celou šichtu z něčeho netěsnýho kapalo něco na záda, a maká se tam v tak pekelným tempu že byl ke konci šichty tak zblblej že mačkal místo čudlíků na mašině imbus šrouby o kousek vedle. Lilo z něj jak kráva, čekal na první vejplatu, dostal necelých osm tisíc, a skončil. A perlička na personálním - "tak vám se u nás nelíbí?" To ho dostalo. Jaká tam může bejt kvalita?Tak od starlain pryč,já osobně od nich nekoupím nic,jelikož tam kvalita není.Mám zkušenosti s Monroe,otec je dával na favorita všechny 4 a to auto sedělo v zatáčkách pěkně,i když Favo je lehoučkej kočár.Řekl bych,že ty tlumiče tam vydrželi těch 7 let beze změny jízdních vlastností,sou tam dodneška,ale už to není jak bejvalo.Oproti jiným favoritům s origináli škoda je to dodneška velkej rozdíl.
stiglitz.
/////